Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79092 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • PlayStation 4 je v ShopTo nejpředobjednávanější konzolí za posledních sedm let.

A že těch konzolí za posledních 7 let vyšlo *1*
  • PlayStation 4 je v ShopTo nejpředobjednávanější konzolí za posledních sedm let.

Je nejpředobjednávanějši za 7 let...to je celkem pochopitelné, když se za těch 7 let dalo předobjednat tak akorat Wii a WiiU a ani jedno moc díru do světa neudělalo
    • nekromant33

PlayStation 4 je v ShopTo nejpředobjednávanější konzolí za posledních sedm let.

wiicka a ps3 ktera se tam jeste vleze.. 7 let protoze pred osmi vysel xbox
      • No Wiicka jsou šajze ale to PS3 tam mohlo byt pul roku, to mas recht, ja kdyz jsem si to v palici pocital odečítal 8 let :D
  • Šestiletá dcerka hrála na iPadu své matky hru My Little Pony, ve které klikala na "buy now" tak často,...

Za to mohla uz opravdu mit little pony doma...
  • nekromant33

V červnu tohoto roku vyjde podle francouského obchodu Amazon GOTY edice The Elder Scrolls V: Skyrim.

Tak už by mohli taky ohlásit aspoň jedno z těch dvou DLC co mají ještě vyjít. Podle toho v jakejch periodach je vydávají to vypadá, že to poslední vyjde těsně před vydáním goty edice
  • ucho

Splice Steam Key

CX0H0-IF2HZ-9KTBP
    http://store.steampowered.com/app/209790/?snr=1_7_15__13
    • ty ses ale pan
    • Cosi
      Pěkně děkuji.
  • God-of-War

CD Projekt RED chce u PS4 verze The Witcher 3 dosáhnout grafiky srovnatelné s CG filmem.

Delají mi radost:)
    • Vrook
      No to mě taky. A v zápětí mi jí zkazej multiplayerem. *15*
      • Malleth
        Divil bych se kdyby tam našroubovali mulťák jen tak.
        • michelangelo
          Uz to pod samostatnym clankem padlo, ale formou arenovych souboju, podobne jako areny ve dvojce, by to nemuselo bejt nic proti nicemu. A mohla by se z toho vyklubat i dobra zabava.
          • Malleth
            Tam se psalo právě o opaku, že případný multiplayer v Zaklínač 3 nebude připomínat multiplayerovou verzi Dark Arena módu ze Zaklínač 2.
            • michelangelo
              Jinam si ho bezbolestne aplikovanej neumim predstavit. Arena, kde si udelas svyho zaklinace (nebo pripadne i jiny druh postavy) a budes se pomerovat s ostatnimi mi prijde jako jedniny logicky a potencionalne zajimavy zpracovani. Na druhou stranu to prece jen zvazujou jako variantu, cili i oni sami resi format ve kterym by mohl MP fungovat. A treba se do hry nakonec ani nedostane :)
      • Tak ho nehraj, se singlem se vyřadí tak či tak.
        • Vrook
          No právě se bojim, aby na úkor multiplayeru nepokazili singl. Třeba tim, že vymyslej combat systém tak, aby by se dal hrát v MP, místo aby udělali nejlepší možnej combat systém pro SP.
      • God-of-War

CD Projekt RED chce u PS4 verze The Witcher 3 dosáhnout grafiky srovnatelné s CG filmem.

Taky sem docela koukal:D. Snad to nepo.....:)
  • ucho

Crayon Physics Deluxe Steam Key

prosím napište, když to někdo vezme, ať to další nezkouší zbytečně...
    ZQHIE-D252C-K7D5Y
    • Díky
  • montatatana

První scany k nově odhalené PS3 hře Drakensang 3.

Drakengard :)
    • Thorleif_cz
      Tak to sem si oddechl... Mě se Drakensang dost líbil. Třetí díl bych klidně bral. Jen bez těch divnejch lidí se špičatejma vlasama...
  • Znepokojující informace k SimCity

Doporučuji redakci mrknout na tyhle odkazy. Je to trochu znepokojivé.

http://www.rockpapershotgun.com/2013/03/12/simcity-server-not-necessary/

http://www.reddit.com/r/SimCity/comments/1a6oeo/proof_that_the_game_is_misleading_regarding/
    • Vrook
      To je zajímavý. A i v komnetech (teda alespoň u prvního článku) jsou zajímavý věci.
      viz.
      "The On-Line only issue is actually only the tip of the ice-berg – at least to me. It has been discovered by some of the players and posted in EA’s forum – that in fact the “GlassBox” engine is in fact BROKEN.

Apparently SimCity actually only simulats a very small % of the population, and the rest is relatively fake numbers called a “Shadow population”. Its absolutely game breaking around the 100k population mark as just about everything starts to fall apart.

It’s so bad that its been discovered you could NEVER make a single industrial zone, and have a happy healthy, and better functioning society. I could type a heck of a lot more about what else is broken, but it would take too long and there are far better posts in the EA SimCity Forum."

Beru to samozřejmě jen jako komentář v diskuzi, ale zajímalo by mě, kolik je na tom pravdy.
      EDIT: A tady je k tomuhle ještě post na oficiálních fórech. http://forum.ea.com/eaforum/posts/list/9361396.page#27608142
  • Cosi

Český Eurogamer opět zasahuje

Eurogamer pořád ctí zásadu banovat a neodpovídat ne nepříjemné otázky. Ach jo.

To by mě zajímalo jak s tímhle mohou mít " 10 milionu unikatnich navstevniku mesicne" *1*

http://imageshack.us/photo/my-images/690/01eurogamer.jpg/
    • To, že je JD druhý typ Cementu není žádná novinka ale to neznamená, že i zahraniční eg redakce jsou plné takových latentních džejdájů. Navíc z těch 10 mega ty JDýho 2 tisíce (víc snad mít nemůže, jinak přestanu věřit v tuto zem) jsou jak flusnutí do ánusu.
      • On to tu kdysi i četl a dával bany těm, kteří ho tu haněli se stejným nickem, jaký mají na EG *1* Jestli to čte furt, tak by si měl uvědomit, proč má tak málo čtenářů. Zabanováním každého druhého (i když dle počtu příspěvků pod články v řádu jednotek spíše drtivé většiny uživatelů) si další nezíská a stávající ztrácí.
      • Cosi
        Omlouvám se za mýlku, samozřejmě se jedná o český eurogamer, s těmi ostatními seriózními weby to nemá nic společného. Popisek upraven.
    • Taky jsem se kdysi vysmíval prodejne Xzone,že maj pomalový zdi od vandráků a byl mě udělen ban.Ať si to p.Schovanec strčí do řiti..
      • To je taky divný týpek. Ti dva si můžou podat ruce. Jo, počkej, oni si podali. *1*
        • Cosi
          Ještě by mohli přibrat Hulána do týmu a byl by z toho trio úžas.
          • Jj, ještě s Honzem Stachů by mohli dělat ultimátní hw koutek. To je jak házet mentos do naštěrchané koly. :)
    • JD je holt "z m r d". Ten systém převzatý z EG.net s banováním ani moc nepočítá, protože účet zůstane. Stejné jméno již nejde vytvořit. Nehledě na to, že při smazání příspěvku redakcí tam svítí ono smazání autorem příspěvku.
      • Cosi
        Ba ne, jak je vidět na dalším snímku, pak se to smaže dočista a není vidět žádný příspěvek.
        • Fakt? Tak to jsem už nepostřehl. Jednou vidím smazaný a tím to hasne. Kontrolovat, jak to vypadá později, mě ani nenapadlo. *2*
      • Taky se mi otvírá rybička v kapse když ho vidím/slyším
    • Eurogamer je hlavně snůška d*****ů co neumí mluvit.
    • počítají celou rodinku eurogamer, tedy ve všech zemích :)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit