Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Tento víkend můžete přes STEAM zdarma vyzkoušet Worms Reloaded. Pokud se Vám bude líbit, můžete...

s zadnou hrou problem nemam ale tenhle worms v menu laguje jak svina. natoz abych si to pak jeste koupil :(
  • Hairy_Ass

Společnost SEGA odhalila tituly, které ukáže na letošní E3.

Hmm, škoda, doufal jsem, že oznámí nové Total War... *9*
    • Na to je asi moc brzo. Ale Sonic & All-Stars Racing Transformed vypadá dobře. Tyhle "dětinské" věci Sega umí.
  • LucasArts oznámilo Star Wars 1313, akční third person adventuru, ve které budete hrát za nájemnného lovce. (+ homepage)

Co je akční adventura ?
    • MishKonn
      Myslím, že nejlepší příklad bude Uncharted.
    • např. Assassin's Creed
      • To se mi ulevilo.
    • Chomaco
      Penumbra
  • Co je steampunk?
    • Hairy_Ass
      Představ si prostředí zhruba jako ve verneovkách.
      • Tohle přirovnání mě nikdy nenapadlo *4*
    • http://lmgtfy.com/?q=steampunk+wiki+
    • http://cs.wikipedia.org/wiki/Steampunk
  • Amylee.Anderson

UbiWorkshop edice Assassin's Creed 3 nabídne kromě plné hry i druhou verzi encyklopedie a grafickou...

To neni špatný
  • Hanzales

Od 5. června dostanou všichni majitelé Sniper Elite V2 možnost za menší poplatek (210 Kč) vystřelit...

To si ho fíerera jednoho radši vytisknu na papír a pak ho trefím doopravdy zadarmo ;o)
  • Nový trailer ke hře Tomb Raider je plný akčních scén, divočiny a nepříliš kvalitních mezilidských...

Trailer vypadá elice hezky, nicméně začínám se bát přísné skriptovanosti a nemožnosti uhnout ani o krok z předpřipravené cesty. Ale uvidíme, možná že do traileru byl záměrně (U.S. publikum) vybrán jenom sled momentek a hra bude poskytovat podobnou pseudovolnost jako předchozí díly.
  • MidnighT91

Nový trailer ke hře Tomb Raider je plný akčních scén, divočiny a nepříliš kvalitních mezilidských...

Aaaaah jsem si málem stříknul do textilu... Až to vyjde tak už mě nikdo neuvidí....
  • Nový trailer ke hře Tomb Raider je plný akčních scén, divočiny a nepříliš kvalitních mezilidských...

Vypadá to, že někdo konečně zase napsal dobrej scénář pro počítačovou hru. Snad to není předčasný soud.
  • MishKonn

LucasArts oznámilo Star Wars 1313, akční third person adventuru, ve které budete hrát za nájemnného...

Hmm, super...

Doufal jsem ve čtvrtého Jedi Knighta, předpokládal jsem druhé Republic Commando, sázkou na jistotu pak byl třetí Battlefront.

Ne, oni udělali to, čeho jsem se bál. Přicházejí s "novou" značkou právě tehdy, kdy o ni nikdo nestojí a lépe by udělali, kdyby šli do sequelu. Poprvé je to pravdou, a poprvé se to nestalo. God.
    • Taky jsem čekal nového Jedi Knighta, kterého se asi bohužel nedočkám. Jinak konec Jedi academy za temnou stranunu byl luxusní, už jsem se těšil jak v kůži Katarna nakopu Jadenovi prd*l

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit