-
Nové obrázky repliky 30 cm dlouhé a 4,5 kg vážící pistole M-3 Predator, kterou můžete znát...
Docela předražená, vzhledem k tomu, že M-8 stojí "jen" o pět tisíc víc a je mnohem větší. -
Scan letáčku zrušeného StarCraft: Ghost z Blizzcon 2005 odhaluje vozidla, jednotky a dva módy hry.
Proč to nikdy nevyšlo... *9* *13* -
-
Xspy
Mám jeden soukromý MMO typ ...... -
-
Jo no..za*raný wowko *10* *16*
-
-
-
Nenechte si ujít povedené hrané video, které upozorňuje na betu onlineovky Heroes & Generals.
Tak to je sakra dobrý video :D Z toho musí bejt viral *1* -
ČEŠTINA do Batman: Arkham City
Pravě byla dokončena ČEŠTINA na Batman: Arkham City tet už se čeká jen na zveřejnění (překlad trval skoro 8měsíců) jinak díky překladateli Zhiliannovi. -
-
Tedy, klobouk dolu a preju to anglicky nemluvicim lidem, ale prijde mi to v dnesni dobe opravdu prezitek... Takle se nenaucis ani ty zaklady, kdyz i Batmana musis hrat cesky... Ja ted umim plynule perfektne anglicky a to vse diky hram, filmum a trosku ty skoly (mam i FCE certifikat a to vse jen diky hram a filmum)... Si vzpominam jaka to byla "sranda" nevedet co znamena jake vylepseni napr v age of empires *14*
-
-
Základy umím ale tohle si prostě vychutnám komplet v češtině čekal jsem na to hodně dlouho *4*
-
-
-
FFVII
Square enix prohlásil, že FFVii na pc bude pouze port, nikoliv graficky vylepšený, odkaz sem házet nebudu, máte google -
-
:) Tak 7 bych si na GOGU koupil ....
-
-
Další Bundle...
Humble Bundle znají všichni (a po právu, hry v jejich balících jsou super), ale je i spousta menších věcí, třeba IndieGala. Současné kolo poběží už jen pět hodin a v nabídce je za pakatel až sedm indie her (plus hudební CD), o kterých jsem v životě neslyšel. Ale když už si ti organizátoři dali tu práci a upravili stránky dokonce do češtiny, tak se tam skočte podívat :) -
Steam
Deus Ex Collection 13,74€ nebo Deus Ex: Human Revolution™ 5,99€
To je špica toto!! -
Kvalitní akční střílečka Sine Mora se chystá po úspěchu na X360 dobít i PSV a PS3.
To je jedině dobře, protože xbox nemám. -
Proč to takhle není v každé druhé hře???
http://www.youtube.com/watch?v=n5siVoOYfEY
Kdyby na tom dělaly dva tejdny a udělaly jednoduchej editor aby hráči mohly dělat módy, tak se za měsíc budou topit v penězích... -
Pamatujete se na stařičkou akční strategii North vs. South?Nedávno vyšel její remake na iOS...
Safra tohle mě na Amize strašně bavilo. Proč jen na iOS ? *9* To je škoda