-
Koukám, že se včera banovalo. Nějak tu nenacházím komentáře ani od Trola ani od Ringwraitha. Zrovna Ringwraith tady občas solidní komenty měl, asi mu uškodilo, že se moc paktoval s Trolem diskusním, který mi naopak vůbec chybět nebude.
-
-
Dyť Ringwraith je pár komentů pod tebou..
-
-
Ale zabanovanýho.
-
-
-
Pro Evolution Soccer bude na nové generaci konzolí pohánět Fox Engine.
Už se na nové konzole těším...a PES nový engine hodně potřebuje *6* -
Co nás čeká a nemine v nejnovější (30.5.2012) aktualizaci PS Store?
Bravo, konecne si tam u vas nekdo precetl ze jste sem postovali aktualizace ktere se nas netykaly :D -
-
Už minulý týden bylo po vydání EU článku přelinkováno *3*
-
-
Wii prý ještě zdaleka neřeklo poslední sbohem - pro tuto platformu je ve vývoji více než stovka...
Ještě aby řeklo, jen blázen by přestal vyvíjet hry pro konzoli s téměř 100 000 000 prodanými kusy. -
Seznam všech potvrzených her, které nebudou chybět na letošní E3.
Jede tam někdo z vás? Jede, že jo? Musí. A určitě půjdete i kolem stánku CCP. Kdyby vám něco dali, zaprodám za to svou duši. Nebo finance, to je jedno *4* -
Do Evropy v červenci dorazí PSP-E1000 (mono reproduktory a bez Wi-Fi) v ledově bílé barvě za cenu...
Když mono , tak snad by stačil i jeden reproduktor ne ? -
Seznam všech potvrzených her, které nebudou chybět na letošní E3.
Nějako mi tam chybí Rockstar Games, jsem doufal že zas padne něco o GTA V.... -
Možný leak
Final Fantasy Versus XIII přejmenováno na Final Fantasy XV, a vychází i na Wii U?
http://i50.tinypic.com/k9b21g.jpg
Dost možná fake... ale třeba ne. Uvidíme na E3. -
-
Deset prvních screenů ze hry Dead Space 3 najdete v naší galerii.
Je až obdivuhodné, že jsem tímto nejapným žertem dospěl Ringwraithovi kapitulace.Jen počkej Trole... -
-
Dobře ty. Příště už mu snad praskne cévka.
-
-
Al Lowe chce zrušit Kickstarter projekt Sam Suede: Undercover Exposure pro porušení autorských práv.
Kdy už konečně pochopíš, že to tu nikoho nezajímá? -
-
qwer: Tohle je herní server a každá aktualita a zpráva týkající se her tu má svoje místo. I v rámci gamescz existují mnohé subkultury a jsem si jist, že JPRG tu nějaké příznivce určitě má.
Takže jestli tu uživatele něco opravdu nezajímá, jsou to útočné a bezobsažné příspěvky. *3*
BTW, rozdělení plusů a mínusů v tomto vlákně svědčí o tom, že obecně nemají ani minimální směrodatnou hodnotu. -
-
Dal jsem ti -1, abych tě podpořil s tou teorií směroplatnosti. Nechť mi všichni, co jsou s námi zajedno, také nakliknou -1, aby v tom bylo jasno.
-
-
Jen si mě pluskujte, ubožáci. Však ono se vám to jednou vrátí.
-
-
Dík Cahu, to je od tebe fér, že jsi se mě zastal, i když nejsme ti nejlepší kámoši.
Ale stejně už té obecné nálady na zdejších diskuzích mám až po krk. Napsal jsem na Tiscali helpdesk ať mi zruší účet(y) a zůstanu maximálně jako read-only.
Ale ty žij blaze!
Jo a konec Mass Effect 3 je naprosto otřesnej. To já tak jenom na rozloučenou. *3* -
-
Sice mi taky prisel prispevek od qwer mimo,presto si neodpustim poznamku,ze sis urcitou nenavist mezi urcitymi ctenari vypestoval sam.
Tak se potom nediv,ze na tebe pak nekdo takhle zautoci,i kdyz v tomto pripade neopravnene. *3* -
-
Deset prvních screenů ze hry Dead Space 3 najdete v naší galerii.
Chudáčku, tak nám sem napiš ještě aspoň dvakrát, jak jsi si nechal zrušit acount, aby všichni věděli jaký jsi mučedník. -
avp8 -> To tak možná posledního půl roku. Předtím jsem psával hůř a víc jsem si dělal zlou srandu z Biodronů atd. Jo a taky jsem se netajil svou oblibou japonských her. A to některé osoby jaksi neunesou.
Ale vem to čert. Když si napíšete do přihlášení "Ringwraith" a zkusíte jakékoliv heslo, tak se dozvíte, že jsem byl zablokován administrátorem jak jsem si přál. -
Čím si ji vypěstoval? Tím že říkal pravdu? Kdekoliv sem ho viděl psát tak se vyjadřoval slušně a s přehledem.
-
-
-
-
Kašli na něj. :) Tomu pomůže už jedině blízké prozkoumání rozjetého autobusu. *12*
-
-
Ani bych se nedivil kdyby si pod autobusem skončil ty a to dobrovolně, páč podle toho jak silně zaujate se tu navážíš do jap. věcí si nejspíš náká hodně smutná troska, navíc pokaždý vezmeš nick dotýčnýho a změníš ho na vulgaritu takže si i nejspíš solidně tupej.
Je mi tě hodně líto a možná bys měl navštívit psychiatra. -
-
To že ti chutná náplň psích genitálií po zapumpování není můj problém ringouši a jestli máš ještě jiné sklony o kterých stále mluvíš tak mi o nich už prosímtě neříkej už tak je toho máš naloženo dost. *12*
-
Chudáci "japonské věci"... *15*
-
Bez na nádraží ať chytíš vlak ty sele. *12*
-
-
Jen do toho ulev si, aspon nebudeš mít sebevražedný sklony .
-
-
-
Nikdy, ale opravdu nikdy nenadávám přímo někomu.
Ale tobě budu. Jsi hnusnej kreténskej kkt.
Redakce nechtěla, aby se v diskuzích vytvořila elitářská nálada, kdy se útočí na každého s jinými zájmy a názory. Ale stalo se. Z lidí jako jsou tito je mi na blití. -
-
bů bů bů .. tak už si to hoď ať je klid. *12*
-
-
-
Chmh. Aby sis nenadělal do kalhot. Je to naprosto obyčejná zpráva o možný novince. Jsme na herní stránce.
Jestli se ti zatínají těstičky nad každou východní hrou, tak je mi líto, ale budeš muset jít někam, kde budou psát jen o západních hrách. Třeba si založ blog.
A nějakej nikdo jako ty nemá žádný právo rozhodovat, co lidi zajímá a ne.
-
-
-
Na D3 Ofiko forech to pěkně vře.
-
-
Tam zas musí být veselo *1* A ani se jim nedivím
-
Copak se stalo?
-
-
No error 37 už není tak sexy:-) (taky mě už začíná vytáčet)
-
-
A jak to jako funguje? Protože já se zatim do hry dostal za poslední tejden pokaždý. Jinak tohle nemá bejt žádnej fanboy koment, je mi fuk co si o hře lidi myslej a nezajímaj mě jejich názory (takže mi je nepište), chci jen vědět, proč se tam nemůžou lidi připojit, když mně to jde zatim pořád. Díky.
-
-
plne evropske servery - predchvilkou doslo k odpojeni sluzby battle.net
nehrajes nahodou u amiku nebo v asii ? :-) -
-
dneska me to porve taky nastvalo, sem si chtel udelat aspon jeden level (wizard lvl10) :-) a ono to nejde, nemam moc cas , takze hraju tak 1x-2x tejdne
-
Momentálně nehraju. Ale jinak jsem ofc v EU. No a do tý doby to šlo? Takže to je jenom kvůli tomuhle výpadku?
-
-
-
Já to říkal.
-
Ale tak si najdi život a neseď jen u PC. Hru můžeš hrát jindy.
(Kolik takovýchto odpovědí tam najdeš? Tipl bych, že dost...) -
-
Tomu rikam argument ,panecku *1*
-
Pracuju, chodím do knajpy, jezdím na kole a šukám manželku, takže život docela mám:-) a taky chci hrát hry:-)
-
-
No nic, dám si Tomb Raider: Anniversary s 3D Vision.
-
Smůla. Můžeš hrát jen v době, kdy to Blizzardu půjde.
Welcome to the future.
-
-
-
-
-
-
software
nekdy ted by mneli být hotovy windows 8. *8* -
-
No jo, to bude zas witch-hunt ze strany PC poweruserů. Metro, Ribbon...ale ty si W8 určitě hned pořídíš, co? (soudím dle jména, ikony a "mněli")
-