-
CCP oznamuje, že všichni majitelé PS3 si mohou vyzkoušet Dust 514 v otevřené betaverzi.
Trošku mi z toho článku není jasné co se bude dít, když neznám nikoho, kdo hraje EVE Online a tím pádem mi bude chybět support z orbitu. Už jste to někdo hral? -
-
V bete se tohle stejne neresi (alespon uzavrena beta to doted neresila)
-
-
V Dead Space 3 můžete s pomocí mikrotransakcí rychleji získat (resp. nakoupit) zdroje potřebné k vylepšení...
Bože proč...u F2P modelu to pochopím ale u hry za 1300 kč ? -
-
Takovej placenej cheat do hry... *1*
-
-
Ale dokud se k tomu muze hrac dostat i beznou cestou, tak mi to je vcelku fuk.
Ale pravda, nelibi se mi kam ty hry s timto modelem mikrotransakci speji.
-
-
V Dead Space 3 můžete s pomocí mikrotransakcí rychleji získat (resp. nakoupit) zdroje potřebné k vylepšení...
to je jako u battlefiled 3 za nejakych 1200 mas odemceno vsechno -
What they were thinking?!
-
-
Aspon pri takto lahkej vete by si mohol vediet slovosled!
-
-
-
PC verze Dead Space 3 bude přímým portem z verze konzolové.
No tak teď nevím co si o tom mám myslet.Víte někdo jak na tom byli předchozí díly? -
-
Dead Space 1 jel na PC v pohodě, byl jen problém s inputlagem při ovládání (myš + klávesnice) ale dalo se to vyřešit vertikální synchronizací. Buď se vypla ve hře a zapla v ovladačích nebo opačně, to už si nepamatuju. Každopádně jsou přímé porty na houno (viz. Dark Souls). -
-
Dark souls je jeden z nejlepších portu co sem hrál. Stačil Fix na rozlišení a fix na Myš (já to hrál teda na x360 gamepadu).
-
-
Vzdyt takto to funguje u vetsiny multiplatformovek, jen vetsinou se snazi pc hracum nabulikat, ze delaji pc verzi zvlast a s patricnou peci. Tady to (kdovi proc?) rekli naprimo.
-
Optimalizace byla obstojná,aspoň mě přišla když jsem to fakčil na Pentium 4 3,2ghz a grafika nějaká ati 3850 agp :D a na notebooku jsem to hrál tuším taky ale to nevím jistě a tam to taky jelo už hodně v pohodě,na plný detaily bez sekání a to mám Phenom II x4 N950 2,1ghz a grafika ati 5650 *4*
-
Buh nas ochranuj... *10*
-
-
Ve středu (23.1.) očekávejte oznámení týkající se Crysis 3.
Jestli to bude odklad tak se podělám *7* -
-
ak to bude vyhlasenie, ze C3 bude pc only, tak se podelam *1*
-
-
Ahahahaha
http://www.eurogamer.net/articles/2013-01-22-dead-space-3-includes-micro-transactions-for-buying-better-weapons -
-
atomovka len za 14,99$ no nekup to *1*
-
-
Activision Blizzard bude mít na GDC prezentaci s diskusí zaměřenou na next-gen renderování postav.
budou vyprávět, jak je složitý naprogramovat víc než jednu animaci smrti v Diablu 3? :D :D :D -
Bývalý prezidentský kandidát Ralph Nader přirovnal vývojáře násilných videoher k elektronické pedofílii.
další vocas, který ví h*vno o pc hrách a chtěl by dělat revoluci -
-
pán je aktivista v oblastech práv spotřebitelů, humanitářství, ochrany životního prostředí nebo demokratické vlády. Narodil se v roce 34 a za to dobu nevytvořil nic. Placen za kecání sraczek *9*
-
-
Petice: Get Devil May Cry pulled off the shelves.
https://petitions.whitehouse.gov/petition/get-ninja-theorys-dmc-devil-may-cry-pulled-shelves/4sd9LD6P -
-
Hezky, už to podepsalo 55 fanoušků, kteří mají v hlavách úplně nasráno.
-
-
Hlavně se mi hrozně líbí, jak pan pisatel tvrdí cosi o tom, že má "právo si vybrat". *1* . Za chvíli se budou dožadovat práva na Half Life 3, nebo něco.
-
-
-
Bývalý prezidentský kandidát Ralph Nader přirovnal násilné videohry k elektronické dětské pedofílii.
divny preklad. on oznacil herni vyvojare (nasilnych her) za ekvivalent elektronickych pedofilu. primo lidi, nikoli hry. -
-
Jo, teď jsem si to taky přečetl, ale to na věci, že je to blbost, nic nemění. Hry mají svoje hodnocení přístupnosti a nikdo je dětem nevnucuje. To je jako kdyby pedofilové dávali inzeráty do novin, ke kterým děti nemají podle zákona přístup. *4*
-
-
Bývalý prezidentský kandidát Ralph Nader přirovnal násilné videohry k elektronické dětské pedofílii.
ale v takoveto situaci je velmi na miste byt dusledny v prekladech a interpretaci druhe strany. -
-
Stačí se podívat na tu fotku, takového senilního, zahořklého dědka nemůžete brát vážně protože vůbec neví, o čem mluví...
-
-
-
-
Blbost je věčná. Za chvíli nazvou hráče Heart of Iron, kteří hrají za Německo, nacisty... *1*