Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Batman: Arkham City GOTY (steam)

Na GmG s vyuzitim voucheru jen za 6 USD.
  • Pinkamena

Saint's Row bez vibrátorů by byl lepší, říká Cliff Bleszinski.

Já nevím, tyto kravinky jako do této do Saints Row patří, samozřejmě je to dětinské, ale neni to právě ta pointa? Saints Row je známý tím že se nebere vážně a často je "over the top" hodí se to do hry. GTA IV se mi nelíbilo protože se to moc soustředilo na příběh, zatím co otevřeného města se člověk moc nezabavil. Když už mluvíme o GTA IV, jsem jediný komu vadí jak se příběh bere vážně, zatím co většinou hra je velice vtipná, to myslím jako když používáte televizi ve hře či když jdete na iternet. Je to parodie na Ameriku, a dobrá to se musí nechat. Problem v tom je že mám pocit že GTA IV neví čím chce být. Nejdřív vám Roman mluví o "big titties" a pak Niko se rozhodně udělat dlouhý proslov o tom jak válka hrozná je. Je těžké toto brát vážně, Niko mi tady mluví o pekle zatím co za ním je plakát který paroduje nějaký ten film či herce. Ono by to tak těžké nebylo, to brát vážně. Ale, Rockstar se rozhodl že jejích parodie na Ameriku bude "South Park" styl, nebo-li parodie která je často urážlivá, sprostá, a přehnaná. Nechci říct že mě hra nějak urazila, vůbec ne! Ale je divné když tu máme přehnanou parodii na Ameriku zatím co tu je realistický příběh který mám brát vážně, chybí tam rovnováha. Zatím co Saints Row ví čím chce být, když už je někdě přehnaný humor tak se postaraj o to aby příběh byl také..no..Saints Row. Samozřejmě, momenty nějaké které se stanou v příběhu Saints Row 3 jsou někdy vážné, ale je tám rovnováha. Ten příběh je doslova pomátnutý, a hra je taky! Hodí se k sobě.

...Ježiši, zase jsem se rozepsal. *1*
    • tl;dr. GTA 4 bylo dost zábavné, zvlášť s Euphorií, velmi zvlášť s multiplayerem a extra zvlášť s EFLC. Nebavilo? OK, máš tu zmíněný. :) Paskvil jako Mafia II není vhodná alternativa pro lidi, co nemají zas tak v lásce absurdní humor.
  • DmC: Devil May Cry je i v čele japonského žebříčku prodejnosti. V porovnání se čtvrtým dílem se však...

A kdy se konečně dočkáme recenze DmC?
    • Za každý dotaz se odsune o jeden tejden.
  • Viktor_H

Tak to kategoricky odmítám!
  • Neverwinter Nights2

na www.gog.com je NN2 Complete za 15$
  • Saint's Row bez vibrátorů by byl lepší, říká Cliff Bleszinski.

Nemá pravdu.
  • fizola

Ale veď to bola nahodou super zbraň :D
  • Black_Hand

no jo, ale kdyz pak cliffyb rekne na twitter tohle: "The SR team is amazing. Dildo holds them back. It's immature. Make an open world game that's more Michael Mann/HEAT/Collateral/Training Day."

tak ho neumuzu brat vazne.
    • MickTheMage
      O take "kraviny" so svojou hrou sa snazi Rockstar s GTA a teda posledne diely je to seria, ktora ma vrcholne nebavi. Imho nepotrebujeme dalsi cisty klon Rockstar-ovskych snah, ale cistu, nicim nerusenu, sialenu zabavu - co SR splnuje a dufam, ze v buducnosti bude (ak to teda Volition pod Koch Media este niekedy budu vytvarat :) )
    • Viktor_H
      Yep, tohle bych od něj fakt nečekal. To nedokáže rozeznat koncepty?
      • Black_Hand

v ostatnich rika, ze se mu libi ty sileny mechaniky. ale tohle to to postavuje trochu nahlavu.
  • Ferdis2

Dreamfall Chapters

prvý screenshot z pripravovaného Kickstarter projektu:
    http://redthreadgames.com/blog/21/1/2013/first-dreamfall-chapters-art-released
    a pre porovnanie tá istá lokácia v zime z povodného Dreamfallu
    http://i.imgur.com/bImF8Ip.jpg
  • MickTheMage

Ano, nudnejsi, blbsi, tak ako jeho posledne hry. :) Blešiský je skratka mimon a az zase niekedy spravi dobru hru (dobra a velmi dobre predavana nie je to iste :)), potom nech rozdava mudra.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit