-
Mass Effect 3
Čeština pro DLC Citadel a Genesis 2 je venku
http://fb.me/21pHryD7e *5* -
Mac Walters se opět postará o scénář dalšího dílu Mass Effect.
Na tom nevidim nic zajimaveho. Osobne bych byl mnohem radsi, kdyby se do Bioware vratil Drew Karpyshyn a dostal na starost scenar dalsi Mass Effect hry on. -
Mac Walters se opět postará o scénář dalšího dílu Mass Effect.
yes !! -
-
To je fakt výhra teda *7*. Lidi hodně rychle zapomínají jak nedotažená byla příběhová stránka ME3.
-
-
Sony vydalo nový update (v4.41) pro PS3, který zvýší systémovou stabilitu.
Hmmm ... systémovou stabilitu na konci života ? ... WTF tím chtějí říct ? -
-
já myslím, že PS3 má před sebou ještě nejméně 3 roky života a ještě neumírá...
-
-
V to doufám, když sem si ji pořídil teprve před půl rokem :-) Graficky už hry nejsou žádnej zázrak, ale mě to vcelku stačí a ještě je hodně her, které si na PS3 chci zahrát. Ale ty updaty vycházejí celkem často, jak sleduju. Doufám, še PS4 bude mít vkládání disku ze předu konzole, abych na ni mohl položit PS3, která má vkládání disků debilne nahoře (superslim verze).
-
-
-
The Elder Scrolls V: Skyrim již nenabídne žádné nové herní funkce.
Jenom dva mini-datadisky? *8* Čekal jsem, že se z toho budou snažit vytřískat víc. Ale tak asi odvolali všechny na Fallout projekt (pokud je a to, že asi je). *4* -
Kill Fun Yeah (desura key)
3U948Y596C782Y95 -
Sony ukáže 27. dubna na Tribeca Film Festivalu hodinu gameplay záběrů ze hry Beyond: Two Souls.
To zní zajímavě, ale rád bych tomu odolal a užil si to pak doma na tv... chcou tím snad naznačit že příběh bude delšího rázu? -
-
Ja myslim ze to bude ala Heavy Rain, nekdo delal ptakoviny a mel to za 5 hodin dohrany a me to vydrzelo +- 15 hodin (ale ve vysledku jsem mel ten nejlepsi moznej konec)
-
-
Sony ukáže 27. dubna na Tribeca Film Festivalu hodinu gameplay záběrů ze hry Beyond: Two Souls.
Já jsem se k Heavy rain nedostal a asi ani už nedostanu, protože mi bylo jedním blbem prozrazen závěr a i přesto že je jich tam hodně tak ta hlavní pointa hledání vraha už je v čudu, občas si říkám že bych si to zahrál jenom kvuli te zkušenosti ale vždy mě odradí to že už vím jak to skončí. A tak se vyhíbám všem videum k Beyond, abych pak pěkně přišel domu s diskem a užil si to všechno -
-
Tak ono je tam temer 20 moznych koncu (takze nemuzes rict ze vis jak to skonci, maximalne vis ulohy jednotlivych postav), ale pokud ti nejakej dobrak vyzradil to co si myslim ze ti vyzradil, tak to nic neznamena, beztak to kazdymu v polovine hry docvaklo a
nehrajes tam za nej moc . Urcite zahraj, nejde jen o konec ale i o prubeh samotnej. Kdyz na to prijde, muzesvraha nechat umrit relativne brzo a hrat si po svojim bez nej
Mimochodem pointa cely hry neni najit vraha ale zachranit toho klučinu
-
-
-
-
Nintendo nebude mít na E3 2013 žádnou tiskovou konferenci.
Aneb jak podporit prodeje zatim ne moc uspesneho wii u. -
Nintendo nebude mít na E3 2013 žádnou tiskovou konferenci.
Nintendo už nemá co nabídnout, dřív se mohly chlubit tím že jako první mají pohybové ovládání teď už mají jenom zastaralou konzoli se zbytečně přehnaným ovladačem... -
Dishonored: Dunwall Trials
Hmmm Dishonored: Dunwall trials na steamu :-)