-
je tu někdo, kdo už hrál PES 2013? Je to jenom u mě, nebo tam opravdu v menu chybí LIGA a nelze ji jentak hrát?
-
-
musis pres "Football Life" nebo jak se to tam jmenuje
-
-
Nové screeny ze slibně vypadajícího modu Skywind, který Morrowind přenese do herního enginu The...
to vypadá zatraceně dobře, konkrétně Morrowind by mě v novém enginu hoděn potěšil, ty hodiny a dny, co jsem nad ním strávil, bych si zase s chutí zopakoval :) -
Borderlands 2 se stalo nejprodávanější novinkou (počet prodaných kusů v prvním týdnu) všech...
PC zase jednotky procent? To delaji schvalne snad, aby nahravali kritikum PCcek, ta dig. distribuce by s tim docela zamavala, kdyz tam neni ani nejvetsi zdroj prodeju (steam). Ja bych tipoval, ze by to pak delalo tak 16-18% . -
-
Zrovna u Borderlads bych řekl, že u PC verze tak velké prodeje nebudou, já ho třebas raději koupil na PS3 abych si s manželkou mohl zahrát ve splitscreenu, než ho kupovat na PC a muset ho koupit 2x abysme si ho zahráli po síti.
-
-
Ikony u nicku
Ola, rychlá otázka na místní znalce:
Jaký je rozdíl mezi "nick@tiscali.cz", nick[t], nick[FB] a ostatními ikonami, co bývají u nicků? Nějak mi to nedcvakává. -
-
Podle toho co uživatel použil při registraci hádám.
-
-
Brutální hromadná bitka v pražském metru, fotbaloví fanoušci zbili příznivce jiného klubu
Jsem zvědavej, která hra za to bude moci tentokrát...FIFA nebo PES? *13* *1* -
-
Mortal Kombat!
-
-
Tekken *2*
-
-
-
Křišťálová Lupa
Tak gratuluju, tentokrát se to povedlo a Games.cz je v hasování o Křišťálovou Lupu 2012! http://kristalova.lupa.cz/hlasovani/ -
Zdravím místní hardwarové odborníky (že jich není málo, jak jsem vypozoroval). Mám takovej problém s PhysX v Borderlands 2. K jejich zapnutí bylo třeba editovat WillowEngine v adresáři se hrou, ale teď se přede mne postavil další problém a to, že moje karta (GTX 570) jaksi odmítá s spolupracovat, protože mi po zapnutí PhysX začali padat FPS po chvilce zkoumání jsem si v ovladačích všimnul položky "Zobrazit virtuální indikátor PhysX" a ten mi ukazuje (viz. obrazky dole) že hra PhysX počítá přes CPU a nikoliv přes GPU. V ovladačích mám přitom nastaveno aby bylo defalutně použito primární gpu. Nevíte jak to přepnou či nastavit, tak aby PhysX počítala grafická karta a ne procesor, kterej to logicky neutáhne?
http://postimage.org/image/gycnsi9kv/
http://s14.postimage.org/7brfx4a7j/logo2.png -
-
Zkousel jsi dat treba auto? Je mozny, ze to nejak blbne...Zkusil bych stahnout GPU-Z jestli tam mas PhysX zaskretlej, pokud ne tak to bude neco s ovladacema...
Taky mrkni do ovladaciho panelu nVidie nahore (Help - System Information a pak Components, ty tam budes mit asi Napoveda - Systemove informace a pak Kompenenty nebo tak) co mas za verzi PhysX, nejnovejsi je 9.12.0613, pokud mas starsi, tak odinstalovat a http://www.nvidia.com/object/physx-9.12.0613-driver.html -
Tady jim to jede krásně i na AMD kartách včetně PhysX. http://pctuning.tyden.cz/multimedia/hry-a-zabava/25133-borderlands-2-krasna-komiksova-grafika-i-fyzika
Nemáš staré ovladače? A cos editoval? -
-
Ovladače mám pro aktuální (asi týden staré) driver pro PhysX se mi instaloval společně se hrou. Upravil jsem soubor WillowGame (\My Games\Borderlands 2\WillowGame\Config) protože původně bylo v nastavení low nešlo změnit tak jsem to musel udělat ručně. Bylo tam PhysXLevel=0 (LOW) a já to změnil na 2 (HIGH)
-
-
Já mám GTX560Ti a ve hře jde zapnout PhysX bez problémů. U tebe bude problém někde v nastavení softwaru/systémů, případně tam bude nějaký bug.
Zkusil bych načisto nainstalovat (ideálně předem i odinstalovat) ovladače NVIDIE (se vším všudy), hlavně odstranit veškerá nastavení. -
ovladače ke hře většinou nezkoumaj, co máš za grafiku (a jestli podporuje PhysX), a rovnou tam defaultně švihnou verzi řízenou procesorem... zkus spešl ovladač od nVidie
-
-
te spešl ovladač se jmenuje jak prosimtě?
-
-
tak já nemyslím, aby si tam instaloval tenhle :) jen aby se mrknul, jestli se mu tam nenainstaloval nějakej default herní pro počítání procesorem. ale když jsi mu už poradil to stažení z nVidia stránek, tak snad bude dobrej...
-
Dublinské studio PopCap končí a 96 jeho zaměstnanců s ním.
Aha, no ale to jsou specialne upraveny ovladace pro ATi, tim by si vubec nepomohl a ani by mu to s novym PhysX nefungovalo, jen by si pridelal problemy *3* -
já mám kartu ATI a s Mirror's Edge se mi nainstaloval jakejsi PhysX ovladač, takže to šlo ve hře zapnout, ale počítalo se to procesorem...
možná tomu nerozumím, ale snažím se pomoct, jak bych to řešil já. -
Borderlands 2 se stalo nejprodávanější novinkou (počet prodaných kusů v prvním týdnu) všech...
Spesl ovladac se nejmenuje nijak, pan dela znalce, ale nic o tom nevi. Vsechny ovladace jsou samozrejme nVidia...
-
-
-
-
-
Mozna se pletu protoze moje informace ohledne tehle veci jsou vetsinou docela zastarale ale nemusi byt nahodou cely graficky cip dedikovany pro physX aby to fungovalo?
-
-
Ne. Dříve to bylo doporučeno, protože spousta ani těch high-end grafik PhysX neutáhla zároveň se hrou. V BL2 má ale tak skvělou optimalizaci, že ani na GTX560Ti není problém mít PhysX na High.
-
-
-
Kickstarter není pro pokračování cizích herních sérií vhodný, myslí si Obsidian Entertainment.
neznamená to spíš to, že vhodnej je, ale nemůžou kvůli tomu, že nejsou vlastníci existující značky? -
Kickstarter není pro pokračování cizích herních sérií vhodný, myslí si Obsidian Entertainment.
no tak to je vcelku logické, když značku vlastní někdo jiný... :D
to je jako kdybych si na kickstarteru založil projekt Planescape Torment 2 já a čekal, až lidi nasolí peníze... -
-
Museli by tu hru udělat tak, aby se vyhnuli postavám, prostředí apod. z jedničky. Klidně by to mohlo být espionage RPG, které by se hrálo jako AP, ale muselo by to být uděláno tak elegantně, aby SEGA nemohla držkovat. Spíš si myslím, že Obsidian tu hru nechce dělat v současných podmínkách. Já osobně mám tu hru fakt rád, je to jedno z nejrozvětvenějších rpgéček, ale sami autoři přiznali - a já s tím souhlasím, že co se týče dialogových cutscén/cover-shoot systému/stealth prvků apod., působí AP jako chudej příbuznej Mass Effectu, Splinter Cellu a dalších. A co se scénáře týče, Obsidian ukázal, že když nedělá na ztřeštěnostech jako Fallout/Planescape/Star Wars atd, ale vezme si na paškál hru držící se při zemi, jejich psaní je těžce průměrné...
Podle mého je jim jasné, že pokud by chtěli udělat pokračování AP, budou potřebovat větší budget, více času a také si sehnat lidi, kteří mají větší zkušenosti s neduhy, jež hru tahali dolů. -
-
"“I’ve tried to let people know that Kickstarter isn’t the place for funding someone else’s franchise,” Avellone said, “Sega owns Alpha Protocol, for example, Dungeons and Dragons is Hasbro. That’s a different kettle of fish.”"
museli by se vyhnout postavám, prostředí, názvu, vlastně by to byla úplně jiná hra a ne pokračování. ale zde se bavíme o pokračování zajeté značky... -
-
Yep. Já jen říkám, že v tom bude trochu víc. Na Kickstarteru podle mě nemají šanci (a vědí to) vybrat dost peněz na AAA titul, kterým AP je...
-
-
-
-
http://download.hrej.cz/dl/2dab4dc7a831a9b35ea6ea51b176b9a1/505f866c/podcast_06_FINAL.mp3