-
Klíče na steam z Humblebundle
Tiny and Big in Granpda's Leftovers
FFELF-2YZG3-P0WY5
English Country Tune
AXMBB-2EWML-N763Q
Oil Rush
BXCPHCG2KAT4X6L3
A aspoň napište, že jste to vzali, ať ostatní ví (ikdyž je tu zvykem opak no). -
-
Proč já mám takovou smůlu?
-
Díky za English Country Tune...chtěl sem vzít i Tiny ale je to pryč už.
-
Dík za Oil Rush *4*
-
-
Pro lidi co si to opravdu zahrajou *3*
English Country Tune Steam Key
DN50M-IL06R-BGRIH
Oil Rush Steam Key
6ZBGNSUT7RGPC2K2
Warhammer 40,000: Dawn of War Steam Key
M8AXC-NM8GI-HPW4C -
-
včera večer jsem zadával kód na WH40k a nějak to nešlo, ale teď už ho mám v knihovně, dík
-
Všechno pryč *16* . Ale aspoň díky za šanci.
-
-
Oil Rush - Steam
XMKBCPC3S3GUCAME
English Country Tune
VG9HR-BBYA5-T8MDJ
Tiny and Big in Granpda's Leftovers
YKXQY-B5BLH-RMN49 -
-
Všechno pryč. Asi to kradou boti *1*
-
-
To ne, spis nekdo neumi rict, nejde mi o nejaky podekovani, ale napsat pro ostatni co uz nemaj zkouset...
-
-
dik vzal jsem Oil rush
-
-
Little Inferno:
THF2Z-J4IJ8-4LR00
Hotline Miami:
PBYGN-MZRI3-0HNDL
Dear Esther:
PN7E0-GEFZB-ZNFDC -
-
Rado se, kuci... uzijte to ve zdravi :D
-
Moc díky za Little Inferno :)
-
Díky za Hotline Miami :)
-
Díky moc za Dear Esther :)
-
-
Tiny and Big in Granpda's Leftovers Steam Key
http://store.steampowered.com/app/205910/?snr=1_7_15__13
E77B3-XA0BL-M4JY8 -
-
Děkuji.
-
škoda pozdě :(
-
-
EDGE
Tak už i EDGE dal The Last of Us ultimátní hodnocení 10/10 což je jejich teprve patnácté udělení tohoto hodnocení. -
-
A tady máte trailer na mulťák ofiko :)
http://youtu.be/5UAqLc416yo -
"teprve patnácté?"
-
-
No na tu dobu jak dlouho EDGE funguje a kolik herních klenotů už vlastně recenzovalo ano terpve .. možná by to chtěla přestat uvažovat nad ultimátním hodnocení jako dokonalou hrou pro všechny, protože to se nikdy nesplní, ale patří do té kategorie hry, které ve většině zanechají určité pocity, donutí je hru opakovat vícekrát a zařadí se do kategorie, když je sucho, tak si zahraješ tohle na jistotu, protože víš, že tě to vždycky dostane ;) stejně jako se vracím k původnímu half-lifu spolu s dvojkou, starým residentům, zeldám a nebo sérii final fantasy.
-
Od roku 1985, teprve je správný bych řekl...
-
-
-
LEGO Batman (Steam)
http://www.greenmangaming.com/s/cz/cs/pc/games/action/lego-batman-videogame/
za 4 dolary pěkný (za použijí další 20% slevy pomocí GMG20-JLKSA-7A8HA) -
The Last of Us obdrželo v první recenzi (EmpireOnline) hodnocení 5/5, z druhé recenze (OPM UK) si odneslo...
Jenom? *15* -
-
Larry Liberty, producent DC Universe Online, vyjádřil důvěru v novou konzoli Sony. Věří, že bude skvělou...
Přesně. Tohle si zaslouží ještě hvězdy, metály a místo v síni slávy:)
-
-
Naughty Dog neplánuje vydat demoverzi The Last of Us samostatně, zůstane tedy exkluzivně majitelům Gods of War Ascension.
To tak, ještě aby to vypustili mezi lidi. Demo si je potřeba panečku zasloužit, a ne aby to osahával každej pepík a vytruboval svoje dojmy do světa. Když to dostanou jenom nejvěrnější platící fanoušci, je nadšené přijetí v kapse. -
-
S recenzemi se to podobně praktikuje už roky, tak proč to nezkusit i s demy že.
-
Aha, takže tím, že si koupím jinou hru, si vlastně to demo "zasloužím" a tím jsem taky "věrný fanoušek". Úžasná logika.
-
Naughty Dog neplánuje vydat demoverzi The Last of Us samostatně, zůstane tedy exkluzivně majitelům Gods...
Si zajebal. *6* -
-
Ještě ne. Až večer, možná.
-
-
-
The Last of Us obdrželo v prvních recenzích 10/10
Óóóó to je super zpráva *3* . I když já jsem s tím počítal... Naughty Dog prostě nezklame ! *3* -
-
Jasne, to vubec nebude tim, ze se jedna o prvni exkluzivni recenze *1* . Tim ovsem nerikam, ze to bude spatna hra, to vubec ne, jen je potreba brat ty prvotni recenze hodne s rezervou *2*
-
-
Záleží u jakého média. EDGE nebývá vždy mezi prvními, ale protože se jedná o magazín a ty mají určitý deadline, tak pro větší úspěch produktu dostanou review verzi ještě dříve než emagy, aby stihli vyslat číslo s recenzí na novinku.
-
Obvykle jo, ale asi neznas Naughty Dog :)
-
co to meles,naughty dog neni treba brat s rezervou,to je naprosto vazny
-
-
EDGE 10/10,to je treti max
-