-
Britský žebříček prodejnosti 43. týdne roku 2012: 1. Medal of Honor: Warfighter, 2. FIFA 13, 3....
Nechapu jak je mozne ze je MoH prvni?! Pak se divime ze delaj hry ktere nestoji za nic...udela otravnou zabugovanou hru a jeste jsou prvni v prodejnosti! Lidi jsou jak stado,vidi znacku a jdou nakupovat.... -
Reakce na Miserius:
Nevim co na tom u Dishonored nebyla pravda. Já sem Dishonored dohrál po 25 hodinách a zdaleka sem neměl objevený všechno. Jasně, mohl to člověk proběhnout rychlejc, ale tím by šidil sám sebe. Krom toho Dishonored má velkou znovuhratelnost. -
-
Ja hral stealth bez zabiti a objevil tak 80% run a amuletu a trvalo mi to 15 hodin (na Hard)...takze to uz asi taky zalezi na tom jak jsi dobrej hrac...
A nemluvim o znovuhratelnosti, ta je u Dishonored suprova, ale mluvim o tom ze rikali ze zabralo 22 hodin vyvojari to projit kdyz uz vedel co vsude je (nesmysl takovou dobu) a tady rikaj 20 hodin, tak aby to opravdu tech 20 bylo... -
-
Mínusové komando, spis mi vysvetlete v cem semnou nesouhlasite misto minuskovani, nebo spis spolu s minusováním *15*
-
-
Chtel jsem ti jen vysvetlit ze jsem ti dal minus a to ne proto ze bych s tebou nesouhlasil ale po tom co jsem si od tebe precetl jsem te chtel proste jen nas*at...
-
-
Koukam že jsem si pěkně naběhnul... *2*
Jo a sorry, zapomnel jsem...... Fakt jsi me nastval ty jeden grazle! Ted budu behat po pokoji 10 minut a jen se vztekat!! Dalsi minus ktere si na smrtelne posteli budu vyčítat! *16* *16* *16*
*2* -
-
Nebo rozumní *2*
-
Drž raději hubu. *7* Nejhorší snad u lidí je, když trpí hrozným přesvědčením, že jsou vtipní. *7*
-
-
-
a proč? to ti každej musí vysvětlovat, proč s tebou nesouhlasí?
-
-
Byl bych za to rád...
-
-
Kdyz mi nekdo da + tak to beru tak jako ze souhlasi s tim co pisu. Kdyz mi nekdo da minus bero to tak ze nesouhlasi s tim co napisu. A proto bych byl rad kdyby mi jeste rekl s cim nesouhlasi, stejne jako probiha ziva diskuze (znas to?)... Pokud patris uz k 36. "ctenari" co si zas neco blbe precetl a pochopil to tak ze kazdy kdo mi da minus musi napsat duvod nebo se stane moji voodoo panenkou, tak jsi 36. ctenar mimo misu... (cisla jsou pouze orientacni *1* )
Jen tak btw, dekuji tobe podobnym, vzdy ve skole o nudny prednasky mam co delat kdyz tu nejaky trdlo háže rozumy a mě to nedá jen číst :D -
mně jen přijde divný, že třeba pluska vysvětlovat nechceš, to ti asi stačí, když vidíš, jak tě mají všichni rádi... ale věz, že když ti někdo dá v diskuzi mínus, svět se nezboří a život jde dál :D
(PS: a urážky si strč za helmu) -
Ty jsi holt hlupák no...
-
ok, tak bacha, když sem bude něco psát Miserius, tak mu lidi nedávejte žádný mínusy, radši pěkně pod jeho příspěvek popište, co se vám na něm nelíbí :) no nevošklíbejte se, byl by moc rád, tak co byste pro něj neudělali :D
-
-
-
-
-
-
Dohrát hlavní kampaň Assassin's Creed III zabere cca 20 hodin, stejně dlouhou dobu si užijete i...
Doufam ze to je pravda, ne jako 22 hodin v Dishonored *3* -
-
Já mám na Steamu u Dishonored 24 hodin, záleží prostě na herním stylu....
-
Dohrát hlavní kampaň Assassin's Creed III zabere cca 20 hodin, stejně dlouhou dobu si užijete i...
No já jsem AC2 hrál nějakých 65 hodin. Jestli je AC3 podobně rozsáhlá (má být, pokud vím), tak bych tyhle odhady nebral moc vážně. -
-
Snad jo, je pravda že v AC2 jsem spousta casu jen behal po meste a zabijel nepratele :) Zitra uvidime :)
-
-
-
Ceskej Max Payne :D
http://www.youtube.com/watch?v=_WPtZjqyy4Q
Ne ze by byl nejak ultravtipnej ale musim uznat ze me docela prekvapil. -
-
"zamávej, pitomče, vyletí rakeťáček" :D
tak to jsem se fakt zasmál od srdce ;)
-
-
Steam
Na steamu je Halloween Sale, nepřehlédněte Shuggyho :) -
-
Co to tam píšou toho 31.10 ? akce končí prvního..?
Ten šagy je dobrej? -
-
ano, akce končí prvního.
co se týče shuggyho, tak každýmu se líbí něco jinýho. je tam demo, které ukáže dost věcí. dohrát se to jinak dá za 4 hodiny, ale kooperaci jsem nezkoušel.
-
-
Doporučuji Walking Dead (už vyšli 4 epizody z 5). Já už koupil před měsícem, také ve 40% slevě a nemůžu si to vynachválit!
-
-
Nevím no, sleva docela nic moc.
Asi odolám a počkám aspoň na -66%. -
to koupím, až to bude na GOGu :)
-
-
-
Někdo betatest na Linuxový Steam?
http://www.valvesoftware.com/linuxsurvey.php -
Assassin's Creed III obstál v první recenzi na výbornou - v italském Xbox 360 Magazine obdržel...
a on nekdo cekal, ze prvni kdo to muze recenzovat tomu da neco jinyho nez vybornou? -
Syphon Filter bylo během vývoje několikrát téměř zrušeno a původně se točilo kolem vědců,...
jeste ze to nezrusili, Syphon Filter 1-3 jsou jedny z nejlepsich her PS1 ery -
-
Jojo co já sem se u nich navztekal ale zábava to byla parádní :D
-
-
Proces napasování konzole X360 do laptopu na vlastní oči.
no to je pěkně hnusný xD -
-
Hnusný snad , ale zajímavý
No mne jen dojímala ta zakázkově dělaná tlačítka , držáky ventilátorů na 3D tiskárně ...
Ehmmm no našinec se prostě musí spokojit se známým co má přístup k vodnímu paprsku či laseru , nebo bastlit na koleně .... -
Proces napasování konzole X360 do laptopu na vlastní oči.
Originální X360 taky není žadnej krasavec... *3* *3*
-
-
Get for yourself and all your friends Plants vs Zombies for free
http://www.stopzombiemouth.com/
ale moc nevím, jak to funguje, ty kódy jsou stejný... -
-
Download printable coupons for a free Plants vs. Zombies PC/Mac game, then come back Oct. 30 - Nov. 10 to redeem it.
Na kupónu je napsáno. Go to stopzombiemouth.com use the code peah8r
logishe .. od 30. října až 10. listopadu se tam bude dát někde zadat kód. -
-
ano, a dle logishe je teď ten kupón jen na okrasu a prostě v tom rozmezí bude ta hra zdarma, kupón nekupón...
-
-
je to v rámci tý kampaně na prevenci zkaženejch zubů a tak... má to fungovat tak, že si vytiskneš arch těch kupónu, budeš to všem rozdávat, oni si zajdou na ty stránky, dozvědí se, jak se správně starat o chrup, a dostanou za to hru zadax...
co v tom hledáte za vědu? -
-
že ty kupóny nejsou unikátní, nijak se negenerují, tedy jakékoli rozdávání čehokoli je zbytečné. prostě v danou dobu kdokoli přijde na ty stránky a hru si bude moct stáhnout, protože ten kód bude viset někde na internetu...
takže věda je v tom, že dělat cokoli s tím kupónem je zbytečné. kdyby si udělali generátor unikátních kódu, kde by šel pak každý použít jen jednou, bylo by to o něčem jiném, takhle je to taková fušeřina... -
-
PS: to, že je tištění letáčků a jejich roznášení po okolí tady u nás v ČR naprostá pakárna, kterou by nikdo nikdy nedělal, ještě neznamená, že někde jinde to nefunguje ;)
-
jasně... někdo propaguje něco pro zdraví a ještě rozdává hru zadarmo, ale dělaj to úplně špatně! :D
-
ne, nepřijde mi to nepředstavitelné. jen mi to přijde nedotažené. to generování unikátních kódů je práce na hodinu i s přípravou webu. získali by si tím tak větší návštěvnost stránek a větší snahu lidi ty kupóny opravdu tisknout a někomu dávat. takto je jakákoli manipulace s kupóny zbytečná... pokud si tedy chtěli udělat reklamu, odflákli to. co je na tom, že kritizuji tuhle malou drobnost? :)
-
prostě jsou lidi, co neznají stránky stopzombiemouth, a popcap jim chce pomoct to změnit... a zároveň chápe, že ne všichni znají jejich firmu a hry, tak proto jsou tam ty kupony, abys to donesl kamarádům a známým (jasně, dá se jim jen říct ten kód, ale oni maj ten marketing prostě nastavenej takhle, rozdávání letáčků)
-
přijde ti opravdu tak nepředstavitelné, že by někdo něco rozdával po omezenou dobu naprosto zadarmo v rámci tý kampaně?
-
-
-
Ano, je to divné. Člověk by řekl, že tam budou mít třeba 10k unikátních kódů a tím to hasne. Ale dokud je to tam v téhle formě tak pořád platí logishe. :)
-
-
-
peah8r?
-