Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79567 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MickTheMage

SPACE HULK!

http://spacehulk-game.com/index.html
  • Děj příštího dílu Assassin's Creed se možná bude odehrávat v Brazílii.

Koukam ze AssAssIn asi fakt nikdy neukaze zadne smysluplne zakonceni...
    • posila
      "I may have written the book on bad ideas, but Passos wasn't afraid to quote from it."
    • Bojim se ze to nakonec dopadne jako Lost... hloupe. Skoda...
    • Z AC se stava pomalu stejna telenovela jako CoD. Ale AC si IMHO na rozdil od zmineneho alespon drzi urcitou kvalitativni uroven a pokazde prinasi nejake drobne vylepseni, zmeny vc zmeny lokaci atd.
      Proste MORE OF THE SAME. Nekomu to staci, nekomu ne.
      • kvalitativní rozdíly bych v tom nehledal jedno jako druhé nekonečné série plnící nenasytné kapsy, i v tom COD přece každým dílem jsou nějaké novinky, pozor COD nemám rád a skončil jsem s ním, nejsem tedy zastánce, proto mi přijde obhajování AC vylepšeními nedostatečné
        • rancor1223
          Souhlas, AC je na tom skoro stejně jako COD. S každým dílem nové prostředí (vlastně ani to ne, ale tak to zatím není problém) a pár nových funkcí a nový příběh. No popravdě mě AC3 vůbec nebavili, jen jsem je vyzkoušel a už se jich nehodlám ani dotknout. Je to pořád o jednom a tom samém. Jen se chci podívat jak to sakra skončilo *1*.
          • kdyby to bylo alespon o tom samem, ale AC3 je vylozene nudny proti ostatnim dilum (alespon pro me), zadna motivace hrat dal
    • fakt už nevěděj...
    • montatatana
      To uz bys chtel trochu moc. Na potreti se jim aspon konecne povedl zacatek :)
      • Z myho pohledu byl super pouze zacatek serie, Atlairovo dobrodruzstvi. Zbytek mel uz jen zajimave lokace (a trojka dokonce ani to ne).
  • montatatana

Sony oficiálně spustilo PS Store verzi pro prohlížeče, zvanou SEN.

"The Sony Entertainment Network Store is not currently supported by this browser."
    Opera nič :´(

A jinde "Site Not Available". Ajo, ono je to vlastne Sony. Tak treba za par dni :)
  • K většině 18+ obsahu z WiiU eShopu lze přistupovat pouze v předem stanovené (noční) hodiny.

18+? to je moje *14*
    • No tak to nechapu jak si v noci neco koupim kdyz jsem v noci v praci ... asi si konzoli vezmu sebou
  • V pokračování filmu Wrack-It Ralph (Raubíř Ralf) se možná objeví Mario.

Pokračování ? Po deseti minutách lehkého šimrání podbřišku i díky badass kroužku se ukazuje hloupoučký kindersofa děj s minimální gradací, který běží v zaběhnutých kolejích dětských bijáků . Film jsem dokoukal ale junior od půlky zkoumal sedadlo v kině :/ .
  • Bohemund

Warhorse

Na konkurenčním webu mají článek a videa ohledně grafické podoby nové hry od Dana Vávry. Musím říct, že ty videa vypadají opravdu božsky!!!! Docela bych ale podobný článek, nebo alespoň upozornění viděl tady :) .... jen taková drobná nepatrná apelace :P
    • Konkurence má lepší videa než ta co tu v diskuzi již padla ? Copak to že právě probíhající Game Developers reprezentuje hlavně vesnicky monumentální Vávra ?
      Já tu v dohledné době čekám reportáž která GDS12 shrne jako celek ....
  • K většině 18+ obsahu z WiiU eShopu lze přistupovat pouze v předem stanovené (noční) hodiny.

Kdyby to byly samé "rozmnožovací hry" proč ne, ale tohle je blbost, proč to neudělají tak aby si mohl v nastavení každý upravit přístup, to jako lidi bez dětí budou čekat do noci?

Souhlasím a ještě dodám,že to si jako myslí že děti a mládež mají stanovený čas kdy půjdou spát?Ti co to vymysleli musí být zaprvé dost naivní a navíc to vůbec nepromysleli.
  • Keyz

WC

Tak tady je fotka hajzlu ve hře od Warhorse.
    http://t.co/SUE2F05Y

Tady je vidět jak si bere kritiku hráčů k srdci!
    *5*

-Jestli to to již je tak se omlouvám není čerstvá informace.Ale určitě důležitá zpráva!
    • Chtělo by to dobově věrné hajz..ky . Když to srovnám se studenými kamennými propadly ve hradech , tak z toho sedláci u takového záchodku vychází jako majitelé nadčasové luxusní budovy. Za husitů bych spíš sázel na ten nočník a prkno nad hnojníkem ....

http://www.dumazahrada.cz/specialy/zachody/2012/1/9/clanky/zachod-je-pradavny-vynalez/
      • USER47
        Většinou i na těch hradech to vypadalo trochu jinak, než to vidíme dnes. Možná se dochovalo jen kamenný propadlo, ale to neznamená, že tam neměli aspoň dřevěný prkýnko a nějaký zastřešení:).

Nejsem odborník na záchody, ale kadibouda je dostatečně jednoduchý a praktický zařízení, aby si ho mohl dovolit i normální low level sedlák - natož mlynář.
      • Magister_Peditum
        Ona celá ta usedlost z videa vypadá, jako by spadla z nějakého pozdějšího století, než zrovna z toho patnáctého, ale i tak je to mnohem bližší skutečnosti, než ve všech ostatních hrách dohromady. Kromě toho se jedná jen o ukázku toho, co s tím enginem chtějí grafici Warhorse provádět, takže ve hře to může vypadat jinak.
        • No jen doufejme , že v ukázkové "Princezně ze mlejna" nakonec na topole nebude sedět vodník a v lese houkat hejkal i když si to bude mainstream publikum přát .
      • Keyz
        Taky jsem si říkal,že to byl nějaký lepší sedlák když si dal tu práci a postavil si pěkný dřevěný hajzl.Mohl chodil lesa anebo do vody.
        Navíc tam neměl dveře.Asi z důvodu smradu *15*
    • Já ji nemuzu najít.Je to dulezite.
    • Warriosparky
  • O vývoj Dark Souls 2 se postarají hlavně nováčci (T. Shibuya a Y. Tanimura), Miyazaki bude jen dohlížet

Zatím bych nedělal unáhlené závěry z jednoho videa a oznámení. Vývoj hry je teprve v zárodku a ještě nastane spousta změn. Počkal bych minimálně na ukázku gameplaye a teprve pak vynášel soudy.

Buďme upřímní. Hra zpřístupnit potřebuje. Netvrdím, že by se z ní měla stát casual ptákovina, ale minimálně komplexní tutoriál hra potřebuje jako sůl. Nápisy na zemi nestačí a potenciálního hráče odradí. Pak hlavně v Dark souls byl problém (kvůli otevřenosti prostředí) najít správnou cestu a obecně hráč neznal ani ten cíl samotného hraní (památný výrok o dvou zvonech si všichni pamatujeme...), což hru v očích mnoha lidí degradovalo na mlátičku bez hlubšího smyslu. Obecně by to chtělo větší možnosti osvojení základních herních prvků - kdo z vás věděl, jak funguje upgrade zbraní, co je to poise, jak se dostat zpět na začátek hry, do světa v obrazu, aniž by musel studovat wiki/youtube? Já tedy ne. Jistě, hra na tyto věci upozorňuje. Ale chtělo by to trochu více.

Takže asi tak.
    • Keyz
      Stačí záznam úkolů a případně rozhovorů.Pak když jsem ke hře vrátil fakt jsem nechápal co mám dělat a kde.
      Sice hezké,že se vše nedovíš najednou,ale když se to nikam nepíše a nehraješ to pravidelně tak se může stát,že část toho zapomeneš.
      No a zapínatelná mapa by pro hodně lidí bodla.Navíc je divné,že mapu tam nikdo nemá když to město musí znát.
      Pro mně hlavně ten deník.
      • Malleth
        Na Dark Souls je právě super že mapa není absolutně potřeba. Svět je tak dobře navrženej že se v něm dá orientovat zcela přirozeně bez mapy nebo GPS. Člověk si tak prostředí i víc užije.
        • Navíc si myslím, že by se ta mapa dělala a používala blbě, protože je svět DS hodně vertikální a všelijak se na různých výškových úrovních proplétá mnohem víc než (např.) Skyrim.
          • Malleth
            To jo. Museli by udělat mapu ve stylu Metroid prime, nebo Dark Forces.
            • No hlavne by mapa pri prvnim pruchodu uplne znicila atmosferu, ze nemas paru kam jdes, jak hluboko to vede, kde proboha konci tenhle tunel atd. Mozna snad mapa, nejakej car pergamenu, ne zrovna zachovalej, jen s pozustatky puvodne na nem nakreslene mapy. Pochopitelne bez ukazatele, kde se zrovna nachazis. A nebo jeste lip, mapa, ktera by sama zakreslovala mista, ktera uz jsi navstivil.
      • To mi přijde zase až moc umělé. Hra je docela malá, takže po pár dohrání si většinu věcí zapamatuješ. Krom toho měli na práci jiné věci než psaní map. *1*
        A deník ti hru moc neosvětlí, nebo ti snad ukáže herní mechanismy? Tohle mi přijde spíš jako berlička pro línější hráče...

Stačí víc informací. A jak ENB řekl, mohli by zlepšit UI. Stačí tyhle dvě věci a ta hra bude snadno GOTY.
        • Po pár dohrání.

Řekni mi koho by mělo bavit dohrát nějakou hru několikrát jen aby se jí naučil.Když už člověk hraje hru znovu od začátku tak snad pro to že ho bavila a ne aby pochopil to co se mu nepovedlo na poprvé.
        • Keyz
          Po pár dohrání.

Já to mluvil o tom když hru nehraješ pravidelně.Pak se deník hodí to samé mapa.
          Není to leností a prohlašování,že to je tak HC.Grimrock to má skvěle.Možnost volby.
          Zde ta volba chybí.Fak nevím co jsem měl dělat když jsem to po pár dnech zapnul.A tak moc mně to nebavilo abych si to psal.
          • Hele me se mapa do pameti zaryla castym prochazenim lokaci do bodu posledniho umrti, takze mi pri hrani urcite nechybela. Dark Souls jsem hral, odhadem, v casovym rozpeti tak tri mesicu, s nahranim cca 150 hodin. A uprimne, lokace a jejich navaznosti si pamatuju i ted, tydny po dohrani.

Jinak formulace 'přímočařejší a pochopitelnější' ve me velkou duveru nevzbuzuji. Dark Souls prece chceme narocny, nekompromisni, i s nekolika sousedy pohorsujicimi se nad vasim, v posledni dobe castym a hlasitym kletim. To k hrani Dark Souls zkratka patri a v to samy budu doufat i u dvojky. A mozna by mohlo dokonce prituhnout .)
  • "Web pomůže rodičům vybrat vhodné počítačové hry"

http://jakouhru.cz/

haaa

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit