Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Malleth

Guild Wars 2 release

To datum vydání Guild Wars 2 na homepage je trochu omyl ne?
    • christianus
      Když už jsme u GW2, dnes je od 19 do 23 stress test.
      • Malleth
        Jj, těšim se jak malej jarda. Jen aby to nedopadlo jak ten stress test Diabla
        • Musíš se modlit a mocný ArenaNet ti dopřeje celé čtyři hodiny.

Pak ti nezbyne než se válet ve špíně a klepat se před další GW2 dávkou do žil.
    • Guild War 2 vyjde, až se mocní bohové z ArenaNetu smilují a rozhodnout se, že si podřadní lidé už jejich veledílo zaslouží.

Zatím se denně modli ať to bude co nejdřív.
    • Vrook
      Jestli myslíš tady na tiscaligames v tý rubrice Vyšlo/Vyjde, nebo jak se to jmenuje, tak je to spíš nezodpovědnost, než omyl. Příjde mi, že na tuhle součást jinak celkem kvalitního webu se zvysoka kašle. Přitom kdyby byla funkční a nebyly tam nesmysly (samozřejmě u pár titulů to sedí) a zároveň tam dost věcí nechybělo, tak by to spousta lidí včetně mě uvítala.
    • žádné neni
  • Cosi

Jestli se vám nechce ME3 znovu instalovat (nebo hledat DVD/Blu-ray), ale chcete vidět nově zpracované...

Jakto, že už jsou venku videa a mě se nikde v originu nezobrazila položka ke stáhnutí extendet cut? Nemělo by to být naopak? Nejdřív vyjde rozšíření a pak jsou videa na internetu.
    • Na Xbox 360 jsou venku už pěkných pár hodin.
  • MidnighT91

Jestli se vám nechce ME3 znovu instalovat (nebo hledat DVD/Blu-ray), ale chcete vidět nově zpracované...

Syntézu shledávám za nejsprávnější konec...
    • christianus
      Mě se zrovna tenhle konec zavánějící NewAge ani trochu nelíbí. Navíc bojovat proti Reaperum a pak všem nasadit modifikovanou indoktrinaci a tim v podstatě zradit ostatní a všechno za co jsem bojoval. Ne díky. Já osobně jsem je zničil, přesně jak jsem všem slíbil.
    • dilinja
      rozhodnout za ostatni mi neprijde nejspravnejsi.
      • MidnighT91
        Ani pokud to rozhdonutí zachrání miliony životů, všechny posune na novou úroveň evoluce a zajistí glaktický mír???
        • BioWare dneska vydávají nový obsah i pro Star Wars: The Old Republic. O tom, co přináší velký...

Už vidím Krogana jak si řekne: "Jsem z části syntetik, tudíž rychlejší, silnější, ... asi se dám na cestu míru". *15**15*
          • Krogani budou mít spoustu svých starostí s polosyntetickou Carlos
        • Hairy_Ass
          To je poněkud naivní představa. *15*
          • MidnighT91
            Už jsi ten extended konec viděl??? Zničení smrťáků sice přežiješ ale za tu cenu že příští generace budou čelit válce proti syntetikům které sami stvoří a kteří je pravděpodobně i zničí (z dlouhodobého hlediska špatný konec) ovládnutím se shepard stane vůdcem Reaperů ovládá je a stane se ochráncem galaxie (takovej neutrální konec) a syntéza = nový stupeň evoluce, mír, vědomosti všech civilizací které kdy smrťáci zničily + ještě pomůžou vybudovat co zničily... Pokud jsi během hraní neměl nic proti syntetikům tak je to nejsprávnější řešení...
            • dilinja
              a co ti kteri by to odmitli? vznikla by skupina odporu/ rebelove? Jinak je to poradnej multikultidebilni konec.
            • Cahir
              Ani destroy ani syntéza nezajišťují válku, resp. mír. A je to dobře.
            • Hairy_Ass
              Já nic nenamítám proti těm výhodám, jen si myslím, že je naivní si představovat, že násilným přetvořením všech živých organismů v jakési hybridy by se automaticky vyřešily všechny problémy, které Galaxie měla.
      • MickTheMage
        To, presne, to!
  • montatatana

Pokud si chcete zahrát velmi příjemně a zábavně zpracovanézávody F1 v pohledu z ptačí perspektivy,...

To ovladani je docela peklo. Rozumne se to da hrat snad jen pri zapnutym automatickym brzdeni pro retardy :)
  • Dneska pracuje jen Smutný ne ? :D
  • ucho

Minisoutěž o jeden kus hry CUBEMEN (Steam)

pouze pro skutečného zájemce o hru, který s ní plánuje strávit pár hodin zábavy. jedná se o strategickou tower defense hru, kdy můžete věžičky (cubemeny) přesouvat. ve hře je i multiplayer.
    http://youtu.be/ydugeOVAHmQ

otázka: kolik DLC je v současné době k dispozici pro hru Defense Grid?

otázka je jednoduchá a spíše orientační, tedy ať dotyčný přiloží rovnou email, na který hru pošlu.

edit: tak omlouvám se za záludnou otázku, ani tak zamýšlena nebyla, ale je to opravdu šest. hra snad úspěšně odeslána. pokud hra zaujala i někoho dalšího, neváhejte a využijte současné slevy (tuším ještě dva dny bude), kdy je hra prakticky zadarmo...
    • RavenHolm
      DLC je 6 a TD hry mám moc rád:) Popřípadně http://steamcommunity.com/id/ravenholmcze/
      • Miserius
        *9* jakto? Steam mi ukazuje Defende grid + dlc = balik 6 polozek *13* Zrada *10*
        • RavenHolm
          Neboj o žádné jsi nepřišel:) DLC můžeš koupit 5, ale je jich celkem 6. Jedno je rovnou přiloženo k základní hře. Když je vlastníš a necháš si vypsat DLC tak ti jich to ukáže 6 http://i.cubeupload.com/M8Lsjp.jpg
    • Miserius
      5? zrovna na tuhle hricku jsem koukal jak byla v sleve ale meni se mi kreditka :D dystak aladin663@gmail.com to bys byl hdonej *3*
  • Dnes vycházející DLC Extended Cut pro ME3 vás bude stát 1,9GB na disku, což dokazuje, že tvůrci...

Dokazuje to s prominutím velké víte co. Mohli jen předělat stávající Ending filmečky, které mají 1,6 GB, ale věřme v lepší práci *1* Jenže Bioware už nevěřím nic. Zase píší, že bude záležet na rozhodnutích z předchozích dílů a pro jiný konec je třeba hrát znova a jinak. Jenže tohle hlásali už před vydáním 3ky. *10*
    • Za co mínusy? Viděl jsem je všechny a je tam pár minut navíc a z toho velká část jen artworky místo skutečných animací. Tohle měli hotové za prá dní.
    • i když přidají jiné další konce, stejně to bude pořád odfláklá hra, u které ty volby v průběhu hry nemají žádný dopad na finále
  • Upomínka pro fanoušky Team Fortress 2 - právě probíhátřídenní akce s názvem Pyromania, která...

Každej fanoušek TF2 snad todle ví, ne ?
  • http://www.youtube.com/watch?v=PThzItSAT5c

Watch.
  • A takováto hezká hračka z Portal 2 by se vám doma nelíbila? Je sice trošku drahá, ale když ji...

To chci!!! Škoda, že není plně funkční hodila by se na pole jako hlídač
    • A takováto hezká hračka z Portal 2 by se vám doma nelíbila? Je sice trošku drahá, ale když ji...

pokud to nehraje tu melodii z konce hry, tak to nechcu ani zadarmo *13*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit