-
PC verze Dark Souls: Prepare To Die Edition poběží pouze v rozlišení 1024x768 a 30 snímcích za...
dneska je apríla? -
Čas brečet
>There is bad news which could hit PC gamers pretty hit hard, though. While the frame-rate's rough edges have been filed down, you're still going to be playing at 30FPS out of the box, as widely rumoured. A graphics menu has been added in, but there are no obvious ways to raise the bar to the preferable 60FPS mark.
>There's also something curious about the resolution too in that there's no change in clarity when attempting to crank up the settings. On close inspection, it appears that Dark Souls PC uses the very same 1024x720 internal framebuffer as the console versions, regardless of which resolution has been set in the menus. The option provided is for output resolution only; a simple courtesy to allow the game to play on most monitors, but the image quality will always remain the same. In short, PC gamers will very much be getting the genuine console experience here, right down to the pixel.
http://www.eurogamer.net/articles/2012-08-09-dark-souls-pc-preview-the-devils-bargain -
-
V 1024x720? Co to sakra je? *8* *1* Vím, že za to vyfasuju hromadu mínusů, ale tady se nejprve mrknu na cracklou verzi, jestli tam nebudou další "konverzní" lahůdky, jen tak pro jistotu. Bez přípravy do toho nepůjdu.
-
PC verze Dark Souls: Prepare To Die Edition poběží pouze v rozlišení 1024x768 a 30 snímcích za...
Rozliseni a plynulost byl duvod, proc jsem si chtel po PS3 verzi koupit i tu PC, s timhle to ale nevidim :( -
Zní to dost blbě, ale já bych s tím vším (hlavně rozlišením) přece jen ještě počkal - ty informace jsou zatím jenom dojem 1 redaktora Eurogameru, který to hrál někde na předpřipraveném PC a ze screenshotů to vypadá, že to hrál ve 1280 x 720. I kdyby to tak bylo, tak to snad půjde časem nějak obejít, podporovat libovolné rozlišení na PC je dnes docela trivialita...
-
-
(Nevšiml jsem si, jak je zdejší bleskovka matoucí) - s tím, že to hrál ve 1280 x 720 myslím to, že je to příliš malé rozlišení na to, aby tam šlo jednoznačně tvrdit, že je to určitě roztažených 1024 x 720, nevíme, jak to testoval, detaily neposkytl. Prostě to je zatím jen podezření (a v tom článku na EG je o tom taky psáno jako o podezření) a celý internet to hned bere jako potvrzený fakt.
-
-
Tyve vzdyt, to rekli uz par dni po oznameni portu, ze na nejaky upravy serou a bude to 1:1 port.
-
-
To uz mohli hodit na disk original xbox verzi a k tomu nejaky emulator zpichnuty za par dni. *7*
A ted si jeste pockat na to, jak si budou stezovat na nizke prodeje. Rekl bych, ze ve vysledku by udelali nejlepe kdyby tu petici radsi ignorovali. Ted se na ne sesype jeste vetsi hate nez predtim. -
-
Jestli nechteli nizke prodeje, mela konverze dostat nejakou peci. Co z toho ted leze je vazna slabota. A 30fps jak vsichni vime neni pro oko nic moc plynuleho, nedej boze v rozliseni 1024x720 - to je cca ctvrtina meho displaye a to jde o notebook! Nechci odsuzovat predem, ale mam tuseni, ze mi bude lito podpisu pod petici...
-
-
Za posledních 10 let (spíš víc) nevyšla snad žádná PC hra co by neumožňovala změnit nativní rozlišení. Je úplně jedno co nějakej produkční japonec před půl rokem mlel, tohle je základní funkcionalita. Namco jsou neskutečný hovada, buď to měli dát někomu schopnýmu, nebo jim dát víc času, nebo se na to vysrat a říct že další Souls hra bude i na PC.
Tohle je ale fiasko.
-
-
Tak tvl... uži i dementní CoD v posledním díle dalo do menu možnost vypnout upscaling, a jet v nativním 1920x1080... to jako je takový problém to hodit do konfiguračních souborů ?
-
-
Je to problém, když ten engine na to není napsaný. Počítali s PS3 a tudíž neřešili renderování na různé rozlišení.
-
Vsechny dily COD umoznovaly menit nativni rozliseni. V MW3 je to naopak - IW dali moznost hracum hrat hru s upscalovanym rozliseni a dosahnout tak vyssiho vykonu na slabsich strojich (nakonec se ukazalo, ze to na vykon prakticky nema zadny vliv).
-
-
Jestli je to pravda, tak ruším předobjednávku...
-
-
Životní smůla.
-
-
-
Herní mód Gun Master v Battlefield 3 dá brzy adminům možnost výběru zbraní, se kterými se bude...
jop konecně -
Herní mód Gun Master v Battlefield 3 dá brzy adminům možnost výběru zbraní, se kterými se bude...
Hurá! Aktuální nabídka je příšerná! Kdyby se střídaly třeba jen útočné pušky, nebo tak něco, to bych ho možná i hrál! -
http://zachodyvideoher.blogspot.cz/
-
-
Naopak takový záchod ve videohrách je mnohdy hodně praktická věc ....jak už věděl Duke 3D
-
-
Včera oznámený GRID 2 nenabídne kokpitovou kameru. Vývojáři tvrdí, že ji používá pouze 5%...
vývojáři jsou absolutně mimo... asi se ptali hráčů CoD a podobných... -
-
osobně vždy jezdim z pohledu kapoty, tedy z prvního. Pohled zpoza auta mi nevyhovuje z již zmíněných důvodů.
-
Včera oznámený GRID 2 nenabídne kokpitovou kameru. Vývojáři tvrdí, že ji používá pouze 5%...
No tak to nevim 90% lidi co znam tak jezdi na kapote. A to jak treba ve forze tak v dirtech protoze z interieru nic nevidis + kdyz jedes do zatacky tak mas reflex se do ni divat a z kokpitu vydis prd -
tak ono je to jasný, je to těžší na naučení z kabiny, protože ten výhled je prostě omezenej (a narozdíl od normálního auta se tam prostě hůř učej ty vzdálenosti) - easy riders prostě sednou a jedou s tím jak s angličákem :)
-
-
Většina lidí tak hraje. Nahrazuje to nemožnost mít plný rozhled a citít, jak se auto hýbe. Kokpit sice vypadá hezky, ale je to dost slabá náhražka. Osobně,pokud náhodou chci mít pocit rychlosti za cenu toho, že nevím, co se s autem děje, tak si dávám pohled z kapoty.
-
-
Tak co se s autem děje se dá poznat celkem snadno, stačí trocha cviku. S volantem s FF to platí dvojnásob. Naopak pak bude velmi těžké se vrátit ke kameře za autem (dost blbě se pozná úhel smyku).
Pravdou ale je, že většina hráčů (sváteční hráči) to budou hrát s pohledem za autem, případně z nárazníku... To číslo tedy dost možná odpovídá realitě :-( -
-
Blbě se pozná úhel smyku? Zdá se ti snad těžší to vypozorovat, když vidíš jak auto, tak silnici než když vidíš jen tu silnici? A samozřejmě, všichni co hrají z třetí osoby, ne z kokpitu, tak ti jsou "sváteční hráči" a všichni hrající z nesmyslného kokpitu jsou profesionální ultra super řidiči, kteří podle sklonu slunečních paprsků poznají jak jim pro/podkluzují, podle bzučení okololetících včel zjišťují stav karoserie a komunikují se sokolem letícím nad tratí, aby věděli, co se vlastně děje vedle/za jejich auty.
-
-
No jo, kamera "zezadu" se nedrží uh....střední osy auta. V těch inteligentnějších závodních hrách se kouká cca mezi místo, kam míří trajektorie auta a místo, kam míří samo auto. To by mohl být pro vnitřní jezdce problém.
Nicméně...podle těch reakcí fanoušků to tam nakonec stejně nacpou, i když třeba jen nějaký základní interiér. -
podle mě je kamera z kokpitu / z hauptny fixní, kdežto při koukání na auto se vozidlo zatáčí víc, než kamera? nebo ne? přijde mi, že u většiny her to tak je...
-
-
-
-
-
-
Já sem zas jedině jezdil s kamerou v kokpitu *15* -
třeba takový Need for Speedy (starý) jsem ani neuměl hrát jinak než z kokpitu... narozdíl od rallye, kde zas potřebuju vidět, kde mám zadek :D
každopádně pokud tam dají aspoň pohled jakoby z hauptny, tak to stačí, nemusej se malovat s kokpitem. -
-
Mě právě v NFS Shift strašně zaujal pohled z kokpitu, a od té doby jsem jinak nehrál, a docela mě štvalo, že nebyl kokpit třeba v NFS Underground.
GRID jsem taky hrál výhradně z kokpitu, tak nevím no...
-
-
Interview s Harveym a novými záběry z Dishonored
http://www.gametrailers.com/videos/2azd8b/dishonored-co-creator-interview -
Předpokládaný zisk z prodeje Angry Birds plyšáků v tomto roce je 400 milionů dolarů.
Předpokládaný zisk z prodeje plyšového Filipa v tomto roce je 0 korun.