Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • První (velice doporučovaný) patch pro hru Assassin's Creed III opravuje 44 chyb.

to snad neni možný xD xD
  • montatatana

První (velice doporučovaný) patch pro hru Assassin's Creed III opravuje 44 chyb.

I s ním jsem potkal v PS3 verzi pekne bugy s levitujicima puskama a primo predemnou na ulici mizejicima lidma :)
  • EA skončila v druhém čtvrtletí tohoto roku ve ztrátě 381 milionů dolarů.

třeba už konečně krachnou a stanou se odstrašujícími případy pro ostatní vydavatele v tom, jak se nemaji dělat hry.
    • Sakra, chtěl jsem editovat, pak místo toho odpovídat a pak editovat...už nevím jak to původně bylo. Něco ve smyslu "Spíš by někdo mohl vysvětlit co že to znamená, protože GAAP net income asi není to samé co celkové ztráty"
      • braveman
        EA se určitě chystá ztrátu dohnat v aktuálních obdobích. Ta její meziroční ztráta v Q2 je docela standard, v minulém roce měla 340 mega, tedy toto čtvrtletí pro ni bylo o 40 mega horší než to minulé.
      • GAAP je akorát standard, takže to fakt jsou celkový ztráty...
        • Jo? No v tom případě to bude mít něco s tím, že se třeba EA soustředí na Q3 a Q4 :) . Nevím, už mě dlouho nezajímají. Ale dík za osvětu :)
  • Cahir

Pro redakci

Hoši, doplnil jsem svou čtenářskou recenzi k ME o EC a DLC, ale už nemůžu editovat. Nešlo by s tím něco udělat?? Že byste to třeba smázli a já tu rozšířenou poslal jako novou...
  • Medal of Honor: Warfighter schytalo od Edge nízké hodnocení - pouze 3/10.

Na rozdíl od games.cz alespoň ví jakou známku dát podprůměrné hře...
    • EDGE ví hovno, nevytahuj jen to, co se ti líbí, podívej se na jejich další hodnocení, zůstane ti rozum stát.
      Kor když takový MW3 dostalo 9/10..jasně, nebylo tolik zabugovaný a dokonce ani tolik stupidní, ale taky nebylo tak kouzelný na takový hodnocení. A DAO 5/10 a DA2 6? Pche. *15*
    • EDGE se už nedotknu ani klackem, jejich hodnocení jsou jedno velký wtf. Halo 3 10/10 Miror's Edge 5/10 Zaklínač 2 4/10 Dead ISland 3/10...
      • rancor1223
        To jsou fakt zajímavý hodnocení *1* Dead Islands mě sice nebavil, ale 3/10? Zas tak špatný to fakt nebylo. Ostatní nekomentuju, ty jsou mimo úplně.
  • Disney koupil LucasArts

Sice se to moc netýká her, ale všeobecný přehled je důležitý *3* .

Disney koupil LucasArts a v roce 2015 nás čeká začátek 3. Star Wars trilogie.

EDIT: Která, jestli dobře počítám skončí v roce 2019. A pak se prý uvidí, co bude dál.

EDIT: A StarWars 1313 by se údajně odkud dotknout neměl.

Další informace: http://www.ign.com/articles/2012/10/30/the-walt-disney-company-acquires-lucasfilm-star-wars-episode-vii-set-for-2015?abthid=5090375fc30b02e115000090#
    • Malleth
      Myslim že PEGI 13 je jistota
      • Jako kdyby někdy byly SW zábavou jen pro dospělé...
    • Cahir
      Ze zatím nevysvětlitelných důvodů jsou servery SWTOR down... Spekuluje se, že je to právě kvůli odkoupení Disneym, případně že jde o následky hurikánu Sandy...
  • STEAM slaví Halloween ve velkém - cena 60(!) titulů klesla mnohdy o 50 až 75 procent.

Vampire: The Masquerade - Bloodlines - koupit ci nekoupit? To je oc tu bezi... Ma to cenu nebo je to tak strasne zabugovany ze se na to mam radsi vykaslat?
    • Cahir
      S nejnovějším patchem je ta hra takřka bezproblémová. Při svém posledním playthrough jsem na žádný podstatný problém nenarazil.

BTW, užij si to, je to jedno z nejlepších RPG vůbec.
    • ringmancz
      tady člověk dostane minus jenom za to že se zeptá...
      • Dik je to uplne fuk :D Dulezity je ze nekdo odpovedel k veci.
    • s posledním community patchem to zabugovaný není vůbec (dohráno asi před půl rokem bez jakýhokoli problému)

otázka je, jestli půjde takhle opatchit steamed verze...
      • J, patch na steam verzi normálně funguje.
      • Dik uz mam koupinu a stazino a opatchovano. Jen dovecerim a zkusim to spustit a uvidim.
        • janchor
          Závidím, že to máš čerstvý před sebou. Enjoy!
          • No nevim zatim to vypada ze jsem se zaseknul uz na tvorbe postavy :D
    • Myslím že za těch 5 euro to stojí, ale normální cenu bych za to asi nedal.
  • STEAM slaví Halloween ve velkém - cena 60(!) titulů klesla mnohdy o 50 až 75 procent.

Díky bleskaři a případně tomu, kdo ho na to upozornil. Alan Wake's American Nightmare, Left4Dead 2 a Hautend House dohromady za krásných 350 Kč. Bez tohohle bych Steam nepustil *3*

Já mám zájem o Stalkera (první dva díly), ale chtěl bych ho s dabingem, protože jsem ho tak poprvé hrál. Ale hádám, že ve steam verzi cz dabing asi není, co?
  • Steam Haloween Sale

jen bych rád upozornil na trend ve Steamovských slevách, kdy se zlevňuje z nesmyslných cen. Třeba taková The Darkness II již byla ve slevě několikrát za tuto cenu, ovšem rád bych, aby se čtenář podíval na onu "původní škrtnutou" cenu, jež je i v současné nějakých 50 euro.

Steam jen využívá (někdo by řekl zneužívá) toho, že má de facto většinu trhu, tak zkouší, co si zákazník dá líbit.
    • ucho
      chtěl bych upozornit na to, že vlastním Darkness 2 na steamu a koupil jsem ho za 120,-
      na steam si tedy rozhodně stěžovat nemohu :) jinak ty ceny jsou "nesmyslné" jak u čeho a jak pro koho. a řadu lidí to neodradí od toho si hru koupit za plnou cenu. pokud někdo převrací každou korunu, tak si samozřejmě počká na slevu, ale na druhou stranu jsou zase pak ty ceny po slevě často bezkonkurenční...
      jinak jsi přeci svým vlastním pánem, sám se předpokládám dokážeš rozhodnout, za jakou cenu jakou hru koupíš a když bude cena příliš vysoká, hru kupovat nebudeš... celkově mi trochu uniká smysl postu :)
    • A mimochodem, včera jsem tam koupil The Walking Dead. Nehrál jste to už někdo?
      • jistě, je to velmi dobré, nedělá to seriálu ani komiksu ostudu a považuje se to za vrchol tvorby Tale.
        • Seriál spíš dělá ostudu komiksu (a hře), i když se začátkem nové sezóny se kvalita už lepší.
    • To není přesné - oni postupují tak, že uvedou hru za plnou cenou, řekněme 50 EUR, po určité době ji pak několikrát dají do časově omezené akce, např. na 1 den nebo víkend ji sníží, pak vrátí zpět na původní cenu, a časem sníží její cenu trvale třeba o 50%. A z této ceny pak zase dávají slevy.
      • v tomhle případě pravděpodobně závisí na 2K, jak si s tím manipuluje. Ve finále je to však Steam, na kom bude vidět největší díl "viny". Já chtěl jen varovat hráče, že není všechno zlato, co se třpytí.
    • "majoritní většinu"....hezký výraz, no. Tautologie se tomu říká.

Ano, slevy na Steamu se používají jako druh podlého marketingu, ale snad mají lidé mozek a jestli ne, dobře jim tak.
      • upravil jsem to, aby to pochopil i průměrný otaku. Snad už to teď je ok.

A ano, je to jen byznys, nic víc. Jako vždy.
        • Já to pochopil, jen jsem poukázal na zbytečnosti ve tvym textu pravděpodobně způsobený potřebou chytře se prezentovat, což se zjevně moc nepovedlo :)

Co že jsem teda nepochopil?
          • omlouvám se, nerad se bavím s lidmi tvého typu, nechme to tak.
            • Heh, to chápu. Zejména kvůli všem těm individuím, co sem chodí. Ale aspoň je příjem z reklamy a traffic :)
            • věř mi, že červená čísla jsou to poslední, o co mi jde. Mně nechává zdejší systém hodnocení příspěvků chladným.
            • Chápu, kde se objevím, tam jsou z nějakých důvodů červená čísla.

Jinak ještě k té cenové teorii, to by přece nefungovalo, kdyby měli u jiných prodejců nižší ceny, ne? Protože ty akce jsou málokdy časově souběžné. Někdy dokonce nejsou vůbec (např. EA na Steamu, že...)
  • stopzombiemouth.com

hmm, tak ta akce s Plants vs. Zombies zadáčo platí jen pro US, takže jedině proxy...
    • ucho
      teď je na steamu za 2,5 eura. za tyhle peníze je to zadarmo, ta hra si to zaslouží...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit