Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • MrSanta

Pokud pro Vás cibulové kroužky nejsou dostatečným důkazem, že se s Half-Life něco děje, tak...

*15*
    • victor

O božský Gabe kdy bude epizoda 3 ?

Komunita hledá indicie i v bublinách kolem stoky ; ) .....
  • MidnighT91

360° panoramatický pohled na Sovngarde z The Elder Scrolls V: Skyrim.

Ať mi žádnej skyrim hater troll diskuzní netvrdí, že ta grafika není dechberoucí...
    • Nejsem Skyrim hater... Ale ta grafika je v základu prostě dechberoucí jenom na obrázku :/ Jakmile se to začne hejbat...
  • Gearbox potvrdilo sběratelskou edici Aliens: Colonial Marines s téměř všemi bonusovými předměty,...

To byla "rychlost"...
  • Japonské RPG Ni No Kuni se dostane do Anglie 25. ledna 2013.

Ale DS verzi (která je úplně jiná hra) prostě západ nedostane, což je hnusná zhovadilost...:(
  • Divotvurce

LucasArts oznámilo Star Wars 1313, akční third person adventuru, ve které budete hrát za nájemnného...

"... a ruthless criminal underground deep below the surface of the planet of Coruscant, the game puts players in control of a deadly bounty hunter... "
    Ty vole *14* Někdo vyslyšel mé prosby. To je hra, kterou jsem ve Star Wars vždycky chtěl.
    Snad to nezkazí a neudělají z toho nějakou rádoby FPS s jednoduchou hratelností.

Jinak na jejich místě bych tu hru nezasazoval na Coruscant, ale na Nar Shaddaa, tam je to pravé podsvětí. Ale Coruscant zná asi víc lidí.
  • EA vyhlašuje červen měsícem gejů, lesbiček, bisexuálů a transgenderů

http://www.gamepolitics.com/2012/06/01/electronic-arts-declares-june-lgbt-pride-month

Je to legit?
    • victor
      EA odkoupilo Bastion ?
    • Pokud pro Vás cibulové kroužky nejsou dostatečným důkazem, že se s Half-Life něco děje, tak...

Jako dendrofil se cítím diskriminován, že nejsem na jejich seznamu. Od EA už si nikdy nic nekoupim!
    • Tak to by to měl Veskoslav oslavit *1* *1*
  • Miserius
    2Ringwraith - A to nas ma mrzet? Nebo co s tim mame delat? O jednoho blba min, kazdej bude akroat rad, tak uz nas netrap a zmizni
    Pardon ne a ne to reagovat na toho trotla primo...
    • To jsem nebyl já. Jelikož účet už mám zablokobanej, tak bylo jasné, že mě nějací blbové budou napodobovat.

Věřit mi to nemusíte, a aby to někdo z redakce potvrdil v rámci IP adres žádat nemá cenu.

Jméno Ringwraith si tady klidně nechce a můžete s s ním házet jako nadávkou, jak asi ten dvojník taky chce.
      • Já to věděl! Stejně tak sem si jistej, že to je ten rasistickej dem*nt kdo tě napodobil, páč tu nikdo takhle dětinsky ubohej krom jeho snad není :D
        • Ty a ten tvůj netok myšlenek. Hádám další ringoušovo alterego, ty rasisto. *11* "Nykdy" *15*
          • Nope já ring nejsem .
            A je hezký, že se směješ vlastní hrubce tak by to měli dělat všichni.
            No a tok myšlenek máš vzkutku pochroumanej(jak už sem psal) páč když už trapně nepapouškuješ tak píšeš absolutní bludy který se danný diskuze netýkaj :)
            • Paráda, už mám svýho dvojníka taky . :D
            • a už mě nechte být protože nyc nedělam
            • Máš pravdu, protože pravopis je duležitější než to, že se tu chováš jako lidskej odpad a id*ot :D
              A navíc si sám udělal hrubku když si napodoboval ringa *3* ( pak se tomu ještě směješ)
            • Tak nejen, že si hloupý ale ani lhaní ti není cizí, gratuluju ti ke kariéře českého politika. "Vzkutku" "danný" Nemusím dělat nic a zničís se sám, jenom jestli si to nakonec nepsal ty sám Ringo.
      • *tady klidně nechte
  • Stainless rozeslal mail, ve kterém uvádí, že v létě vydá původní Carmageddon na iPad, iPhone a Android. Snad prodeje přispějí na vývoj nového dílu, protože na tohle jsem jim ty peníze přes Kickstarter neposílal.
    • victor
      :) Jo Kickstarter a dávno nakopnuté projekty ....
  • Od 5. června dostanou všichni majitelé Sniper Elite V2 možnost za menší poplatek (210 Kč) vystřelit...

Týjo, a piráti ho hráli už při vydání...
  • Jelikož moje akce neuspěla hodlám odejít z těchto stránek a nykdy sem už nic nenapíšu pokud nezakročíte!!
    • Tak čau!
    • běž už konečně *15*
    • Ok
    • Ataker

Společnost SEGA odhalila tituly, které ukáže na letošní E3.

A při odchodu si nezapomeň vzít i trola diskuzního
      • Mam takovej pocit,ze toho tu jeste uvidime *1*
    • Hairy_Ass
      "Tatínek vám vyhlásí válku!" *15*

PS: Nepřeháníš to už trochu? *4*
      • victor

;)

Luke ?
      • Podobne chovani je pro nej typicke.
        Sam vynakladal spousty casu na rejpani do her,ktere ho nebavi a pak kdyz naopak nekdo kritizoval nejakou jeho oblibenou hru,tak se div nesesypal. *3*
        • Což tady dělá většina uživatelů :D
          • BTW podle mě to není ring ale to idividum ze včerejška který tak děsně promyšleně mění nicky ostatních :D
            Styl psaní by tomu odpovídal .
            • Vrook
              Stejně si tadytou akcí Ringwraith dělá jenom promo a celý si to vymyslel. *1*
            • Na to aby člověk poznal styl takovýho dem*enta nemusí bejt nikdo detektiv *3*
            • Prosímtě, Ringu, nejseš ty detektiv na oddělení stylu psaní? Něco tak blbýho by nevymyslel "nykdy" ani troll.diskuzní.
            • Tak vzhledem k tomu jak douho se tu do nás a do ostatních naváží to nejspíš lidskej odpad je (ani ignorace nepomohla) :D
              Dokonce i Jindra píše duchaplnější příspěvky než on :D
            • Ano, asi to bud on.

Co se dá dělat, Trolla taky lidi napodobovali, když byl banned. Já už se na svůj účet přihlásit nemůžu, což si může každý ověřit. Někteří se v tom prostě vyžívají. A ten člověk je pro mě pořád odpad.

Jak jsem psal výše. Je mi to fuk. Nick "Ringwraith" si tu klidně může zůstat jako "past". Nějakej šašek prostě přiběhne a zařve "Jsem Ringwraith". A vy ostatní ho klidně můžete seřvat a vylít si své emoce.
    • dobra,,,,odejdi

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit