-
Americké děti ve věku 6-12 let si z herní elektroniky nejčastěji přejí iPad, nejinak je tomu...
No brains. -
V podzimním výprodeji na STEAMu naleznete nyní např. Crysis 2 (10,5€), Max Payne 3 (12,5€) či...
Opomněli jste pecku "We're sorry. This game is not available in your region." *4* -
-
ten Skyrim byl pořád celkem drahej
-
-
Zimní slevy http://www.greenmangaming.com/
-
Shadows over Riva
na http://www.gog.com/downloads_quality teď probíhá takový testování rychlosti připojení z různejch částí planety... pokud se zúčastníte, máte šanci vyhrát kód na hru Realms of Arcania - Shadows over Riva, fantastický starý RPGčko...
a pokud se vám účtastnit nechce, tady je kód, kterej jsem tam dostal, protože tu hru už mám koupenou:
D48ESBVC
stačí zadat na stránce gog.com/gift -
-
Fajn, nedávno rozdávali první dva díly, tak teď už je to komplet. Na druhou stranu, hrát už to asi nikdy nebudu...
-
-
já nedávno rozjel zas tu trojku a byl jsem úplně nadšenej, úžasná atmosféra města, potkáváš skvělý postavy, nejrůznější eventy, pomalu se seznamuješ s tím, co se ve městě děje...
ale pak přišel první soubor - podle názvů kouzel vůbec nepoznáš, co dělají, stejně to platí u spousty skillů, dál pak tahání po kapsách miliardy předmětů, o kterejch netušíš, jestli k něčemu jsou... to byl můj konec (velká škoda) -
-
Atmosféra by se dala krájet ... na to dám hlavu i dneska . No a kouzla :) tehdy mi to nějak zmatené nepřipadalo samozřejmě graficky se kouzlo dost opakovalo , ale název a účinky ty byly dost odlišné ;) . Skilly a předměty ... ano je jich tam víc , ostatně jako v reálu nikdy nevíš co se ti bude hodit ...
Pro mne etalon RPG ...už je na poličce .Díky za info
-
-
-
tady máte taky jeden kód: D49FU8CU
-
-
Grafické porovnání WiiU/PS3/X360 verze Call of Duty: Black Ops 2.
jedno špatné, druhé a aj tretie! ludia budíček, je to katastrofa! -
BG:EE
Máte někoho na recenzování toho remaku? -
Čtvrthodinka ve hře Far Cry 3 s "Ultra" grafickými detaily.
Tyjo, vždyť původní Crysis na max. vypadá líp...kam ten svět spěje. -
-
Měl by sis sundat růžové brýle a podívat se, jak skutečně Crysis na Ultra vypadá.
-
Grafické porovnání WiiU/PS3/X360 verze Call of Duty: Black Ops 2.
Sa na to pozri z tej lepsej stranky, ze si to teraz na ultra zahra v den vydania skoro kazdy a nielen vrchnych desat tisic :) -
-
tohle možná lepší stránka je, ale mě osobně třeba štve to, že ten pokrok za ty roky tam vidět fakt skoro není... já dlouho šetřil na nové PC a těšil jsem se celou tu dobu, jak si zahraju starší pecky, které mi předtím nešly v nejvyšší kvalitě... ale s takovou mě asi celkem přejde chuť zase jednou šetřit na další, protože ikdyž postupem času mi hry zase nepůjdou, bude míň a míň těch, které za to budou stát... netvrdím, že grafika je všechno, to ani zdaleka ne, ale kolikrát prostě člověk nemá náladu hloubat nad složitým příběhem, stromem dovedností nebo složitými hádankami, občas se chce prostě nechat unést tou neskutečnou grafikou a jen si to prostě užít, vidět něco, co ještě neviděl... a toho je čím dál tím míň poslední dobou
-
-
Taky me ta stagnace na poli vizualni stranky her docela stve.
Ale na druhou stranu sem nemusel na HW pc sahnout uz nekolik let. A zahraju si v podstate vse s plnymi detaily snad az na nejake vysoke hodnoty vyhlazovani apod.
A to na densni pomery uz nemam zadny High End.
Takze ma to i sve svetle stranky. Ale pravda, trochu mi chyby ty casy, kdy clovek koukal kazdeho pul roku na nove hry s otevrenou pusou. *1* -
-
to je přávě to.. ty "wow momenty" se poslední dobou spíš omezily na "wow, to je ale kktina" momenty *1*
-
-
-
-
Po hlavě do... plň si sám
-
-
Čtvrthodinka ve hře Far Cry 3 s "Ultra" grafickými detaily.
nikdy som konzolu nevlastnil a teda som laik. chcem sa opýtať, ako to na týchto mašinách funguje s grafickými detailami. logika hovorí, že by mali všetky hry frčať na ultra ale je to naozaj tak? aké maximálne detaily je schopná táto hra z PS3ky vydolovať? ďakujem za odpovede. -
-
Graficke detaily se samozrejme na konzoli nenastavuji a kvalita obrazu v soucasnych konzolovych hrach se samozrejme lisi hru od hry. Nektere hry jsou i na PC jen portem z konzole vicemene 1:1 a jejich maximalni nastaveni na PC se nijak zvlast nelisi od toho na konzoli (snad jen ve vyssim rozliseni). Ale jsou take hry, ktere maji plnohodnotnou PC verzi (nebo velmi dobre upraven port) a tam jsou rozdily vetsi. Pak se konzolova verze casto prirovnava k Medium nastaveni na PC.
-
-
ďakujem za odpoveď.
-
-
A nebo třeb jako u BF3, který jede na konzolích ještě na mín, než minimum na pc :)
-
-
-
kozo
teda viem že toto video je z hrania na PC.
-
-
Tykrááávo!! :O Smršt reklam všude i v diskuzích...nějaka reklamní invaze? Ty "rámy" na hlavni strane me vzdy a všude strasne serou, mam ve zvyku obcas kliknout nekam do strany jen tak a hned letim na nejaky tanky...
-
-
Donate. Uz ani nevim jak Games s reklamama vypada :)
-
Řešení: Adblock.
-
-
Adblock
Do teď jsem měl Games.cz ve výjimkách, ale tohle už je vážně moc. -
Mam ho zapnutej...
-
-
asi špatně nastavenej
-
-
Tobe schova i normalni reklamy? To mas jako polovinu stranky prazdnou? Me schovava pop-up a podobny srajdy, ale ne to jejich pozadi soucasny
-
-
Na jistotu schoval pop-up reklamy a reklamy ve videích. A co zbylo jsem odstranil ručně. (Adblock pro Chrome)
-
nevím jestli jsem si to nenastavil sám, ale mám to prázdný :) pozadí je černý
-
-
-
-
-
jo, taky už jsem dnes na tanky kliknul, je to mazaný :)
-
-
Battlefield 3 má podle EA úspěch hlavně díky tomu, že se dokázal vyhnout hloupě vypadající...
Tomu říkám důvod. *1*