Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Destiny možná nabídne postupný (epizodický) obsah.

A když nebude seriál úspěšný a SyFy ho pohřbí jako spoustu jiných, tak nebude nic *2*
    • God-of-War

Vytvořit PS4 port z PC verze The Witcher 3 nebude pro vývojáře díky podobné architektuře zařízení moc...

To si pletes, ne? To je Defiance.. jinak to hraju a je to fakt dobry:)
      • Aha, sorry *15* Nějak je těch názvů už moc *6*
  • PS4 verze Thief bude vypadat téměř stejně jako verze pro PC.

Tak tomu říkám Next gen konzole xD :D:D
    • God-of-War
      PS 4 Ti jeste vytre rit, to se neboj.. co jako cekas? Ze to hned bude poustet graficky bomby? Vsechny launch hry a hry o rok starsi budou stat za prd, jako to bylo s PS 3.
  • GlaDOS

Tomb Raider Steam key

Takže jsem Steam kód na nový Tomb Raider neprodal a nejspíš asi i neprodám, takže tentokrát bych ho vyměnil za nějakou jinou hru. Docela rád bych si zdigitalizoval krabičku Bioshocku 1 a doplnil k tomu 2ku, takže kdyby měl někdo Steam kódy na ně, měnil bych. Pokud nemáte, nabídněte mi něco jiného a já si možná vyberu.
    • Mám Steam klíč na Bioshock 1, ale ne na 2ku (ten jsem již použil). Můžu k tomu přihodit Red Orchestra 1 a 2 a případně ještě Sniper Ghost Warrior 1 (vše Steam).
      • GlaDOS
        smazáno
        • Nevím, co tam bylo předtím, ale mám ještě X3 Terran Conflict (taky Steam) a našlo by se toho víc.
        • Jen chci upozornit ze Orchestry se ted daji koupit za dolar na Humble Bundle :)
          • GlaDOS
            A ještě s Killing Floor, pokud se zaplatí průměrná cena. Díky za tip.
    • Devil May Cry :)
    • ucho
      http://www.gamefly.co.uk/Download-BioShock-and-BioShock-2-Bundle/5005647/

bohužel to není steam verze! ale tyhle hry se budou dát na steamu sehnat poměrně levně a každou chvíli budou někde v akci, i amazon už je měl několikrát, navíc teď když se dávaly ty hry kolikrát k infinite, všude je jich plno...

edit: jinak za toho tomb raidera bys neměl mít problém získat +- 400,- (třeba na aukru), kolem 500,- už by to asi musela být větší náhoda. za 300,- se ti po něm teoreticky zapráší.
      • GlaDOS
        Právě tahle akce mě nakopla. Ale nechci si kvůli tomu do pc tahat dalšího klienta a na další Steam akce se mi moc čekat nechce.
  • Zaklínač 3 nebude obtěžován DRM ochranou. Jak řekli vývojáři - pokud někdo bude chtít hru upirátit,...

no tak to si ho koupím jen kvůli tomu přístupu :D
    • snad je takových většina :) já teda určitě taky (ale hlavně kvůli tomu, že to bude super hra!)
      • super hra jo? jo kez by... ale jelikož oba předchozí díly nebyli nic extra, neverim tomu
  • http://www.novinky.cz/internet-a-pc/hry-a-herni-systemy/298090-nejpopularnejsi-stare-hry-opet-oziji-s-novou-retro-konzoli.html
    • ringmancz
      zajímavý, sice je lepší mít jednu krabici místo pěti, která navíc přehrává všechny regiony. otázka ale je kolik to bude stát a jestli na tom pojedou úplně všechny hry tak jak mají. i tak se moje Mega Drive nemusí bát konkurence :)

tak novinky tam cenu mají napsanou, ale nevím kde si to vycucali, protože na oficiálním webu píšou že cenu ještě nemají...
  • Hanzales

Thief poběží na Unreal Engine 3, nikoliv Unreal Engine 4.

To by ani nevadilo, hlavně aby běžel zábavně a alespoň ze 75% věrný svým dvěma prvním předchůdcům...
  • MickeyMutant

Během příštích 12 měsíců si chce větší procento zákazníků GameStop pořídit Playstation 4 než smartphone.G

A větší procento lidí, co přišli do řeznictví, si chce koupit maso než rohlíky*4*
  • God-of-War

Disney rozpouští vývojářské studio LucasArts společně se všemi rozpracovanými projekty, včetně Star...

Disney asi nutně potřebuje kopačku do držky.. Děkuji.
  • celkem zamačkávám slzu..krabice od Lucasů s obsahem FULL THROTTLE adventury ve mě zanechává nostalgické vzpomínky... legenda končí já jen ptám - KURV* PROČ?! každej tu lamentujete nad nějakym SW2013,mě spíš ser*, že zavřeli studio, který je legenda, je tu od roku 1982 - to ja na tom podle mě nejsmutnější.. nějaký Disney ty vole..ať se jdou vycpat fakt.
    • je to past
    • Mahcake
      Přesně tak.

RIP Jedi Academy *13*
    • Disney rozpouští vývojářské studio LucasArts společně se všemi rozpracovanými projekty, včetně Star...

Asi tak no. U mě taky LucasArts zanechá pěkný vzpomínky na ty starší hry *13*
  • VGA

Dnes jsem si vzpomnel na VGA a S. Jacksona a jeho herni videa, pokud nekdo nevidel, snad pobaví, obzvlaste Dishonored ci Halo https://www.youtube.com/watch?v=ThKltpbyV6c

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit