-
Kevin Conroy nenamluví Batmana ve hře Batman: Arkham Origins.
No a je to v ř... *13* -
Dotaz
Mam dotaz pro zkušené. Podle lidi co to hrali, je Demon's Souls lepsi/horsi/nastejno nez Dark Souls? / Tak uz nic, koupil jsem si to, nevsimnul jsem se ze to na PS Store stoji je 5 kil :) -
PS3 verze Watch Dogs nabídne 60 minut exkluzivníh obsahu. (+ nové screeny)
Tohle je humus. Hry co jsou exkluzivní pro nějakou platformu chápu, ale exkluzivní obsah, kterej z jiné verze vyřežou je kravina největší... -
-
Neboj se, však dostaneme možnost koupit si to v rámci nějakého DLC. *3*
-
Je to prasárna.
-
-
Ani Valve se neplánuje dostavit na E3 2013.
Holomci. -
-
Homolci.
-
-
S novým dnem přicházejí i nové screeny z Batman: Arkham Origins.
Tobolci. -
-
komsomolci
-
-
-
-
REDkit
Někdo se tu nedávno ptal na toolset pro Zaklínače 2. Dnes z něho CDP vydal první screenshoty - http://imgur.com/a/bvFs2
Vypadá to parádně. *3* -
Dejte vědět DICE, co byste rádi viděli v Battlelog 2.0.
já bych rád viděl Mirror's Edge 2 -
Další díl Call of Duty bude pravděpodobně oficiálně odhlen 1. května.
Veď Tesco to za nich odhalilo nedávno :D -
Valve's emailed us today and said that they're not exhibiting at #E3 2013
Safra tak kdo vlastně bude na té letošní E3 ? -
-
Zklamaní návštěvníci v prázdný hale.
-
-
No BVV/Invexu prázdné haly vydržely pět let než jej zrušili ... Na tom herním průmyslu je něco shnilého (btw filmový má prosperující cony a festivaly , tady byla alespoň E3 )
-
-
pořád ještě máme GamesCom a bavili se o tom kdysi i ve Fight Clubu, že pro spoustu firem to začíná být důležitější než E3
-
-
-
-
PES je letos připraveno vyzvat sérii FIFA na souboj.
Tak doufám že vyhraje -
Valve a E3
https://twitter.com/ValveTime/status/322180749375705088 -
-
Takže HL3 nebo nějaké AAA nové značky se od Valve asi už nikdy nedočkáme. Trapáci.
-
-
Chlapče,už to není vtipné,ale trapné.
-
1)Před dvěma lety dodělali Portal 2.
2)K němu a k jiným hrám přidávají stažitelný obsah ZADARMO!
3)Vylepšují steam o služby jako je workshop, greenlight a tržiště.
4)Dělají na hře DOTA 2.
5)Dělají na source 2 enginu.
Takže označení "trapák" si zasloužíš spíš ty, když jim nadáváš, za to, že ještě neudělali HL3. -
-
Pokračování Catherine se neplánuje. Pokud by na vývoj přece jen došlo, šlo by o prequel nebo duchovního...
Přečti si to ještě jednou "nějaké nové AAA značky"... z toho co jsi vyjmenoval jsou všechno pokračovaní a updaty. Takže klídek.. HL3 sem tam dal jen tak mimochodem :-) -
-
To co si řekl(napsal) by bylo v pořádku, kdybys nedopsal to "trapáci".
Proto jsem ti vyjmenoval, to co udělali před nedávnem a co ještě dělají.
P.S. Vzpoměl jsem si ještě na 6. věc co dělají:Steam box. -
Jo a ještě jsem zapomněl dodat, že já sem psal o HRÁCH a ne o službách na steamu, který mě absolutně nezajímají.
-
-
Služby tě nezajímají, ale to neznamená, že neexistují a že se Valve fláká, když vylepšuje to, co ty ignoruješ.
-
-
-
Z poslední doby ještě CS:GO... Valve je firma, která toho dělá a vydává strašně hodně, ale na lidi působí, že nic nedělají - asi kvůli HL3 a aktivní podpoře starších her jako TF2.
-
-
-