-
Mount and Blade Collection
Na GMG za 115,- (Steam verze) -
Podpora stereoskopického 3D v Assassin’s Creed III potvrzena.
tak timto si u mě hra polepšila o celý bod :) možná ji dám už 7/10 -
Tohle zkratka musim linknout,... bez jakyhokoli dalsiho komentare.
http://www.zing.cz/novinky/14195/videorecenze-pc-verze-dark-souls -
-
líbí se mi jak nějakej 15ti letej kluk mluví o Old Schoolovém RPG. Přitom v jeho věku ani nemuže vědět co to je :D
-
-
Že? Jak můžeme dneska vlastně číst antickou filozofii a mluvit o jejím přínosu, když tomu vůbec nerozumíme. :/ Kor v naše věku!
-
-
Nožejo.
-
-
Protože je fyzicky nemožné, že by ten patnáctiletý hrál hry vydané před jeho narozením, že. To by svět explodoval. Možná celý vesmír. Znova.
-
-
To jsem vazne jedinej komu se to na klavesnici a mysi po spravnem nastaveni klaves hralo v pohode?
-
-
hele ja mam takovej problem že když pohnu pomaliiiinku myší o milimetr, tak se ve hře otočim o 180° a když s myší pohnu rychle tak se otočim jen asi o 30° a to ještě pomalu... a to se fakt nedá :D dohrál sem to na gamepadu a nejlepší hra za poslední roky
-
-
Hele i na to je mod :) Sam si pak ve hre pomoci '+' a '-' nastavis citlivost, ktera ti vyhovuje a funguje to lip nez nastavovani DPI primo na mysi (pokud mas mys, ktera to umoznuje).
-
To je fakt zvlastni. Ja jsem nic podobnyho nepozoroval. Je pravda ze obrazovka se pri pohybu mysi trochu trhala (i kdyz hra jela na 30 framu) ale normalne se to dalo hrat.
-
-
Taky jsem s tim nemel problem a nemam, protoze Dark Souls si se mnou porad pohrava :) I presto jdu dnes na postu vyzvednout gamepad.
-
-
Od dětí pro děti :)
-
-
tak nejak by to dopadlo keby janchor recenzoval Mirrors edge :) (joke)
tu je pekne vidieť, že recenzia by sa mala robiť s chladnou hlavou a nie, že chlapec vyzvracia do mikrofónu všetku svoju nahromadenú frustráciu, ktorú si vpodstate navodil svojou vlastnou neschopnosťou. -
Úplně se mi z toho zatesklo po obživení.
-
-
-
EA skončila v druhém čtvrtletí tohoto roku ve ztrátě 381 milionů dolarů, tj. o 40 milionů více...
dobře jim tak zm***m! si jako mysleli, že miliony uživatelů steamu si budou instalovat BETU nějakýho originu kvuli průměrnejm hrám od íej? fail -
Prodeje Medal of Honor: Warfighter jsou slabší, než EA očekávalo.
A co si mysleli ,že jim lidi budou pořád žrát ty jejich sračky,dobře jim tak možná začnou dělat pořádné hry. *15* -
-
Valve to prošlo s l4d2 a cs:go :-)
-
-
Asi první recenze na Black Ops 2:
https://www.youtube.com/watch?v=zbfTO2W2rUU -
Informace
Proc neinformujete i o slevach na originu? Treba Alan Wake's American Nightmare za 7 euro. -
-
Analytici předpovídají, že se prodá 18 až 20 milionů Grand Theft Auto V. Tedy o něco málo méně,...
Je aj na GOG. Uz tam bola 2x na to zlava. -
protoze origin skoro nikoho nezajima :)
-
-
takze se tu nebude psat o Wowku? *5*
-
-
Ono je American Nightmare i na PC? Jaktoze se to dozvidam az ted! *13* Uz se sosa. *14*
-
-
no nekecejte :D Kdo by to byl řekl :S -
Taky jim to patří, je to shit, kterej se přiživuje na značce, která už sama o sobě vaří z vody dobrejch pár let. Pokud recyklujete recyklát z recyklátu z recyklátu z recyklátu z recyklátu, nemůžete očekávat, že ze stroje vypadne zlatý prase. -
Hra LEGO Lord of the Rings vtrhne do obchodů 23. listopadu 2012.
Na videích vypadá skvěle, snad to bude stejně tak skvělé jako byly Star Wars.