Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • frag.ment

V uživatelském prostředí PS4 (zvaném XMB) se bude dát pohybovat s pomocí iOS zařízení.

Že bych konečně svůj iPhone začal používat i na něco jiného než na telefonování? Ale jestli tam dají normální šipku jako je ve Windows a půjde ovládat touchpadem na PS4 ovladači, tak asi stejně nebude mít moc smysl iOS zařízení používat.
    • Vrook
      Já teda iPhone používám fakt na mrtě věcí, ale je fakt, že jestli to bude prostě fungovat stejně jako touchpad na tom ovladači, tak to bude k ničemu. Ale je možný, že to vymakaj nějak líp.
      Já se hlavně těšim, jak bude propojený iOS s Watch Dogs. Jestli tam budou nějaký minihry atp. Myslim, že něco takovýho zmiňovali.
  • Square Enix počítá, i přes nesplněná prodejní očekávání, se značkami Tomb Raider, Hitman a Sleeping...

A co Front Mission ? Evolved snad nikoho v evropě k velkým prodejním číslům nedokopal tak snad by mohli .... (rád bych v to věřil )přinést opět strategické orgie jako v případě 4 a 5 dílu .
    • osobně se nemůžu dočkat dalšího Lařina dobrodružství (a taky až nám trochu povyroste :o)
  • kdy uz udelate novinku o hex?

Proc tu jeste neni zminka o tehle famozni hre?

http://hextcg.com/

myslim ze pro plno lidi to bude splneni tcg snu...
  • PS3 i PSV verze Hotline Miami poběží v šedesáti snímcích za sekundu.

Tak snad až tak ten hardware špatný není, aby to nebylo samozřejmostí, ne? :D
    • proboha

Proboha uvědomuješ si, jak výpočetně "náročná" ta hra je? To by byl spíše totální průser, kdyby to těch 60 snímků nedalo...

(nebo jsem nepochopil ironii?)
  • Tisíce hráčů žádá přes Twitter společnost Sony, aby PS4 nemělo žádný DRM systém a nehrotilo použité...

Tak to jsem fakt zvědavej, jestli daji na prosby hráčů a nebo ne. Stejně tak jsem zvědav, jestli MS znovu zváží některá svá rohodnuti ohledně xbox1.
    Nicméně si myslím, že ani v jednom případě se určité formy drm a boje proti bazarům nevzdají.
    Pokud to tak uděla jak MS, tak i Sony, tak hráči nebudou mít moc na výběr, buď na to přistoupí, nebo si konzoli nepořídí a všichní víme, jak to u většiny hráču dopadne :-D
    Zahudrují si a nakonec vytahnou peněženky.
    • Dokud budou jejich oblíbené tituly vycházet na X360/PS3, tak pochybuju o tom, že si většina pořídí novou generaci.
    • Tisíce hráčů žádá přes Twitter společnost Sony, aby PS4 nemělo žádný DRM systém a nehrotilo použité...

mám takové podezření, že Sony má taky nějakou podobnou hračku. To by i vysvětlovalo, proč se na kritice Xbox One vůbec nepřiživují
      • To jsem tady psal někdy před čtvrt rokem a byl jsem ukamenován. Zatím ale Sony možná mlčí také proto, aby se neztrapnilo, když je to stále ještě všechno jen jedna paní povídala.
  • rancor1223

Markus "Notch" Persson obdržel od Sony kromě VIP pozvánky na E3 i zlatou PSOne konzolí a originální...

Hádám, že Sony by ráda Minecraft na Vitě, PS3 a PS4, že? *1*
    • Hmmm nedostal on k té PSOne i kopii Dungeon Mastera II ? ..... Jestli oni nechtějí Dungeon Keepera 3 jako exkluzivitku ....
  • Ronox

Příběh Joela a Ellie dohráním The Last of Us končí, Naughty Dog se přesto chystá popřemýšlet nad pokračováním.

No buď jiní přeživší a nebo happy end a pokračování jejich poutě. viz. http://gamingbolt.com/the-last-of-us-2-and-3-website-domains-registered-by-sony
    • Happy end nebude stopro, viz Story trailer http://bit.ly/12gABlV @ 1:32
      • Nerikej ze jsi naletel na krasne sestrihany 2 sceny kdy je Joel na zemi a Ellie zrovna miri na zem *2*
        • Myslel jsem spíš to, jak vypadá Joelův obličej. Moc zdravě teda ne. :)
          • To mě nenapadlo, každopádně počítám s tím že během hry na tom bude ještě hůře :D
          • Ronox
            Taky to byla první věc nad kterou jsem přemýšlel, když jsem tu scénku viděl jenže Joel je nabalenej a v tý hře se bude vyskytovat i zimní období takže je možný, že po nějaké akci venku byl postřelenej a tohle je cutscéna, kdy se doplazil dovnitř. Může to být defakto cokoliv a na tohle oni spolíhaj, že si lidi řeknou, že Joel umře díky nakažení.
    • Příběh Joela a Ellie dohráním The Last of Us končí, Naughty Dog se přesto chystá popřemýšlet nad pokračováním.

Klidně jiní, třeba i využít menších limitací na ps4 a udělat ten krásnej svět i trochu open world *14*
  • Jak se používají slevový kupony na Steamu? Mám v inventáři 50% slevu, ale nevím jak to použít při platbě tam nikde místo pro voucher není.
    • ucho
      kupóny jsou většinou určeny na konkrétní věc. když danou věc přidáš do košíku, kupón se použije automaticky: přímo v nákupním košíku uvidíš použití toho kupónu, slevu a mezisoučet.
      • Mám v inventáři univerzální kupón který můžu (asi) použít na jakoukoliv hru. Když jsem zkoušel použít jiný kupon, který je určen na konkrétní hru, zeptalo se mě to po přidání do košíku jestli chci použít kupon. U univerzálního kuponu se mi tam nic takovýho neobjevilo. Když si v inventáři otevřu "příslušné hry" tak jsou tam všechny co jsem zkoušel na kupon uplatnit.
        EDIT Už jsem na to přišel, hru si musím dát do košíku přímo přes nabídku toho kuponu.
        • Takový jsem ještě neviděl. To bude asi novinka z Trading Cards.
          • jo jo dostal sem to za vycraftování druhýho levelu CS:GO odznaku
            • Škoda že kupony dávají po většinou jen za hraní her , na kterých Valve nějak participovalo :(
  • Výhod jednoho zakoupeného zlatého Xbox Live členství budou moci využívat všechny účty dané Xbox One...

Aha, takže zase placení za mulťák? Jsem ani nepostřehl že to je už ofiko...
    • oktavius66

Do galerie Battlefield 4 přibyl jeden nový screenshot.

Proč by to měnili, když z toho mají prašule ...
      • Protože nejsou kreténí...myslel jsem
        • To by byli, kdyby to zrušili. Když jim to sype odhadem 10+ miliard korun ročně, tak to přece nebudou rušit.
  • ucho
    http://www.desura.com/games/8-bit-night

kdyby se někdo nudil, 2 dny je to free

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit