Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • michelangelo
    Nechysta se BioShock Ultimate Rapture Edition i pro PC? Nikde jsem ji nenasel, ale koupil bych si radeji PC nez PS3 verzi.
    • braveman
      PC verze se (alespoň zatím) bohužel nechystá.
    • jesusek
      Taky jsem to hledal, ale zřejmě nechystá. Bohužel.
  • God-of-War

Z výsledků průzkumu bylo zjištěno, že v ložnici jsou nejlepší majitelé X360.

Já ti nevim... to bych se opravdu hádal:)
    • Ale houbelse, xblockáři nejsou pro ženy exklusivní
    • Tým vědců z Cambridgské univerzity zjistil, že s Kinectem není lepší téměř nic.

proč pič0 všakk games.cz patři mě,takovou verbeš tu nechu
      • God-of-War

Předpřipravte si knihovničku aplikací a her pro Android konzoli OUYA. Až zařízení vyjde, soubory jednoduše...

Neskutečnej trapák.
    • Zrychlený malba Elizabeth z Bioshock Infinite, která v reálu zabrala 3 až 4 hodiny.

hej zmrde si tě najdu p!č0 a dojebu tě jak psa ty mrdko na te fotce vypadaš jak p!č4 na jednu šupu bych tě zabil
      • Proc bys ho hledal? Si vypsal celou adresu do profilu...asi kuli podobným nulám jako jsi ty, aby se nemohli vymlouvat že ho nenašli *15*
        • God-of-War

Několik odlišných ras z univerza Mass Effect v rouše Evině.

Přesně.. Ať si přijede, ale odjede v pytli na mrtvoly.
          • Seznam deseti herních hrdinů, kterým se postupem času změnil hlas (dabér).

dobre zmrde sem si nevšim že tam maš adresu...ted si udělal největši chybu v životě ty spičena mrdko ,
            • Buď v klidu brácho.

to ti věřim zmrde,ale možna ti dam jěště jeden den života
            • God-of-War
              Už se fakt třesu *3* . Jo a přijedeš před desátou? musim totiž na noční:)
            • *1* Po něm budeš házet pokeball? *15*

ty más vážnej mentální problém ....
      • God-of-War

Z výsledků průzkumu bylo zjištěno, že v ložnici jsou nejlepší majitelé X360.

:D Tobě se musim smát, to jako jo:D. Skoč do pole a prokopni buben.

Jo moment.. TY mlátíš psy?! To asi pak zašlápnu Tebe *16* .
    • Ale copak, tvůj milenec má ps3 nebo nintendo?
      • God-of-War
        To bych musel bejt TY.. takovou radost Ti neudělám *3* .
  • Několik odlišných ras z univerza Mass Effect v rouše Evině.

redtube je lepší varianta
  • Kdyby měl Nathan Drake z Uncharted svůj profil na seznamce, vypadal by pravděpodobně nějak takto.

Ty komenty jsou luxusní =D
  • Zrychlený malba Elizabeth z Bioshock Infinite, která v reálu zabrala 3 až 4 hodiny.

mate tam chybu mate tam napsane ZRYCHLENY MALBA ELIZABETH

Takže nic pič0 ? doufam že to potvrzuje i čtenost..a dupejte už sem zaznam s fight clubu kurv4 :D

Parada už je to opravene
  • Video ze zajímavě vypadajícího, prozatím nevydaného, modu GTA London 1969 pro Grand Theft Auto IV.

:) Teda ... proč asi ten titulek pokračuje ...GTA London 1969 Converted To RAGE ?
    Nemastné neslané , ale pěkný model auta a ty výbuchy pak teprve působí luxusně ;)
    • Co je na titulku spatne? Rage je ten engine
      • Zatracený IDtech :D *3* Moje chyba ;)
  • EA: We Can Do Better

http://www.ea.com/news/we-can-do-better

ha
  • Video ze zajímavě vypadajícího, prozatím nevydaného, modu GTA London 1969 pro Grand Theft Auto IV.

typek ma hodne modu do GTA IV :) najlepsi je asi vice city rage
  • MidnighT91

Cosplay k titulu Final Fantasy Versus XIII dorazilo dříve než sama hra.

Cosplayáci jsou bezva, strašně se chci podívat na nějakej comic con.
  • MidnighT91

Podívejte se, jak by mohly vypadat zásuvné kazety pro Atari 2600, pokud by na nich vycházely současné...

Nápis "Use with Joystick Controllers" u Diabla 3, ve mě vyvolává nekontrolovatelné záhchvaty vzteku...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit