-
SKYRIM MOD CO MÁ GRÁDY
http://forums.nexusmods.com/index.php?/topic/876719-tropical-skyrim-a-climate-overhaul-mod-wip/ -
a už jsou tu první problemy ohledně kickstarteru
http://www.kickstarter.com/projects/2128128298/expeditions-conquistador/posts/413666#comments
v podstatě si indie vývojaří zafinancovaní přes kickstarter našlí publishera a proto posunuli datum vydání *1* *1* já to řikal. -
-
Ferdis
90% hier mešká oproti prvotným odhadom, takže netuším na akú altimátnu pravdu ohladom Kickstarteru si to prišiel .... *7* -
"v podstatě si indie vývojaří zafinancovaní přes kickstarter našlí publishera a proto posunuli datum vydání"
...usoudil zhrzenej backer na fóru na základě absolutně žádnejch relevantních důkazů. -
-
Greenlight
tak mi vysvětli proč znenadání tam začnou dávat multiplayer a znenadání to zmizi ze steam greenlight ? je to sice jenom spekulace ale když se na to zkusíš objektivně podívat tak je to pravděpodobná (ale nikoliv jistá) možnost -
-
I kdyby našli publishera v čem je problém ? To že o chvilku odložili vydání ? Buď rád aspoň budou mít víc času to doladit ...
-
-
-
A to je někde potvrzené, nebo podáváš drb z diskuzí jako fakt?
-
-
Dnes ma byt velka novinka do Uncharted 3 multiplayeru. Vsude tvrdi, ze multiplayer bude zdarma a standalone, takze pokud to tak bude, určitě si to stáhněte, zabaví :)
edit: Tak uz je to asi tutovka, kdyz zapnu multiplayer uz je zprava dne ze multiplayer je free i pro ostatni, akroat to bdue mit nejaky limity či co -
-
Shuhei Yoshida zatím nedokáže říct, zda bude mít Playstation 4 regionální zámek.
To už bych teda měl Uncharted 3 konečně nainstalovat :-) Ale když on ten Red Dead Redemption sežere všecek čas.. -
-
No, s RDR Multiplayerem udeláš líp *4* Zas takový pecka ten U3 mulťák neni *15*
-
-
-
-
Zdarec.Mafie 1 byla stažena z digi.prodeje na Steamu.Zdá se,že i z celého okruhu dig.distribucí.Nevíse proč?díky.
-
-
Možná jako kdysi u jednoho GTA vypršela práva na nějakou skladbu. Místo aby ji vyhodili, tak to radši přestali prodávat.
-
Vypadá to na problém s vyd. právy. Pro více info bych zkusil kontaktovat někoho z 2K Czech.
-
-
PS4 nabídne cross-game chat. Se svými přáteli tak můžete komunikovat kdykoliv budete společně online.
Což není žádná mimozemská funkce ale je fakt že na PS3 to hodně chybí. -
-
nemá tohle nahodou už X360?
-
-
Amazon nabízí přes 850 digitálních her, bundlů a DLC se slevou až 75%!
Nazdar.Jak to funguje?po zaplacení dostanu keys,nebo to má nějaký downtahač amazonák *1* dík -
-
já dostal z Amazonu po zaplacení klíč na The Secret World - ten se jen po registraci na stránkách funcomu zadal do účtu a pak už jsem stahoval klienta přímo z funcom stránek...
takže předpokládám, že to budou klíče (na steam nebo jinam), případně přímej download link, pokud ta hra na steamu nebo jinde není... ale fakt nevím, přečti si u konkrétní hry info, snad by to tam měli uvádět.
-
-
Tento týden se dočkáme oficiálního vyjádření ke hře Aliens: Colonial Marines, ve kterém se dozvíme,...
To jsou jelimani. Tutově řeknou že to konzole nestíhali, ale jsem zvědav jakou výmluvu maj na PC verze -
Videoporovnání PC, PS3 a X360 verze Crysis 3.
Porovnání o hovně, PC jasně nejlepší, ale dle mého ho neměli na maximum... samozřejmě nenapíšou jaké mají nastavení... video jenom 720p, to je k ničemu. -
UbiSoft odhalilo oficiální obaly hry Watch Dogs.
A je pekne hnusnej...
Tohle je jak "Your friendly generic triple A shooter"... -
Shuhei Yoshida zatím nedokáže říct, zda bude mít Playstation 4 regionální zámek.
A mají v Sony vůbec o něčem jasno? Neví, jak bude konzole vypadat, neví, kolik bude stát, neví, jestli bude dostupná ve všech regionech při uvedení, neví, jestli bude region lock.. atd... -
-
jasno mají, to jen bleskař napsal, že to "zatím nedokáže říct". ve skutečnosti to může znamenat, že to zatím říkat nechtějí...
-