-
Steam pořádá výprodej Deus Ex her. Zatímco Human Revolution si můžete nakliknout za 155 Kaček,...
16 minut před koncem nabídky, tomu říkám totální bleskovka. *2* -
-
Steam pořádá výprodej Deus Ex her. Zatímco Human Revolution si můžete nakliknout za 155 Kaček,...
jojo, taky nechapu :-D
-
-
Australský herní magazín propaguje své další číslo obrázkemz Rome: Total War a k němu...
Dalo se to čekat :) Nikdo si nic jinho nepřál -
-
Tak tak, buď uplně něco nového nebo další rome to bylo jasné a snad to tak i bude.
-
-
Australský herní magazín propaguje své další číslo obrázkemz Rome: Total War a k němu...
Jo, prosím! Pro mě nejlepší díl série :) -
-
Jo konečně si zase pořidim Total War, protože Shogun mě vůbec nebavil.
-
-
Vážení! Nové obrázky z bojů na východní frontě v Companyof Heroes 2 už jste viděli?!
Doufám, že tu hru nezkazí fríkulín onlájn ememou soušl pejforevryfinkjůsťupitkonzjůmr fíčurama. -
-
onlájn ememou=online mmo=online massively multiplayer online....WTF???
-
-
Tak nevim co to máte za fámu, ale ty Commandos zadarmo fakt nejsou...
-
-
No, když na to koukám, tak jsem reagoval asi pozdě. Když to zkoukmám, tak se mi záhadně načetly starší bleskovky... Takže jsem utřel :-D
-
Bylo to jen na jeden den *7*
-
Kdo pozdě chodí, sám sobě škodí.
-
-
Player 1 has begun constructing a wonder
http://i.imgur.com/MetMo.jpg -
-
Tak tohle je absolutně krutý. *1*
-
Ještě tam chybí jen "hololo" kněz. *1*
-
-
Zvěsti praví, že připravovaný filmový reboot Mortal Kombat, bude o zaměstnanci supermarketu,...
Hmmm Kano z Albertu...to bude ale bijak :D -
Dokument
Včera vyšel dokument o jednom z nejznámějších Starcraft II týmu TeamLiquid , takže pokuď to tu někoho zajímá tak http://www.teamliquidpro.com/liquidrising/ *3* -
Nové obrázky repliky 30 cm dlouhé a 4,5 kg vážící pistole M-3 Predator, kterou můžete znát...
Koho zajímá nějaká replika, díky za odkaz na ten obchod! Maj tam luxusní figurku Gordona Freemana! *8* *8* *8* -
-
"Maj tam luxusní figurku Gordona Freemana!"
dĺžka 18 cm... neváhaj *1* -
-
*7*
-
*1* *1*
Gordon byl vždycky multifunkční.
-
-
-
Na E3 bylo ve stánku Bethesdy k vidění několik reálných zbraní ze hry Dishonored.
Oba odkazy vedou na kartu hry.