-
Pro ty,co nemají fejbůk,tu mám klíč na Metro 2033
8Y963-VN3TP-7CVNF
Opět ty lojzo napiš,zda si aktivola,aby to nezkoušela celá planeta voe.. *1* -
-
Díky, sice fb mám, ale z principu nikdy nechodím do těchhle akcí "sdílej a lajkuj", nicméně to Metro jsem zkusit chtěl, takže dík....
-
-
Super.. *1* mám dobrů náladu
-
-
...
-
-
-
-
Steam
Pro chlapíka co chtěl slevu 50% na Chivalry, zrovna tam naskočila. -
Syn Petera Molyneuxe se o Half-Life 3 nezajímá, přesunul se na Minecraft. A co na to Vaše děti?
Mají si kde hrááát... -
Sleeping Dogs (Steam)
Na GMG se dá hra koupit za 6 dolarů (30 % sleva + 6 dolarů dostanete na kreditu - zaplatíte 12 dolarů). Finální cena tedy 6 dolarů. -
-
neni to spíš, že platíš 12 a pak si můžeš vybrat nějakou do 6 zadarmo?
-
-
platíš 12, a zůstane ti 6 dolarů kredit na další nákupy.
-
-
-
Pokud by se Sackboy připojil k Temné straně, už víme, jak by zhruba vypadal.
Má tam toho víc, mě se hodně líbí tento Terminátor: http://sadecekaan.deviantart.com/gallery/#/d1wo7ta -
-
Vypadá jak Lukáš Grygar *1*
-
-
Pokud by se Sackboy připojil k Temné straně, už víme, jak by zhruba vypadal.
Ten je hodně epickej:D -
Syn Petera Molyneuxe se o Half-Life 3 nezajímá, přesunul se na Minecraft. A co na to Vaše děti?
No jestli je jeho syn stejnej jako on, tak je dobře že se na Half Lifu nijak podílet nebude - nechci potom pořád číst co dalšího v té hře (ne)uvidím... -
Hledám
Hledám kouzelníka přes Steam, který by mi vyčaroval slevu -75% na Arma : Combined Operations, platím v mana lektvarech, díky. -
-
Slevu ti asi nevykouzlím (teď je 40% a pokud dojde na Daily Deal bude alespoň 66% hádám), ale zeptat se musím, chceš to na DayZ nebo prostě chceš Armu?
-
-
A co jako :D
Tenhle bulvár má někoho zajímat? Příště se dozvíme co si Petr Rychlý koupil ve vánočním výprodeji na Steamu? -
Rozdávám Dota 2
Mám 6x gift Dota 2. Kdo by ji chtěl, tak si mě přidejte na Steamu.
http://steamcommunity.com/id/CartmanXxX/ -
-
výborně, děkuju
-
klobůk důle, děkuju
-
zlomená noha
Taky dík. -
no jelikož už máš 45 přátel, tak je celkem zbytečné, abych se o to pokoušel... Na mě by se asi nedostalo (((:
-
Dík
-