Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • GT6

Gran Turismo 6 oznámeno na PS3 v holiday season (Vánoce?)
    • Holiday season jsou vánoce ... No doufám že globálně a né jenom Japonsko
  • Demoverze Killzone: Shadow Fall, která byla letos k vidění Playstation Meetingu, využívala pouze 3 z...

Však taky nevypadala zas tak next-genově. :-)
  • Konami na své prezentaci před E3 (konkrétně 6. června), nabídne např. informace o Castlevania: Lords...

u toho PES je záměrně bez 2014, že všude jinde je 2 i 5?
  • OverClocked Remix vydalo zdarma album z remixovanými skladbami z herní série Deus Ex.

Z REMIXOVANYMI ?!?!?!? "Z" ?!?!
    • Ať z toho Z nechytneš infarkt.
  • Square Enix ohlásilo ztrátu 2,7 miliardy korun, ředitel Yoichi Wada končí ve své funkci.

jak kdyby za to moh zrovna akorát ten ředitel...
    • Pilgrim66
      Zrovna Square Enix, který vydává fakt dobrý hry: Deus Ex: HR, Sleeping Dogs, Tomb Raider...
  • MMORPG - RIFT

Tak mě včera přišel mail,že od 12.6 přechází Rift na free to play *4*
  • Ferdis2

Outcast na CryEngine 3

Outcast: Legacy of the Yods - vlhký sen všetkých fandov Outcastu
    http://www.openoutcast.org/wp/
    *14* *14* *14*
    • Netušil jsem že Cry engine 3 podporuje v takové míře voxely ...... *15*
    • Keyz
      To si počkají.
    • Tahle hra byla ve svý době neskutečná pecka.
      Stále jedna z mých nej.
  • Pilgrim66

JindřichRohlík (nedávno byl ve Fight Clubu) podporuje svou kampaň na zaplacení portuBran Skeldalu...

Kdyby to byla normalni hra tak hned, ale nakou F2P verzi se zlatakama. Fakt ne dik.
    • ucho
      no ty zlaťáky jsem nepochopil, ale má jít o normální verzi jako je na PC. prostě jen port na mobily. ale pochybuju, že peníze vybere.
      • Pilgrim66

Kickstarter

Tak prej ty zlaťáky maj jenom nějak pomoci do začátku, ale jinak by to mělo být bez pay-contentu a reklam. Každopádně si myslim, žš by měli udělat i english verzi. Na Kickstarteru by se to bohatě zaplatilo zatímco na český Startovač asi zas tak mnoho lidí nechodí. Třeba já o tom v životě neslyšel...

Každopédně mám pocit, že je to docela nemotivující. Proč platit za hru, kterou si pak banda lidí stáhne zadarmo a jediný v čem je rozdíll bude, že oni nebudou mít nějaký ingame zlaťáky. Podle mne by to měli udělat jako klasickou hru za prachy (třeba 99 korun na GooglePlay apod).
        • Cizina

Tak problém je že v cizině to prý moc lidí nezná
  • Spin tires - ke stažení i demo

http://www.kickstarter.com/projects/358753914/spintires-the-ultimate-off-road-challenge
    • Už nějakou dobru to hraju, s prvním autem to je nic moc, ale když získáš další, které se už dokáží brodit nějakým tím bahnem, tak je to fajn :)
      Já už teď mám obrněný transportér ( sice náklad vést nemůže ) ale je s ním sranda, vyjede fakt snad všechno :)
      • A asi mám nějakou starší verzi, protože ta moje takhle vůbec nevypadá :D
    • diky, vypada to naprosto famozne
  • Drakens

Už jste zkoušeli na Google vyhledat obrázek Atari Breakout? :)

jo :-D
    • postolka
      Zkuste "zerg rush"

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit