Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Preed

Ten samý člověk, který s přestihem minulý měsíc pustil na net nelegální verzi Halo 4, teď...

Ten Xbox nejak leakuje. *5*
    • Měli by si ho utěsnit
  • zdeeneek

V Grand Theft Auto V pravděpodobně narazíte i na krávy a koně.

To si piste, ze na ne narazime - predni kapotou naseho nadupanyho fara ;)
    • Něco mi ale říká, že ne našeho.
  • Nevíte kdy bude SW:TOR F2P ?
    Píšou listopad, ale ten už je a F2P nikde.
    • braveman
      Mělo by to být někdy (až) v průběhu listopadu.
      Sleduj: http://www.swtor.com/support/helpcenter/6778
      • teď jsem pustil tor a koukám že zítra je nový patch tak to je asi ono
        • zdeeneek
          Sakra a ja si zrovna o vikendu predplatil jeden mesic, protoze jsem to chtel konecne vyzkouset ;) Ale co, nelituju - hraje se to paradne.
  • prudislav

Dragonborn trailer

http://youtu.be/TRmdXDH9b1s
  • V Grand Theft Auto V pravděpodobně narazíte i na krávy a koně.

No ty krávo! To sem z toho teda kůň. Doufám, že budou mít vliv i na příběh.
    • Se těším až budu na koni ujíždět fízlům a zajedu do Pay n Spray a koně si přebarvím *1* *1*

Osobně zástávám názor že je sice lepší dělat tyhle věci na pc než v reálu , přesto však kdo to dělá (né za účelem vyzkoušení) je zamindrákovaný zm*d
      • takže zajíždět a střílet lidi je ok, ale zajíždět zvířata není? kde je v tom logika?
        • Mi připomíná jeden nedávnej rozhovor s Carmackem o Wolfensteinovi 3D "U verze pro Nintendo jsme museli vyměnit psy za zmutované krysy, zabíjení zvířat pro ně bylo tabu. Střílení do lidi bylo v pohodě."

Já jsem spíš zvědavý na ty reakce ochránců zvířat až zjistí, že jde kombajnem rozcupovat stádo poklidně se pasoucích krav *1*
      • Keyz
        Snad tam nešlápnu do kravího lejna *1*
  • ucho

Všechno co jste chtěli si přáli vědět o specifikaci internetového prohlížeče konzole WiiU.

kolikrát už bylo bleskaři řečeno, aby si ty zprávy před zveřejněním přečetl? :)
    • Heh

myslím že ani einstain by to nespočital :)
  • Dva grafici a fanoušci Games.cz Eddy_cz aMishan_D ze studia Pandemic se rozhodli vytvořit tričko...

Jediné studios budou tihle :
    http://en.wikipedia.org/wiki/Pandemic_Studios ....

Mimochodem opět pohřbeno EA
  • ucho

Dva grafici a fanoušci Games.cz Eddy_cz aMishan_D ze studia Pandemic se rozhodli vytvořit tričko...

kdybych si měl vybrat, tak varianta 1, ale celkově se mi to nelíbí. jakože po grafické stránce ok, nápad zajímavej, jen si myslím, že to na tričku bude vypadat blbě, spíš jako nějakej kazovej nápis... a z dálky o ničem...
    • Dva grafici a fanoušci Games.cz Eddy_cz aMishan_D ze studia Pandemic se rozhodli vytvořit tričko...

Rozhodně varianta s celým nápisem Games.cz, ale za mě v černé barvě se žlutým písmem. Takový bych hned bral:)
    • Keyz
      Proč to je červené,když červená na games skoro není :)
      Neladí to k barvám games.cz

Navíc takto červená barva, to si hned představím SSSR a jejich znaky a vlajky atd..
      • blixa
        Neni to oficialni tricko Games, takze tohle je vylozene vec jeho autoru - napiste jim to do diskuse pod tim blogpostem, at si toho vsimnou :)
        • Žádný společný design = potom naprosto mimo ... Nechce snad někdo tričko s nápisem TV Nova a starým logem ČT ?
    • rancor1223
      Souhlas, ale jejich ostatní trička jsou hodně pěkný*1*
      • kostejnesmrtelny
        Z tý Abbey Road jsem úplně na větvi *14*
  • Nová reklama Sony na PSV přirovnává konzoli k ženské s čtyřmi prsy.

boha to sou kretééni
  • Oficiální Mass Effect Trilogy trailer: http://www.youtube.com/watch?v=biBOQp-ilU0

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit