-
Pokud pro Vás cibulové kroužky nejsou dostatečným důkazem, že se s Half-Life něco děje, tak...
*15* -
-
O božský Gabe kdy bude epizoda 3 ?
Komunita hledá indicie i v bublinách kolem stoky ; ) .....
-
-
360° panoramatický pohled na Sovngarde z The Elder Scrolls V: Skyrim.
Ať mi žádnej skyrim hater troll diskuzní netvrdí, že ta grafika není dechberoucí... -
-
Nejsem Skyrim hater... Ale ta grafika je v základu prostě dechberoucí jenom na obrázku :/ Jakmile se to začne hejbat...
-
-
Gearbox potvrdilo sběratelskou edici Aliens: Colonial Marines s téměř všemi bonusovými předměty,...
To byla "rychlost"... -
Japonské RPG Ni No Kuni se dostane do Anglie 25. ledna 2013.
Ale DS verzi (která je úplně jiná hra) prostě západ nedostane, což je hnusná zhovadilost...:( -
LucasArts oznámilo Star Wars 1313, akční third person adventuru, ve které budete hrát za nájemnného...
"... a ruthless criminal underground deep below the surface of the planet of Coruscant, the game puts players in control of a deadly bounty hunter... "
Ty vole *14* Někdo vyslyšel mé prosby. To je hra, kterou jsem ve Star Wars vždycky chtěl.
Snad to nezkazí a neudělají z toho nějakou rádoby FPS s jednoduchou hratelností.
Jinak na jejich místě bych tu hru nezasazoval na Coruscant, ale na Nar Shaddaa, tam je to pravé podsvětí. Ale Coruscant zná asi víc lidí. -
EA vyhlašuje červen měsícem gejů, lesbiček, bisexuálů a transgenderů
http://www.gamepolitics.com/2012/06/01/electronic-arts-declares-june-lgbt-pride-month
Je to legit? -
-
EA odkoupilo Bastion ?
-
Pokud pro Vás cibulové kroužky nejsou dostatečným důkazem, že se s Half-Life něco děje, tak...
Jako dendrofil se cítím diskriminován, že nejsem na jejich seznamu. Od EA už si nikdy nic nekoupim! -
Tak to by to měl Veskoslav oslavit *1* *1*
-
-
2Ringwraith - A to nas ma mrzet? Nebo co s tim mame delat? O jednoho blba min, kazdej bude akroat rad, tak uz nas netrap a zmizni
Pardon ne a ne to reagovat na toho trotla primo... -
-
To jsem nebyl já. Jelikož účet už mám zablokobanej, tak bylo jasné, že mě nějací blbové budou napodobovat.
Věřit mi to nemusíte, a aby to někdo z redakce potvrdil v rámci IP adres žádat nemá cenu.
Jméno Ringwraith si tady klidně nechce a můžete s s ním házet jako nadávkou, jak asi ten dvojník taky chce. -
-
Já to věděl! Stejně tak sem si jistej, že to je ten rasistickej dem*nt kdo tě napodobil, páč tu nikdo takhle dětinsky ubohej krom jeho snad není :D
-
-
Ty a ten tvůj netok myšlenek. Hádám další ringoušovo alterego, ty rasisto. *11* "Nykdy" *15*
-
-
Nope já ring nejsem .
A je hezký, že se směješ vlastní hrubce tak by to měli dělat všichni.
No a tok myšlenek máš vzkutku pochroumanej(jak už sem psal) páč když už trapně nepapouškuješ tak píšeš absolutní bludy který se danný diskuze netýkaj :) -
-
Paráda, už mám svýho dvojníka taky . :D
-
a už mě nechte být protože nyc nedělam
-
Máš pravdu, protože pravopis je duležitější než to, že se tu chováš jako lidskej odpad a id*ot :D
A navíc si sám udělal hrubku když si napodoboval ringa *3* ( pak se tomu ještě směješ) -
Tak nejen, že si hloupý ale ani lhaní ti není cizí, gratuluju ti ke kariéře českého politika. "Vzkutku" "danný" Nemusím dělat nic a zničís se sám, jenom jestli si to nakonec nepsal ty sám Ringo.
-
-
-
-
*tady klidně nechte
-
-
-
Stainless rozeslal mail, ve kterém uvádí, že v létě vydá původní Carmageddon na iPad, iPhone a Android. Snad prodeje přispějí na vývoj nového dílu, protože na tohle jsem jim ty peníze přes Kickstarter neposílal.
-
-
:) Jo Kickstarter a dávno nakopnuté projekty ....
-
-
Od 5. června dostanou všichni majitelé Sniper Elite V2 možnost za menší poplatek (210 Kč) vystřelit...
Týjo, a piráti ho hráli už při vydání... -
Jelikož moje akce neuspěla hodlám odejít z těchto stránek a nykdy sem už nic nenapíšu pokud nezakročíte!!
-
-
Tak čau!
-
běž už konečně *15*
-
Ok
-
Společnost SEGA odhalila tituly, které ukáže na letošní E3.
A při odchodu si nezapomeň vzít i trola diskuzního -
-
Mam takovej pocit,ze toho tu jeste uvidime *1*
-
-
"Tatínek vám vyhlásí válku!" *15*
PS: Nepřeháníš to už trochu? *4* -
-
;)
Luke ? -
Podobne chovani je pro nej typicke.
Sam vynakladal spousty casu na rejpani do her,ktere ho nebavi a pak kdyz naopak nekdo kritizoval nejakou jeho oblibenou hru,tak se div nesesypal. *3* -
-
Což tady dělá většina uživatelů :D
-
-
BTW podle mě to není ring ale to idividum ze včerejška který tak děsně promyšleně mění nicky ostatních :D
Styl psaní by tomu odpovídal . -
-
Stejně si tadytou akcí Ringwraith dělá jenom promo a celý si to vymyslel. *1*
-
Na to aby člověk poznal styl takovýho dem*enta nemusí bejt nikdo detektiv *3*
-
Prosímtě, Ringu, nejseš ty detektiv na oddělení stylu psaní? Něco tak blbýho by nevymyslel "nykdy" ani troll.diskuzní.
-
Tak vzhledem k tomu jak douho se tu do nás a do ostatních naváží to nejspíš lidskej odpad je (ani ignorace nepomohla) :D
Dokonce i Jindra píše duchaplnější příspěvky než on :D -
Ano, asi to bud on.
Co se dá dělat, Trolla taky lidi napodobovali, když byl banned. Já už se na svůj účet přihlásit nemůžu, což si může každý ověřit. Někteří se v tom prostě vyžívají. A ten člověk je pro mě pořád odpad.
Jak jsem psal výše. Je mi to fuk. Nick "Ringwraith" si tu klidně může zůstat jako "past". Nějakej šašek prostě přiběhne a zařve "Jsem Ringwraith". A vy ostatní ho klidně můžete seřvat a vylít si své emoce.
-
-
-
-
-
dobra,,,,odejdi
-