-
GT6
Gran Turismo 6 oznámeno na PS3 v holiday season (Vánoce?) -
-
Holiday season jsou vánoce ... No doufám že globálně a né jenom Japonsko
-
-
Demoverze Killzone: Shadow Fall, která byla letos k vidění Playstation Meetingu, využívala pouze 3 z...
Však taky nevypadala zas tak next-genově. :-) -
Konami na své prezentaci před E3 (konkrétně 6. června), nabídne např. informace o Castlevania: Lords...
u toho PES je záměrně bez 2014, že všude jinde je 2 i 5? -
OverClocked Remix vydalo zdarma album z remixovanými skladbami z herní série Deus Ex.
Z REMIXOVANYMI ?!?!?!? "Z" ?!?! -
-
Ať z toho Z nechytneš infarkt.
-
-
Square Enix ohlásilo ztrátu 2,7 miliardy korun, ředitel Yoichi Wada končí ve své funkci.
jak kdyby za to moh zrovna akorát ten ředitel... -
-
Zrovna Square Enix, který vydává fakt dobrý hry: Deus Ex: HR, Sleeping Dogs, Tomb Raider...
-
-
MMORPG - RIFT
Tak mě včera přišel mail,že od 12.6 přechází Rift na free to play *4* -
Outcast na CryEngine 3
Outcast: Legacy of the Yods - vlhký sen všetkých fandov Outcastu
http://www.openoutcast.org/wp/
*14* *14* *14* -
-
Netušil jsem že Cry engine 3 podporuje v takové míře voxely ...... *15*
-
To si počkají.
-
Tahle hra byla ve svý době neskutečná pecka.
Stále jedna z mých nej.
-
-
JindřichRohlík (nedávno byl ve Fight Clubu) podporuje svou kampaň na zaplacení portuBran Skeldalu...
Kdyby to byla normalni hra tak hned, ale nakou F2P verzi se zlatakama. Fakt ne dik. -
-
no ty zlaťáky jsem nepochopil, ale má jít o normální verzi jako je na PC. prostě jen port na mobily. ale pochybuju, že peníze vybere.
-
-
Kickstarter
Tak prej ty zlaťáky maj jenom nějak pomoci do začátku, ale jinak by to mělo být bez pay-contentu a reklam. Každopádně si myslim, žš by měli udělat i english verzi. Na Kickstarteru by se to bohatě zaplatilo zatímco na český Startovač asi zas tak mnoho lidí nechodí. Třeba já o tom v životě neslyšel...
Každopédně mám pocit, že je to docela nemotivující. Proč platit za hru, kterou si pak banda lidí stáhne zadarmo a jediný v čem je rozdíll bude, že oni nebudou mít nějaký ingame zlaťáky. Podle mne by to měli udělat jako klasickou hru za prachy (třeba 99 korun na GooglePlay apod). -
-
Cizina
Tak problém je že v cizině to prý moc lidí nezná
-
-
-
-
Spin tires - ke stažení i demo
http://www.kickstarter.com/projects/358753914/spintires-the-ultimate-off-road-challenge -
-
Už nějakou dobru to hraju, s prvním autem to je nic moc, ale když získáš další, které se už dokáží brodit nějakým tím bahnem, tak je to fajn :)
Já už teď mám obrněný transportér ( sice náklad vést nemůže ) ale je s ním sranda, vyjede fakt snad všechno :) -
-
A asi mám nějakou starší verzi, protože ta moje takhle vůbec nevypadá :D
-
-
diky, vypada to naprosto famozne
-
-
Už jste zkoušeli na Google vyhledat obrázek Atari Breakout? :)
jo :-D -
-
Zkuste "zerg rush"
-