Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Update: Letošní Gamescom měl představit kromě GTA 5 a PS3 Guild Wars 3 i zcela nový titul od Sony,...

:D:D Guild Wars 3? Really? Nevyšla ani dvojka :)
    • Miserius
      No a? Dalsi herni expert... Napadlo te, ze treba kdyz vyvyjeji hru a uz je to jen ve fazi testovani a opravovani, dalsi lidi uz pracuji na pokracovani?
      Tim samozrejme netvrdim ze pracujou na GW3, myslim to obecne, napr Assassins Creed 3.
  • Burn le consoles with a new console!

http://www.kickstarter.com/projects/ouya/ouya-a-new-kind-of-video-game-console

Ne, teď vážně... podívejte se na to, vypadá to zajímavě.
  • Preed

Grimrock

na GoGu je Grimrock -50% :)
  • LucasArts hledá nové zaměstnance, kteří budou pracovat na nové střílečce pro PC a současné...

Hm že by pro star wars 1313? ale když pro next-gen console tak to asi ne?
    Že by něco novýho? já bych bral pokračování Jedi Knight serie *12*
  • Activision Leeds se chystá oprášit Pitfall a přiblížit ho dnešním hráčům, kteří se s ním...

Tak to beru.. Dodnes si pamatuju Pitfall 2 na Commodoru 64 a bylo to težké jak cyp, ale zábavné. Myslím, že u toho zahučely tři joysticky - dva náruživým hraním a jeden brácha (kterej normálně hry nehrál a nehraje) vzteky rozkousal, to sem ještě neviděl :-))
  • Pro majitele Battlefield Premium dnes vyšel balíček s novými kamuflážemi pro zbraně a vojáky...

Ja to cele skratka nechapem. Poctivo som si v novembri zakupil BF3, nasledne B2K, naposledy aj CQ. Napriek tomu, samozrejme, EA prisla s "uzasnym" Premium uctom, ktory zvyhodnuje hracov. Pytam sa... PRECO? Som snad ja, staby platiaci zakaznik, horsi, nez ti, co si teraz kupia Premium? Ak sa napr. aktivuje Double XP, tak "bezny hrac" to ma na par dni, ale Premium napr. na cely tyzden. Ak sa chcem dostat na plny server, tak ako "bezny hrac" mam smolu, pretoze Premium user sa tam dostane skor. Ktory d3bil v EA vymyslel tento marketingovy nezmysel? Mam dojem, ze BF3 je posledna hra, ktoru som si od EA poctivo zakupil. Pri ich "non-user-friendly" pristupe si uz ani dalsiu financnu podporu nezasluzia, smradi. Du blejt, velebnosti... *11*
    • rancor1223
      No, hlavním plusem Premia je, že ušetříš za DLC.¨Celkově tě totiž Premium vyjde na poloviční cenu všech DLC. Jenže lidi jsou hloupí a nespočítají si to, takže tam musí být ještě spousta serepetiček navíc, který produkt prodají - v tomto případě přednostný přístup k DLC, přednost ve frontách (tu bych jako majitel Premia oželel, přijde mi to jako velký podraz na majitele pouze původní hry), kamufláže,...
      • Pro majitele Battlefield Premium dnes vyšel balíček s novými kamuflážemi pro zbraně a vojáky...

Ano, uznavam, ze pri kupe Premium (ak teda clovek este nevlastni ziadne DLC, co je praveze moj pripad - mam uz B2K aj CQ) sa jednotlive DLC oplatia viac. Lenze... Pozrime sa na to takto. Okrem Armored Kill, o ktorom je uz vseobecne zname, co bude jeho naplnou (a je to zaroven DLC, na ktory este skutocne tesim), su informacie o zvysnych dvoch DLC absolutnou zahadou. A tak mi napada... Preco platit za Premium, ked vobec dopredu neviem o com tie zvysne datadisky budu? Pritom podotykam, ze veci typu "kamuflaz navyse" alebo "psie znamky k dobru" rozhodne nepovazujem za pridavnu hodnotu k samotnej hre. Primarne ma irituje fakt, ze EA sa skratka rozhodli zvyhodnovat Premium userov bez ohladu na to, ze ostatni hraci si za hru taktiez poctivo zaplatili. A v konecnom dosledku i za tie ich DLC. Kde je tu nejaka spravodlivost? Avsak... pri EA by som zrejme spravodlive riesenie situacie hladal zbytocne, zial. *7*
        • Vrook
          Já ti nerozumim. Ty nejdřív napíšeš, že "veci typu 'kamuflaz navyse' alebo 'psie znamky k dobru' rozhodne nepovazujem za pridavnu hodnotu k samotnej hre" a pak napíšeš, že premium hráče zvýhodňujou. Já teď hraju BF3 vážně jenom občas, ale když jsem o tom mluvil s kámošem, co má premium zaplacený, tak nic speciálního, až na nějaký doublexp víkendy, nedostal. Pokud teda za hroznou výhodu nepovažuješ jinej design nože a takovýhle věci. Já osobně jsem nikdy neměl pocit typu "ku*va teď mě zabili jenom proto, že maj premium a já ne". Prostě je mi to celkem fuk a až to uznám za vhodný, tak si to taky zaplatim, protože se to pro mě vyplatí víc, než kupovat DLCčka samostatně.
          • BF3 sice nehraju a s pristupem EA asi ani nebudu,ale jako podraz bych bral uz jen fakt,ze premium hraci jsou zvyhodnovani ve frontach na servery. Proc?
            Kdyz ma nekdo v planu si poridit vsechny DLC,tak se mu premium vyplati,pro ostatni,kteri si vybiraji to uz tak jednoznacne byt nemusi.
            At si premium hraci maji krom levnejsich DLC navic bonusy jako kamuflaz vojacku a podobne kravinky,ale uprednostnovat je pri cekani ve frontach a podobne veci by tam nemeli co delat.
            Ti co maji pouze zakladni BF3 si za to prece zaplatili uplne stejne,jako vsichni ostatni,tak proc by meli byt znevyhodnovani?
            Neni to sice zadna katastrofa,ale ja jako zakaznik bych to vnimal prece jen jako podraz a tak pocity Ondrewa docela chapu.
            • ta skutečná a jedinná výhoda Premium účtu je v přednosti ve frontách ... to je vše
  • rancor1223

Pro majitele Battlefield Premium dnes vyšel balíček s novými kamuflážemi pro zbraně a vojáky...

Jo ty kamufláže se povedly (konec ironie), dokonce si je hráč nemůže ani prohlédnou mimo hru *1* Občas mám pocit, že v DICE fakt nevědí co dělají.
    • chtějí hráče u bf3 udržet ... Armored Kill bude až v listopadu a Aftermath až na konci roku, takže takovýchhle blbostí bude vycházet ještě hodně
      • rancor1223
        Ale jo, to je jasný. Jen to po technický stránce mají dost nezvládnutý. A ty úkoly, kterým musím splnit abych dostal těch pár kamufláží jsou šílený. Kdyby ty kamufláže byly alespoň na nějaký normální zbraně.
  • Ahoj, nenájde sa tu nejaká dobrá duša , čo by mala zvyšný guest pass do Diabla 3 a bola by mi ho ochotná dať? Strašne rád by som si to vyskúšal ale nemôžem ho nikde zohnať. Ďakujem
    email rokbich@azet.sk
    • GlaDOS
      máš ho na mailu
      • Ďakujem

Si borec, ďakujem. Dobrí ľudia ešte nevymreli. Vezmite si príklad z tohto človeka ľudia.
        • GlaDOS
          Stejně by se ty kódy válely v krabičce nevyužity.
  • Resident Evil 6 obsahuje 4 hodiny a 15 minut filmečků.

Jestli herni doba bude 8 hodin, filmecky vcetne, tak to bude urcite pecka.
    • Izmæl
      Herní doba bude okolo 30-ti hodin za všechny tři postavy.
  • Update: Letošní Gamescom měl představit kromě GTA 5 a PS3 Guild Wars 3 i zcela nový titul od Sony,...

Spekulace jsou hnus a GW pro konzole, o tom pochybuji
    • Malleth
      http://massively.joystiq.com/2012/02/15/guild-wars-2-console-version-confirmed/
      • no sakra, doufam, že je to nezpomalí s děláním PC obsahu
        • Malleth
          Tak určitě je to zaměstná, ale už v základní hře bude toho obsahu podle mě dost. Navíc je to snad první RPG, kde mě láká hrát za všechny povolání, takže to chvíli asi vydrží.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit