-
Bývalí hráči Final Fantasy XIV si bucou moci vyzkoušet novou verzi (A Realm Reboot) po dobu prvních...
Jen dva týdny ? Shrump ! -
-
Bývalí hráči Final Fantasy XIV si bucou moci vyzkoušet novou verzi (A Realm Reboot) po dobu prvních...
Jen? Taktiez maju novu verziu zadarmo a pristup do closed bety od 3. fazy. Co viac by si este nechcel? Ina firma by to nazvala ako uplne novu hru a tvarila sa ze sa nic nestalo. Toto je od SE maximalne ferove a po ich pochybnych poslednych dieloch FF je to mile prekvapenie.
-
-
Cloud výpočty jsou jedním z výhod Xbox One, říká Christofer Sundberg (šéf Avalanche Studios). Jedním...
Takze MS s pouzitim 300 000 serverov v cloude dokaze zvysit 50 000 000 xboxom (one) vykon 4 nasobne? Neskutocne:-D. Co nam este dokazu naslubovat? -
-
I když nikdy nebudou online (a navíc ještě k tomu hrát) všichni naráz, tak je to stejně nepoměr. Pokud to ovšem nebudou ty Nvidia servery narvané nějakými Keplery až k prasknutí *1* MS ovšem tvrdí, že počet serverů navýší (či už navýšil) oproti X360 na 10násobek. Počáteční výdaje mají obrovské. Vývoj samotné konzole (3 miliardy $), dohoda s NFL (0,4 miliardy $), ty servery by stály dalších 6-7 miliard $ v Nvidia provedení *2* atd. Live GOLD ji nasype max. "jen" 0,5-1 miliardu $ ročně, tak kdy budou pak ziskoví?
-
-
Server je vždy výkonnější jak PC, nebo konzole.
Už jen pro to, že má několik CPU a GPU...
Tzn 1 server by utáhl to samé, co třeba 10 xboxů. -
-
Praveze taky server ale bude aj minimalne stat ako 10 xboxov:-)
-
no jo, ale k čemu to? na realtime věci to je víceméně k ničemu...
-
-
-
:) Raděj bych , aby na těch serverech bylo co hrát ... nejlépe emulovat zpětnou kompatibilitu ;)
-
MS se spojil s EA a ty v tom mají praxi se Sim city, takže asi víme proč to tak je :D. Servery a reklamní kecy mají pro zamaskování veškerého sledování všech XO. Ono už nabízení nějakých trofejí či co za sledování reklam, a celých seriálů je jasným důkazem, že tyto věci budou použity pro 3. strany! Protože si jinak neumím vysvětlit k čemu to použít! Nemám rád Google a je vychytralosti a jemu podobné firmy - a tohle je úplně stejné :(. Za chvíli XO nedovolí svým zákazníkům přepnout TV, protože v ní běží reklama.
-
-
Season Pass s 3 DLC pro The Last of Us slibuje více příběhu i map, vyjde Vás na 20$, což je o 10$ méně,...
To snad ne.. Sem doufal, že tohle DLC zlo se The Last of Us vyhne. No nepotěšili mě pánové a dámy ze Sony. -
-
Všichni už teď prskaj aniž by věděli jak to bude. Jako příklad uvedu vynikající Bioshock: Infinite, kdy ihned po dohrání jsem si v hysterii koupil season pass a pak jsem zjistil, že nic není oznámeno. Nedávno Levine tweetoval, že prvním stále pracují = začli až po odeslání gold masteru do lisovny. Navíc ND jsou se svými DLC dost solidární viz Uncharted 3 kdy i doteď patchují a starají se o to i přes to, že už DLC nevycházejí.
-
Season Pass s 3 DLC pro The Last of Us slibuje více příběhu i map, vyjde Vás na 20$, což je o 10$ méně,...
to teda, DLCéčka za 30 dolarů? to asi nebudou jen nový trenýrky a sponky do vlasů...
v příběhový hře, to potěš koště (nejspíš něco ve stylu "teď jsem si vzpomněl, po tom, co jsme se zachránili a všechno vyřešili, se najednou objevil další problém..." fuj)
-
-
Microsoft plánuje u nového Kinectu odměňovát hráče za sledování reklam, televizních pořádů či sérií.
Já nesnáším ten typ lidí, co vidí 1984 i v prdu své babičky, ale tohle je vážně jak od Orwella. -
13 let po vydání Final Fantasy IX se ve hře našel dosud neodhalený vedlejší úkol.
Zákeřní vývojáři *15*
Ale ne, je to úsměvné *4* -
Kdyby někdo chtěl steam klíče na Dear Esther a Awesomenauts (+DLC), tak písněte.
-
-
Fanouškovský mod Fallout: Project Brazil pro Fallout: New Vegas, který nabídne nový svět, hlavní úkoly,...
Klic k Dear Esther. Pokud ho uspesne aktivujete, prosim napiste to pod komentar, at ostatni neztraci cas.
AGGKV-F09MQ-QY95M -
-
ááá konečně jsem přišel včas...děkuji *3*
-
-
steam klíč
Taktéž nabízím pro mě nevyužitelný steam klíč na:
Thomas Was Alone
PN79J-PR7IV-H5443
Little Inferno
PIRET-BRZR7-EE5EN -
-
Oba klíče v háji.
-
-
Bych to střílel, ty co nenapíšou ani popel. Žádnej soud, žádná porota atd...
-
-
To jo...toto je nejhorší, co se ve světě děje. *1* *1* *1*
-
-
Normálně bych neřekl ani popel , ale když už něco dostanou zdarma a mají jen poděkovat platícímu a informovat ostatní ... ke zdi !
-
Je, politici si taky berou a ani nic neřeknou natož aby poděkovali. *2*
-
-
-
-
-
-
Humble Bundle 8:
Dear Esther:
RQLXT-5GJJA-NJIEM
Capsized:
Z3JJE-WLRYH-WCJF0 -
-
Capsized je už použitý ...
-
diky za Dear Esther
-
-
Další z řady konceptů designu konzole Playstation 4, který vznikl na základě doposud odhalených screenů.
To jsem vážně zvědav . Slim PS2 byla nejlepší designový kousek s čím Sony přišla . No uvidíme , snad tak retro jako Xbox nebude ale vrátí se k praktičtějším tvarům než kdy měla PS3 -
PC verzi War Thunder čeká v brzké době patch, který radikálně vylepší stíny ve hře.
uzasny :D.. vec, ktera tam neni vubec potreba a je naprosto nedulezita :), protoze kazdej kouka na stiny, kdzy ma za zadkem spitfire :) -
-
tak oni to nebudou jen mraky, jinak WT pro mě naprosto zábavná hra, jak v arkádě tak v historickejch bitvách
-
PC verzi War Thunder čeká v brzké době patch, který radikálně vylepší stíny ve hře.
Pardon za blbú otázku WT som hral len vo veľmi rannej bete a teraz na to nemám čas, ale pôjde sa do tých mrakov aj schovať??? Alebo to prezradí moju pozíciu nejakou hnusnou ikonkou? *4* -
-
Jestli se nepletu, ve výškách kde se mraky nachází se paradoxně vůbec nelítá. Ne že by to nebylo možné, jen je to moc práce se tam vyškrábat. Ikonka by tě prozradila v arkádovém modu, ale v tom realistickém asi ne (skoro jsem ho nehrál, ale 90% všech asistů je tam vypnuto, pravděpodobně i tyto indikátory).
-
-
-
Jonathan Blow (The Witness) považuje oznámení Microsoftu o zvýšení počtu serverů pro nový Xbox na 300...
při přepínání Xboxu hlasem hral kapesní kulečník s mobilem či čím, takže ne všechno na té konferenci byla pravda