-
Vývojáři hry Tomb Raider se nesnaží multiplayerem napodobit tituly jako Halo či Call of Duty.
vývojáři se snaží zalíbit pakům, který neuměj hrát sami... -
Path of Exile
Nechce někdo čarodějku do party, lvl tuším 13... -
Další úžasně důležitá US petice.
Declare the day of launch of major video games a national holiday -
Tyranny of King Washington DLC pro Assassin’s Creed 3
hele někomu už docela šibe, toto DLC bude vydáno na části, to už jako přichází doba kdy DLC budou mít svá podDLC? Chce se mi zabíjet a zvracet (jak se kdesi zpívá) I přesto že jsem fanoušek AC serie tak toto si kupovat nehodlám a vyzývám i ostatní, aby tuto ohavnost nepodporovali, kde nebude poptávka nebude ani nabídka! -
-
Ona uz koupe AC3 neni zrovna velka vyhra. Imho vsechny predchozi dily byly lepsi.
-
-
s tím souhlasím *3*
-
-
-
God of War: Ascension bude obsahovat demo The Last of Us :)
-
Na FB strance je fotka jak flashky balej, takze klidek :)
-
Strike Suit Zero
nevim, jak jinde, ale na GOG.com je s 20% slevou (tedy za 16 dolarů), navíc kdo koupí tento měsíc, má první DLC zadax -
*13* béééhéééhéé, já chci svoji slibovanou flashku *13*. Vy jste říkali, že mi ji pošlete, bééééé, to všechno řeknu mamince, béééhéééé *11*
-
-
Dobře vám tak. Furt něco chtít zdarma... to mi připomíná ty sociály, co jezdí na marketingové zájezdy, kde musí neustále poslouchat různé nabídky a pak si stěžují, jak to bylo otravné. I když takový zájezd aspoň má nějakou hodnotu, na rozdíl od flasky za pár stovek.
Tak jen pokračujte v naříkání, těší to mé zvrácené choutky. -
No mě hlavně vadí, že i poslední dobou se v komentářích u některých článku objevovali otázky na toto téma, ale redakce games.cz bude dál zarytě mlčet. Kdyby aspoň napsali "nestíháme" nebo "nic nebude".
-
-
Že se to nestíhá padlo opakovaně v podcastu, každopádně flashky už se balí: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=526529604047782
-
-
Dark knight RISES!
-
Nojo, my co se ba podcast nedíváme...
-
-
Dyt uz to psal blixak nekolikrat, ze se to bude rozesilat az buhvi kdy. Snad unor neboco.
-
-
Psali, že začnou rozesílat začátkem ledna, pomalu je únor a nikde nic.
-
Jsem tu četl že v lednu (...a mají dost času...) , už je z tohu únor .... ;) Kterého roku ?
Navíc je to akce Games , nebo vzhledem ke komerčnímu označení původního článku se logem Games zaštítilo cz.nic ?
Jak jsem už psal dřív , Moje(jejich)ID jsem registroval také za protislužbu na jiném serveru a také z toho nic nebylo . Osobně kostrbaté Moje ID snad i kvůli dojmu jaký na mne udělali nepoužívám a měnit nebudu ;)
-
-
Nestíhaj. Si vem jak dlouho jim trvá dojít na poštu s výhrou z soutěže, radši se pak o měsíc později omlouvaj a že to pošlou co nejdřive.
-
-
Co když na ni opravdu někdo čekal ?
-
-
GTA 5 release date leaked by Microsoft 24.3.2013
http://www.idigitaltimes.com/articles/14778/20130123/gta-5-release-date-2013-march-24.htm -
-
sice to nieje ise...ale microsoft by podla mna neodrbaval :)
-
-
Obecnej dotaz - mojeID?
Jak se znovu pripojim pres MojeID sem na games? Vim, ze to bylo z*urvene komplikovany prvne a povedlo se mi to spis nejakou nahodou, ale zopakovat se mi to ted nedari. -
-
Uz vim v cem byl problem - slo o program CCleaner, ktery mi, v jedne ze svych verzi (aktualizuje se velmi casto), procistil PC zpusobem, ze se v prihlasovani nebylo mozne dostat k 'mojeID' prihlasovacimu buttonu. Aktualni verze uz beha bez problemu, jak vidno .)
-