-
Adventures of Shuggy (Steam)
úžasná logická plošinovka, tak snad si najde zájemce, který ji opravdu hodlá hrát...
Z0P55-8PRJN-QXBRI
a pokud někoho zaujme, tak obětujte alespoň ten dolar a máte ji taky... (snad teda jdou ty bonusy všem)
http://groupees.com/bma -
-
ty jo, The Cat Lady, to je prej děsně super (od tvůrců Downfall)...
-
Díky moc vypadá to dobře, snad to nebude moc težký *13*
-
-
až na asi 3 levely to jde. obtížnost je tak akorát. dohrál jsem to asi za 4 hodiny (single).
-
-
-
Cena PS4 se bude pohybovat v rozmezí od 0,99$ po tradičních 60$.
Cena PS4 her snad, ne? -
Měli jste na mysli cenu PS4 her, ne? Máte tam chybu. -
-
Vidím, že jsem zaspal...
-
-
tak to si vezmu asi rovnou tři. -
chybí "her"...jinak bych si takovou cenu konzole nechal libit..i kdyby to bylo tech 60 babek:D -
-
Omlouvám se za chybku/vynechání slova *7*
-
-
Cena PS4 her se bude pohybovat v rozmezí od 0,99$ po tradičních 60$.
To je v poho, aspon je nejaka sranda:)
-
-
Za dolar bych to i koupil. A hry za dvacet centů.
-
To mi rikej:D
-
-
??WTF?? -
Reproduktor v PS4 ovladačí bude sloužit ve hře Killzone: Shadow Fall k přenosu zpráv z rádia.
Pěkný pěkný...snad to bdue kvalitní a pěkne radiošum a ne uvřískanej repráček co šumí protože nic jinýho neumí -
AMD zítra odhalí tressfx, které má posunout hranice realismu v PC hrách. Pravděpodobně půjde o novou...
Blizi se doba, kdy vsechny postavy ve hrach budou mit metr dlouhe vlasy. -
-
Spis se blizi doba kdyz budes muset mit tri grafarny. Jednu na postavu a vlasu od AMD, druhou na fyziku od nVidia a treti na samotnou grafiku (tam uz to bude fuk).
-
tys nikdy nehral jrpg co? :D
-
-
.
tam maji dlouhe vlasy jen dulezite postavy, vedlejsi je maji kratke.
-
-
-
AMD zítra odhalí tressfx, které má posunout hranice realismu v PC hrách. Pravděpodobně půjde o novou...
Bezva ještě zapracovat na realistické zeleni, chování vody a terénu a možná by se to konečně mohlo někam pohnout. Ale zajímalo by mě co za grafiku popř. procesor bude potřeba aby dokázal/a zobrazit vlasy jako třeba na tom obrázku. Aby pak jedna vlasatá hlava nevydala za celé crysis 3... -
tress FX.... proč španělsky ? . No pokud to nebude korunováno předváděčkou pseudonových grafik , tak by už bylo i na čase .