-
Baldur’s Gate: Enhanced Edition se na STEAMu, GOGu ani v nedigitálním obchodě neobjeví. Pokud...
Co to na nas skusaju? Trochu drze, ne? Cele mi to pride nejake vypocitave...Ani to nie je ich hra a idu si to predavat cez vlastnu dig. distribuciu :) -
-
Jak drzé? To bylo snad už zpočátku jasný, že pokud se do něčeho podobnýho pustí téměř neznámý studio, které je pod palcem téměř neznámýho prodejce, tak to dělají asi kvůli rozšíření zákaznický základny. Další věc je, že se myslím nikde nepíše, že se na steam/gog nebude prodávat NIKDY. Měl bych to za "time event". V první vlně nalákat co nejvíc zákazníků na beamdog, pak rozšířit prodejní kanály a prodat toho co nejvíc kusů.
-
Baldur’s Gate: Enhanced Edition se na STEAMu, GOGu ani v nedigitálním obchodě neobjeví. Pokud...
Holt zakladanie digital store-ov je v móde..
-
-
Tímhle rozhodnutím asi prodeje moc nepodpoří. -
-
Má ten krám aplikaci?
-
asi tak...
-
-
Mrkněte, jaké hry naleznete v letním výprodeji na STEAMu. Akce začíná od 12. července.
To toho moc není O-o -
-
Jsou to jen kolekce/packy, jak to chceš nazývat.
Budou tam i samostatný hry samozřejmě, protože je nesmyslný, aby tam R* ani Ubi neměl jednu hru. -
Steam akce
Jedná se o "sample" tedy se jedná o ukázku některých her, který tam budou. -
-
Pro jistotu jsem bleskovku poupravil, aby bylo jasné, že jde o neúplný seznam.
btw: v níže uvedeném odkazu jsem našel pravděpodobný rozpis her dalších balíčků:
http://forums.steamgames.com/forums/showpost.php?p=31545923&postcount=18266 -
Přihlouplý dotaz- jak dlouho asi tak ta akce trvá? (Protože se tým MaB:NW vymlová na vydání Module system na konec akce) Odhadl jsem z loňska a toho spodního listu na 11 dnů- je to správně?
-
-
Do 23.7.2012
-
-
Mrkněte, jaké hry naleznete v letním výprodeji na STEAMu. Akce začíná od 12. července.
díky
-
-
-
Aha.Děkuji.
-
-
-
SDK nástroje pro Borderlands 2 vývojáři z Gearbox nevydají. Věří, že komunita se o ně postará...
prelozeno: "nase nastroje sou napsane tak, ze se za ne stydime. a krom toho vsechny promenne jsou ve finstine a bylo by vam to k nicemu."
jako u mafie2 treba :] -
Japonský devátenáctiletý mladík byl zatčen za vytvoření a sdílení softwaru, který umožňoval...
radsej ho mali zamestnat :) -
Photoshop designer Evan Eckard se rozhodl vytvořit vlastní boxart ke hře Half-Life 3.
Hmmm.Toto je teprv "nářez"
http://www.youtube.com/watch?v=P8h3-NqZ9uk&feature=channel&list=UL -
Photoshop designer Evan Eckard se rozhodl vytvořit vlastní boxart ke hře Half-Life 3.
Nevim co je horsi... jestli ten osklivej obrazek nebo to ze dela boxart xboxove verze :D -
-
Le Geban 4evar!
Burn LE consoles! -
Hlavne fakt, ze samotnej program neumi nahradit talent tvurce... -
-
.
Asi stejně, jako umí automatické opravy ve Wordu nahradit znalosti pravopisu.
-
-
-
Nexus:Jupiter Incident
Ma nekdo tuseni ci to spustim ve W7? Marne se to snazim nainstalovat z original CD, ale porad to rve o 32bit knihovnu. -
-
Zkus instalaci spustit v režimu kompatibility (pravý klik na inszalaci - vlastnosti - kompatibilita - win XP)
-
-
Tak to jsem zkousel, ale instalaci me to nespusti...
*16*
-
-
-
The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena na GOG
Na GOG vyšla tato skvělá hra, samozřejmě jí mají bez DRM *15* a navíc je teď v akci a stojí mrzkých $ 5,99.
Někoho bude možná mrzet, že GOG verze nemá multiplayer. -
-
Hru jsem hrál asi před dvěma roky a už tehdy nebyl NIKDO v multiplayeru. Škoda.
-
Rebecca Johnson, matka tří dětí, ukradla během jednoho roku v obchodních domech ve státě Queensland...
Ja som to kvoli DRM nekupil na Steame. Kdo si pocka ten se docka. *1* -
-
Co je na tý DRM špatnýho? :)
-
-
Je to poměrně dobrá ochrana. Každopádně je tam tuším limit na 3 aktivace (změna HW), potom musíš čekat několik dnů (30?) nebo žádat o navýšení limitu. A jestli se nepletu, tak ochrana Tages zvyšuje HW nároky hry, což už samotný je celkem zásadní mínus...
Takže z principu je lepší podpořit prodejce, který nabízí hru bez DRM, aby se zvedly statistiky a ukázalo se, že má cenu vydávat hry bez DRM a nemusí se vymýšlet neustálé omezování a stálé připojování k internetu... -
-
Tak pokud tadle DRM dělá to, co dělá, tak ano. Ale jinak mi DRM nikdy nevadilo. Jedinej důvod, kdy mi DRM vadí, limit na instalace. Ale u nějakých her se dá hra deaktivovat a tim pádem naistalovat jinde.
-
-
Princip.
-
-
Tak tak, taky jsem už o tom několikrát uvažoval, ale Tages mě odradil. Ale na GOG to je jiná. Bez DRM, teď ještě navíc se slevou 60 % - to je nabídka, která se nedá odmítnout *1*
-
-
-
Dan Vávra and medieval toilets!
https://public.bay.livefilestore.com/y1pIkEkyEoMrQi7aTYF7jy87y_IGQ7tCj-LvZWS_OIBKSb3LNu1TQtCV4reWw5ZPj3n9j41LVjgXznIwNUfVXB4jw/ae.jpg?psid=1
https://public.bay.livefilestore.com/y1plV2KnYRC9mbrIt5h_Uk8-VK2tv6sAqeOHv85EbUYHWaHdu7yz5m280__IRtXlXHyqqaytEIT0Kwmbq5sYCzyJQ/af.jpg?psid=1 -
-
Chcete se bát sobotního večera? Stáhněte si hororovou indie hru Slender. (+ trailer)
holy shit! -
Budou plně interaktivní? *1*
-
-
Copak ses nešel vychcat v první Mafii do Motelu? S Coltem 1911 to vypadala jako že to padá z něj a to bylo cool!
-
Doufám, že pro simulaci splachování použijí Physix.
-
-
Tedy Physx
-
-
Myslíš pissx ne? *3* *5*
-
-
-
-
To není realistické, na té první fotce nemá nohy.
-
-
Ale jinak je to výborná fotka. Za takovou porci nadsázky si zaslouží milionové prodeje.
-
-