-
Elita národa volí Games.cz! Přidáte se na poslední chvíli i vy? :)
Video super. Už ode mě máte hlas a Schwarzenberg taky, tak koukejte vyhrát. *4* -
Skvele video, takhle jsem se dlouho nezasmal *1* Ten kdo ho delal, je fakt sikula *4* -
Možná už je na mě pozdě... A dost možná už jsem toho vypil dost na to, aby to lehce rozmnělnilo mojí všímavost... Ale jakej jeřáb ksakru? -
-
To jste neviděli toho Jeřába co tam prolétl za oknem?! Jakej jeřáb asi nebo si myslíte že tu kameru tam drží obr? :)
-
Osobně tipuji, že myslí jeřáb s kamerou, ten který na ně z výšky sjíždí na začátku videa *3*
-
Já jsem střízlivá, viděla jsem to už před pár hoďkama a stejně nevim.
-
-
Nejlepší video youtube , gangam japonec se muze zahrabat , slzicka ukapla !!!! -
-
Je to Korejec, ne?
-
-
Jo, ale to je přece to stejný.
-
-
Tohle je tady normální, co mi nejde ale do hlavy je to jak muže porovnávat hudení videoklip s timhle to zas asi nemuže překousnout, že je populárního něco co nemá rád což je typický pro některý zdejší závistivý konzervy.
-
Ne každý má doktorát v rozeznávání šikmookých.
-
-
Když to nerozeznáš tak máš napsat asiat ty kulatookej.
-
-
Neberu to urážlivě, asiati jsou velice pracovití a šikovní, ale většině zápaďáků prostě připadají stejní. Asi tak, jako my jim.
-
-
-
Hmm, tak to je stejny kdyz ti reknu ze ses Slovak pak... -
-
Môj brať, ako vieš, že nejsom? Napůl jsem - z matčiny strany.
A jo, já vím, že Japonci a Korejci nejsou "ti stejní". A jsou od sebe mnohem dál než my a Slováci. -
-
No jo no, víš co, to je taková ta česká slovenština. Trochu změníš slova. **1*
-
ta slovencina nic moc teda :D
-
-
-
-
-
-
Genialne! :D -
Does game journalism still suck?
Během toho jak všichni volíme Games.cz v Křišťálové Lupě stále pokračuje včerejší kontroverze.
Tentokrát bych rád zavedl vaši pozornost na druhý příspěvek Erika Kaina k této věci.
http://www.forbes.com/sites/erikkain/2012/10/26/all-the-pretty-doritos-how-video-game-journalism-went-off-the-rails/ -
Takové hezké video jakési skejtovací hry
http://www.flabber.nl/linkdump/video/de-50-grootste-physics-fails-uit-skate-3-13014 -
-
Tak som sa dlho nezasmial :D
-
-
Epicke video,nic ine sa povedat neda,len asi tolko ze ma mrzi ze nemozem hlasovat 2x ale Alzbeta ma pravdu diskusie sa kurvia treba s tym nieco robit :) -
Naprosto paradni video, hned jsem sel a dal vam hlas. Kdo to vytvoril? :D -
Halloween Bundle
Nový balíček na http://www.indieroyale.com/ ,kde najdete Sam & Max: The Devil's Playhouse (full season) za směšnou cenu, který jinak stojí na steamu 33 EUR