-
Bundle Stars
http://www.bundlestars.com/ -
-
Zvláštní ... Crazy Machines , Cargo , Helldorado , Mata Hari i Whispered World jsou také v bundlech na Indie Gala . Že by výprodej ?
http://store.indiegala.com/index.php/catalogsearch/result/?q=+bundle
-
-
Podle Bungie již nechtějí hráči pařit FPS tituly s pomocí myši a klávesnice. I to může být jeden z důvodů,...
Když si chci jen zrelaxovat u hry tak si lehnu k TV a vezmu do pazour ovladač. hrát FPS se s tím dá v pohodě ale chce to si zvyknout (samozřejmě že proti myši a klavesnici v MP nemate moc velkou šanci) ale na SP to stačí. Např takový Skyrim, Dead Space nebo Dishonored sem dohrál v pohodě u TV. Ale když si chci hru užít naplno, zapnu těžší obtížnost a přesunu je k monitoru, klavesnici a myši. Jde jen o uhel pohledu a styl hraní. Házet všechno do jednoho pytle neni dobrej napad. Stejně jako podobná prohlášení jako je "Strategie je mrtvej žánr" nebo "Nikdo o Medal of Honor už nestojí" a podobný kecy který nemaj co dělat s žánrem ale se zpracováním. Když to někdo neumí, neni nic jednodužšího než hanit celej žánr místo svého díla *16* -
Podle Bungie již nechtějí hráči pařit FPS tituly s pomocí myši a klávesnice. I to může být jeden z důvodů,...
To jsou kecy.
Vždy a všude klávesnice a myš. -
CZ vyvojari AAA Games na Kickstarteri
Pred par dnami zacala kickstarter kampan od ceskych vyvojarov z AAA Games, na CZ/SVK hernych weboch o tom nie je nikde ani zmienka coz je ostuda. Tak nech sa paci:
http://www.kickstarter.com/projects/aaagames/tremulous-2-0 -
-
jestli je ten vteřinový střih ze hry (nezdá se mi), tak to vypadá dobře. trochu mě ale zaráží, že to dokončí až koncem roku 2014. to je na čistě multiplayerovou hru podezřele dlouho. taky by mě zajímalo, kde na to berou finance, protože ten milión na rok a půl je dost málo. předpokládám, že to má většina lidí z týmu jako bokovku a spíš jen koníček... ale vzhledem k nízké částce by to mohli vybrat...
-
-
No bud maju normalnu pracu alebo su velmi nenarocni, a dokazu sa uskromnit. Vzhladom nato ze kopa obycajnych ludi zarobi napr. 400€ za mesiac a nejak z toho preziju tak napr. tych 18 mesiacov * 400€ = 7200€ vyjde na jedneho clena tymu.
Ciastka nie je vysoka, prezentacia projektu je podla mna OK a s tym novym videom aj celkom vtipna, len to rozhodne potrebuje vacsiu medializaciu. Lebo ani nie 20 ludi za prvych par dni je hrozne malo. Kicktraq zatial ukazuje ze ak by to islo stale takym istym tempom tak vyzbieraju len nieco cez 3000$. -
-
ten hlavní říkal, že dal výpověď, ten jede tedy na full... každopádně píšou, že jich je 7. milión na 18 měsíců je 55 tisíc na měsíc. vůbec neřeším další náklady a jen na platu to je tedy 8 tisíc na jednoho (hrubýho). to není uskromnění, protože po odečtení dalších nákladů to je prostě ještě méně... to znamená, že buď mají další zdroj peněz a tedy zakladatel do toho jde s dalšími svými penězi nebo to má většina týmu jako koníček... jen mě to zajímá, částečně by mi to vysvětlilo i to, proč ten vývoj bude trvat tak dlouho... i když jestli se nepletu, programátor je jen jeden nebo dva, ostatní jsou grafici...
edit: ještě by mě zajímalo, kolik stojí licence UE3, u komerční hry počítám engine zadarmo není ne? -
-
No tak to je fakt dost malo, ale dokial tu nebol kickstarter tymi nezavyslych vyvojarov dokazali spravit dobre hry aj bez takejto financnej pomoci, robili to ako hobby. Takto to vyzera ze to bude teda mozno hybrid tych 2 moznosti, niekto bude makat na plny uvazok a niekto po praci cez volny cas.
Podla tohto som pochopil ze je to asi tak, ze im staci licencia za 99$ dolarov, a ked zacnu zarabat na hre nad 50k $ tak musia odvadzat 25% zo zisku.
http://www.unrealengine.com/udk/licensing/licensing-faqs/
-
-
-
-
-
Vy se smějete, ale podívejte se na dnešní FPS hry. Jsou jednodušší a lineárnější. Zdraví se vám samo doplňuje, všechno je naskriptováno tak, aby to působilo dynamicky, navíc mačkáte jedno tlačítko při skriptu, aby se váš hlavní hrdina nepustil žebříku. Tyhle věci přišly s konzolema, u kterých je způsob hraní zcela odlišnej, jak to říct, převážně vše na efekt a lineárnost. Co si budeme povídat, konzole diktují trhu a je to jen proto, že vývojáři mu nerozumí (čtětě svalují všechno na piráty), jsou líní a raději jdou s trendem. Já chápu, že je to risk, ale o tom přece je každý podnikání. Musíte lidem říct, co chtějí. Věděl to Jobs, ví to Vávra a vím to i já. A vy se zatraceně bojte, protože když se Bungie rozhodne nadiktovat trhu ještě jednodušší FPS, než jsou teď a gaučovejm hráčům se to bude líbit, tak se zesereme všichni. -
The Last of Us bude mít nejdelší kampaň, jakou kdy Naughty Dog vytvořilo.
Tak to je super, když si ji bude polovina hráčů zahrát jen na youtube... -
-
to jsem si taky dřív říkal u jiných her, než jsem si loni koupil PS3. lepší než furt brečet na diskuzích je vydělat si a koupit si to
-
-
Kor kdyz dnes si i student bůra vydělá na brigádách jak nic, jen ta lenost *7*
-
-
Tak mi zožeň brigádu. Vo veľkom meste to problém nie je, ale v menších je to dosť ťažke!
Btw na PS3 som si zarobil na brigáde, no dostať ju nebolo ľahké a robil som za almužnu 2€/hod pričom som furt behal a mal neskutočne blbého šéfa. -
-
já taky bydlím v celkem malé pr*eli, ale minimálně na léto se vždycky něco najde
-
Tak pracuj na tom internétu nebo jak se tomu říká... já třeba teď taky "pracuju".
-
A na vesnici naprosto nemožné. Nejbližší město má 10 tisíc obyvatel a nabídka brigád na celý okres na nejmenovaných webech se dá spočítat na prstech jedné ruky člověka pracujícího u cirkulárky.
-
-
-
-
-
Kecy aby navonok "ospravedlnili" svoju neschopnosť urobiť slušne bindovateľné ovládanie PC portu. Prieskumy sú len vodením za nos. A ak tárajú v tomto smere, kto im má veriť tie bombastické ohlásenia samotnej hry ? -
Made my day THX Bungie *1* *1* -
V Americe mozna.... radsi bych dal prednost mysi a klavesnici, ale na druhou stranu Halo bylo snad jediny FPSko, kde me hrani na gamepadu ne*ralo, a po chvili jsem si na nej zvyknul, tak nevidim duvod, proc by to melo byt u dalsi hry od stejnech vyvojaru jiny.
Navic podle toho, jak Bungie o podpore PC mluvi, casem port bude... -
Eidos Montreal již rok a půl pracuje na dosud neoznámeném projektu.
Nejideálnější by asi bylo, kdyby se hra hrála sama a já se mohl jenom koukat <3. A samozřejmě neznám nikoho, kdo by chtěl hrát FPS na klávesnici a myši... Omg, kam tohle jednou dojde :(