-
Jak už jste si možná všimli, testujeme novou verzi videopřehrávače. Dejte nám v této diskusi vědět,...
Pokud je to přehrávač u recenze na aliens, tak ten mi jede výborně(jeden z mála), používám nějakou tu poslední verzi opery -
Out Of Exile: Torment Officially Going To Kickstarter
http://www.rockpapershotgun.com/2013/03/04/out-of-exile-torment-officially-going-to-kickstarter/ -
Jak už jste si možná všimli, testujeme novou verzi videopřehrávače. Dejte nám v této diskusi vědět,...
Jděte z tou reklamou do piczi.Ano,otravná b u z n a reklama,když video tám na celou brazovku.Naserte tu reklamu jinam a né do ovládání. *13* -
-
to bude nejspíš ten starý přehravač
-
-
Kdepak na mě v novym přehrávači skákala reklama každou chvíli.
-
-
tak to samozřejmě, ale už to není v liště s ovládáním
-
-
Tak kde je ten novej.Hlavně,že to inzerují,ale nedaj kde je.
-
-
Hned prvni link je odkaz na video, žiši.
-
-
KDE!!!!!!!!!!!!!! jakej link!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
-
v pohodě!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
-
AHA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! vono je to v techtu!!!!!!!!! aha!!!!!!!!!!!! já su czurák no!!!!!!!!!
-
TADY!!!!!!!!!!!!!! takovej!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
http://i50.tinypic.com/2chlz11.jpg
-
-
-
-
-
-
Epic Games ukázalo obchodnímu zástupci firmy Nvidia novou technickou vychytávku, kterou označil za "nejlepší...
A to ešte nevidel nahatú ženskú.... *15* -
-
ak to pojde len na Nvidiach, tak ta vychytavka skonci ako gpu-physx (dovod na masturbaciu pre par majitelov kariet)
-
-
stejne jako vlasy na ati
-
-
-
Zařízení s Tegrou se mohou těšit na The Conduit HD.
uz na wii to byla blbost, sem zvědav jak to dopadne na androidu... *7* -
2012 Vidya Gaem Awards
http://vidyagaemawards.com/winners *15* -
-
Kotick Award FTW *15*
-
-
CliffyB z Epic Games se rozčiluje, že všichni haní EA, zatímco žehnají Valve, když ve výsledku jednají...
Tak buď nejedu na stejných drogách jako Bleszinski nebo mi něco za posledních pár let uniklo. -
-
CliffyBmu už hráblo z programování UE4 :D
-
-
Vývojáři Crysis 3 prý byli při vývoji omezováni možnostmi současné generace konzolí. Kdyby hra vyšla...
Dokud bude v Cryteku platit: "Hlavně vydělat co největší balík", tak se moc z místa nepohnou... -
-
A tu elektřinu, platy, nájem, vodné, stočné jim bude platit kdo? Peníze holt dneska hýbou světem, nic se s tím neudělá a je to jedna ze základních lidských vlastností co nejvíce vydělat a každý z nás by na jejich místě udělal to samé. -
-
Není pravda... Radši menší výdělky, ale kvalitnější produkt.
-
Vis, rozdil mezi dobrym vyvojarem/vydavatelem je hlavne ten, ze jeden ma ten vydelek jako jedinou prioritu, zatimco ten druhy se snazi i o kvalitni produkt.
Tyhle reci typu "asi to jeste nevis, ale o penize jde vsem" vazne miluju. *1* To je snad jasne kazdemu, kdo ma vsech 5 pohromade. *15* -
-
*mezi dobrym a spatnym* vypadlo mi tam slovo *3*
-
-
-
-
Vývojáři Crysis 3 prý byli při vývoji omezováni možnostmi současné generace konzolí. Kdyby hra vyšla...
nutil je někdo to na konzoličky dělat? Jooo pardoon já vlastně zapoměl na to hrozivý pirátstvý :O který je na konzolích mimoto naprosto stejný -
Vývojáři Crysis 3 prý byli při vývoji omezováni možnostmi současné generace konzolí. Kdyby hra vyšla jen na PC, byla by lepší.
Milý Crytek-u a Cervate, dej mi vědět až uděláš díl, kde tě nebude nic omezovat (nejlépe bez vecpaného mp, o který u téhle značky nestojím) a pak zainvestuju. Dík. Kvalitní MP si nech do Homefront 2 (když tě EA nezařízne, abys jim neparazitoval BF)