Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Vývojáři hry Tomb Raider se nesnaží multiplayerem napodobit tituly jako Halo či Call of Duty.

vývojáři se snaží zalíbit pakům, který neuměj hrát sami...
  • MidnighT91

Path of Exile

Nechce někdo čarodějku do party, lvl tuším 13...
  • martyEF

Tyranny of King Washington DLC pro Assassin’s Creed 3

hele někomu už docela šibe, toto DLC bude vydáno na části, to už jako přichází doba kdy DLC budou mít svá podDLC? Chce se mi zabíjet a zvracet (jak se kdesi zpívá) I přesto že jsem fanoušek AC serie tak toto si kupovat nehodlám a vyzývám i ostatní, aby tuto ohavnost nepodporovali, kde nebude poptávka nebude ani nabídka!
    • Ona uz koupe AC3 neni zrovna velka vyhra. Imho vsechny predchozi dily byly lepsi.
      • martyEF
        s tím souhlasím *3*
  • God of War: Ascension bude obsahovat demo The Last of Us :)
  • Na FB strance je fotka jak flashky balej, takze klidek :)
  • Strike Suit Zero

nevim, jak jinde, ale na GOG.com je s 20% slevou (tedy za 16 dolarů), navíc kdo koupí tento měsíc, má první DLC zadax
  • *13* béééhéééhéé, já chci svoji slibovanou flashku *13*. Vy jste říkali, že mi ji pošlete, bééééé, to všechno řeknu mamince, béééhéééé *11*
    • Dobře vám tak. Furt něco chtít zdarma... to mi připomíná ty sociály, co jezdí na marketingové zájezdy, kde musí neustále poslouchat různé nabídky a pak si stěžují, jak to bylo otravné. I když takový zájezd aspoň má nějakou hodnotu, na rozdíl od flasky za pár stovek.
      Tak jen pokračujte v naříkání, těší to mé zvrácené choutky.
    • No mě hlavně vadí, že i poslední dobou se v komentářích u některých článku objevovali otázky na toto téma, ale redakce games.cz bude dál zarytě mlčet. Kdyby aspoň napsali "nestíháme" nebo "nic nebude".
      • janchor
        Že se to nestíhá padlo opakovaně v podcastu, každopádně flashky už se balí: http://www.facebook.com/photo.php?fbid=526529604047782
        • Dark knight RISES!
        • Nojo, my co se ba podcast nedíváme...
      • montatatana
        Dyt uz to psal blixak nekolikrat, ze se to bude rozesilat az buhvi kdy. Snad unor neboco.
        • Psali, že začnou rozesílat začátkem ledna, pomalu je únor a nikde nic.
        • Jsem tu četl že v lednu (...a mají dost času...) , už je z tohu únor .... ;) Kterého roku ?
          Navíc je to akce Games , nebo vzhledem ke komerčnímu označení původního článku se logem Games zaštítilo cz.nic ?
          Jak jsem už psal dřív , Moje(jejich)ID jsem registroval také za protislužbu na jiném serveru a také z toho nic nebylo . Osobně kostrbaté Moje ID snad i kvůli dojmu jaký na mne udělali nepoužívám a měnit nebudu ;)
      • Nestíhaj. Si vem jak dlouho jim trvá dojít na poštu s výhrou z soutěže, radši se pak o měsíc později omlouvaj a že to pošlou co nejdřive.
    • Co když na ni opravdu někdo čekal ?
  • GTA 5 release date leaked by Microsoft 24.3.2013

http://www.idigitaltimes.com/articles/14778/20130123/gta-5-release-date-2013-march-24.htm
    • sice to nieje ise...ale microsoft by podla mna neodrbaval :)
  • Obecnej dotaz - mojeID?

Jak se znovu pripojim pres MojeID sem na games? Vim, ze to bylo z*urvene komplikovany prvne a povedlo se mi to spis nejakou nahodou, ale zopakovat se mi to ted nedari.
    • michelangelo
      Uz vim v cem byl problem - slo o program CCleaner, ktery mi, v jedne ze svych verzi (aktualizuje se velmi casto), procistil PC zpusobem, ze se v prihlasovani nebylo mozne dostat k 'mojeID' prihlasovacimu buttonu. Aktualni verze uz beha bez problemu, jak vidno .)

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit