Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Spades

Nový trailer ke hře Tomb Raider je plný akčních scén, divočiny a nepříliš kvalitních mezilidských...

DO WANT DO WANT DO WANT !!!
    Tak ta hra vypadá fakt peckovně, jen doufám, že to nebude scriptovaná sr@čka :(
    Ale i tak si to zahraju, sice to bude spíš interaktivní film, ale tohle bych bral i kdyby ta hra za mě udělala všecko :D
    • co to je "do wan do want do want"?
      • Spades
        I want this, zdurazneno na I DO want this, zkraceno na do want....
  • Alex81

Konzolista.cz

Spolupráce se serverem www.konzolista.cz. Osobně jsem rád ale nechci vidět ten flame *3*
  • MidnighT91

Jak se vám líbila E3 tiskovka od EA? Napište tweet s hashtagem #gamesczE3 a dejte to vědět...

Nechápu, píšete jak se vám líbila (jako by už proběhla) ale tady http://games.tiscali.cz/video/e3-2012-sledujte-primy-prenos-tiskovky-ea-59582 píšete že bude až čtvrtého, tak byla už nebo ne? Proč tu nebyl odkaz na ten live přenos ???
    • blixa
      Redakcni sotek, uz je to pryc :) Konference bude az v pondeli..
  • Humble bundle

Nadupanej Humble Bundle http://www.humblebundle.com/
    • diky za info, amnesia je skvela
    • ucho
      nadupanej je, o tom žádná. škoda že většinu her mám :D
      • hitokage
        Nápodobně, ale stejně ho vezmu ;-)
  • pernicek

Crysis 2

Crysis 2 se znovu objevil na Steamu za 35E. *4*

edit: sakra ta bleskovka se mi schovala *9*
  • diablo 3

a zase nejde :-D tohle bliz vazne podelal
  • hitokage

Indie Royale

Nový the Graduation Bundle
    Doporučuji The Void a chiptunové album Cheap Dinosaurs
  • Důrazně redakci prosím o akci proti té lidské špíně, která komolí můj nick a jen nadává. Dělal to už před více něž půl rokem, když jsem s radostí postoval 10/10 recenze na Skyward Sword. Stejně nadával každému, kdo sdílel zálibu v japosnkých hrách. Dělá to ustavičně. Je přesně to, proti čemu Aleš Smutný v jedné diskuzi vystupoval. A je tady už dlouho. A nikdy nenapsal nic než urážky proti mě a komukoliv, komu se líbí japonské hry.

Je to lidská troska. Je to odpad. Přeju mu jen to nejhorší. Je to špinavý zmetek. Nemám pro něho dobrého slova. Je to hnůj. Bral jsem to s nadhledem. Ignoroval jsem to. Ale to už je pryč. Ten člověk je skvrna, co si nezaslouží existovat. Tak ho prosím zamáčkněte. Nebo necháte někoho, aby tady více než půl roku soustavně urážel lidi?

Slyšíš mě ty zmetku? Vím, že ti to dělá radost, když se naštvu. A naštvanej jsem. Tak se tou svou radostí udav, ty hnoju.

qwer - Haha, to se ti fakt povedlo. Dobrý vtip. *1*
    • MickeyMutant
      Ty nejsi skutečný Ringwraith! Ringwraith má koně, černou kápi, meč a mahjongovou kostičku v profilovém obrázku.
    • Vazne nepochopim,jak muze nekoho takhle vytocit nejakej pisalek na internetu *1* .
      • Tak když by si ty dostal ban a věděl si, že takováhle anomálie se tu furt bez problému
        vyjadřuje tak bys taky určitě vybouch :D
        Jen ho zkus nákou dobu sledovat a uvidíš, že kapituluješ na samotnou matičku zem co, že to zase dovolila :D
    • Teda hezky se popisuješ jen co je pravda. Ještě kousek, poď! Máš na to aby ti rupla cévka. A když ne tak autobus je vždy poblíž! *15*
      • Wow takhle solidně zaostalýho dementa jako si ty sem ještě nepotkal, ty si vážně unikát :D
        Měli by tě zastřelit a pověsit v muzeu aby se lidi mohli kochat pohledem na prototyp lidskýho odpadu páč fakt někdo tak trapnej a hloupej jako si ty se vidí jednou za 1000 let :O .
        Hmmm nechceš se ukázat prezidentovi? Třeba by vyhlasil datum tvojeho narození jako svátek idiotů.
        • Našel si na půdě zrcadlo jo? *8*
          • Jojo našel, ale nák nechápu co to má společnýho s touhle diskuzí!
            Máš opravdu zvláštní proud myšlenek, zkus narazit hlavou do zdi a třeba se to trochu srovná. :)
            • sakra jaktože to nejdou editovat komenty ?:D Mám tam slovo navíc!
            • No ták to se na víc fakt nezmužeš?:(
              To umíš papouškovat jen papouškovat jak chovanec nákýho ustavu?
              Je mi tě tak líto bejt takhle tupej musí bejt hodně těžký vid ?:(
            • Promiň no. Mělo mě napadnout hned, že ty nemáš pro jistotu žádný tok a vysvětlování tedy dále nemá cenu. *15*
    • Vrook
      Místama to zní jako nějakej extremistickej manifest. Když to vytrhneš z kontextu.
    • Navrhuji abychom šli tvrdě a bez prodlení zaútočili skutečně masovou letákovou kampaní.
      • Divotvurce
        A budeme si říkat Komise pro Legalizaci Integrace Teroristických Organismů a jejich RehabilitacI ve Společnosti. Zkratku radši nebudu psát *1*
      • To by byl uz torchu extrem,nemyslis? *1*
  • Jazz

Max Payne 3 pre-load is on!

Jede mi to 500 kB/s, no do zítra to prostě nestihnu.
    • Z Belgie to svisti trema megama.
  • Alex81

StarForge

Tohle vypadá zajímavě: http://tinyurl.com/d6f2wuk

EDIT: tady snad torrent http://www.starforge.com/StarForge_V0.1.torrent
    • Divotvurce
      Předběhls mě, teď jsem to sem chtěl dát *1*
      Ta možnost cestování do vesmíru je dost dobrá.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit