Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Caincz

Engine PSV hry Killzone Mercenary má být téměř totožný jako v PS3 hře Killzone 3.

Ehm, no jasně. To jsem naposled slyšel o Mortal Kombatu. Dokud to neuvidim v pohybu na vlastní oči, tak neuvěřim.
  • PS+

Sleeping Dogs jako hra zdarma pro PS+ na měsíc únor
  • GlaDOS

Vývojáři Dead Space 3 chtějí mikrotransakcemi přitáhnout ke hře hráče mobilních her.

Mobilní hráče by přilákali, kdyby hru vydali na mobily.
  • Vývojáři Dead Space 3 chtějí mikrotransakcemi přitáhnout ke hře hráče mobilních her.

Ať zhebnou v plamenech pekelných!!! *16*
    • marker na nich!
  • Vývojáři Dead Space 3 chtějí mikrotransakcemi přitáhnout ke hře hráče mobilních her.

Aha. Tak to je teda pěkná blbost. I já jsem hráčem mobilních her, ale mikro transakce nepoužívám. Proč? Protože hra jde dohrát i bez všech těch lákadel, které vývojáři do her nastrkají. Tento krok neschvaluji.
    • Teda tak blbou výmluvu jsem už dlouho neslyšel. *1*
  • Project C.A.R.S. vyjde na všechny platformy 28. listopadu 2013.

ANO ! :)
    • Už v listopadu *2*

Ne ze by me ta hra nejak zajimala, ale stejne... "FUCK OFF!"
  • smejki

Tip

vyšla Mac verze Napoleon TW
    http://www.feralinteractive.com/en/news/354/
  • MickTheMage

Vě věku 56 let zemřel skladatel Normand Corbeil, který vytvořil např. hudbu k Heavy Rain a momentálně...

Neviem co sa to deje, ale minuly tyzden na rakovinu umrel aj spoluzakladatel Piranha Bytes, Alex Brüggemann. http://www.worldofrisen.de/english/news_1864.htm 21. storocie a stale nema liek na raka :(
    • Vrook
      Těžko říct jestli by nějakej levnej lék na raka vůbec vyšel na veřejnost. Neni v zájmu farmaceutickejch koncernů léčit lidi levně a dostupně, ale co nejvíc na těch nemocnejch a umírajících vydělat. Takže dodávat drahý a dost často neúčinný chemoterapie a léky bude vždycky výhodnější, než například využít snadno vypěstitelnou a na spoustu nemocí prokazatelně pozitivně působící medical weed a nebo v podstatě cokoliv stejně nebo víc účinnýho.
  • DarthSomething
    Chce někdo Dotu2 na steamu vyměním a nebo i dám. *3*
    • mam jenom 13x kdyby nekdo chtel :D
      • DarthSomething
        já právě taky a nevím kde se mi to tam vzalo *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit