Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Outerr Engine zaujme zpracováním a realističností trávy.

Nemůžu si pomoci , ale připomíná mi to hodně Gothic3 ... tam když vám nepřítel vyrazil meč z ruky a odhodil vás , tak jste mnohdy měli prostě problém po boji jej v té vegetaci znovu najít.

Vůbec si myslím že Gothic3 měl jeden z nejefektivnějších enginů v celé sérii i v RPG hrách obecně .
    • Nejefektivnějším v jakým smyslu? Grafika byla hezká, když vynechám neoptimalizaci, padání a sprasený obsah tak samotný engine byl fajn. Jen to statické nahrazování vzdálených scén předrenderovaným obrázkem bylo moc nápadné. Jo a nebyli tam prakticky žádné particle effecty, vše bylo řešené 2d spritama jako ve starém Doomovi. :)
      Však stejný engine v dotažené podobě byl i v Risen a hádal bych i ve dvojce.
    • rancor1223
      Já bych osobně žekl, že Gothic 3 byl nejlepší ze série, to že měl nejlepší engine (na svou dobu) je jen jedna z jeho velkých kvalit. Ale spojení "efektivní engine" je fakt divný *1*
      • Cahir
        Vážně? I s totálně zprasenými mechanikami? G3 byl dobrej, ale až po tom několika gigovým community patchi.
        • Ringwraith
          Musím souhlasit s Morálně nadř... chci říct Cahirem.

Trojku jsem hrál hned po vydání - dokonce jsem kvůli ní kupoval novou grafárnu- ale oproti jedničce a dvojce jsem cítil velké zklamání.
          • Sony si zaregistrovalo 5 domén pro zatím neoznámenou PSV verzi hry PlayStation All-Stars Battle Royale.

Tak to jsme na tom stejně. Hlavně tam byl jeden docela zajímavej otvor v návrhu....když jsem to hrál hned, úplně totálně poprvé tak jsem svou nenávist k orkům převedl k tomu že jsem na ně útočil on sight. A když jsem osvobodil asi 5 město tak mě začali nenávidět a hra byla dál nedohratelná protože bylo třeba snima mluvit.
            Ale co už no, bylo vidět že PB se snažili, ale releasnout hru bez betatestu je sebevražda.
          • :) Takže to jsi asi ztěží aplikoval ten komunitní několikagigabajtový patch co ? No já hrál verzi z Levelu a ani nevím jestli už ten patch obsahovala nebo se válel někde poblíž .
            Pravda je taková , že sice hratelností mne hra nepřekvapila , ale vyrážení zbraní z rukou , sférická perspektiva (to se prostě musí vidět ve hře) a svět .... to je něco kvůli čemu se má smysl vracet ... ne jako template všude kam se podíváš ve Skyrimu .
        • Miserius
          Takže ale byl... Nechapu z kteryho kanalu lezou nazory ze kdyz je hra dobra az po opatchovani, je to vlastne spatna hra...
    • Asi jsem jediný komu přijde použití slova "efektivní" v týhle spojitosti fakt kravské........
      • :) Čekal jsem že se někdo ozve ... ano spíš jsem měl napsat nejefektnějším .
  • Krtecek-GT

Procesor připravované "konzole" Wii U je údajně 20x rychlejší než ten, který pohání původní...

Takže z kalkulačky to povýšilo na Pentium I. Mám Nintendo rád, ale kdyby napsali "20x rychlejší než dnešní generace konzolí" znělo by to líp, než to srovnávat s Wii, který už při vydání bylo slabší než konkurence
    • Procesor připravované "konzole" Wii U je údajně 20x rychlejší než ten, který pohání původní...

Ono by v marketingových krasožvástech vypadalo hloupě , když by se na rovinu řeklo že výkon Wii_U je nejblíže úrovni sedm let staré X360 .
      • Krtecek-GT
        No právě, dalo by se odporovat, že hry nejsou o grafice ale o hratelnosti atd.
  • rancor1223

O Mass Effect 3: Extended Cut nepadne na E3 téměř ani zmínka. Dnes vychází nový PC patch (v1.03),...

Prostě chtěl tu značku úplně zabít, že? Jako by nestačilo kolik skalních fanoušků naštvali, ale místo aby se nás snažili trochu uklidnit, budou dál mlčet a zatloukat. Alespoň přibližný datum vydání by říct mohli.
  • http://www.kongregate.com/games/superflat/lone-survivor-demo
    Lone Survivor demo v prohlížeči retro horror
  • Divotvurce
    Destrukční model v CryEnginu 3
    http://www.youtube.com/watch?v=KppTmsNFneg&feature=g-all-f
    • smejki
      *8* ... doslova
      • BTW. maji na webu program na kterym si muzete uzit bouracky i kdyz ne s moc peknou grafikou - http://www.rigsofrods.com
        • Divotvurce
          Je to spíš takový simulátor všech možných dopravních prostředků a je to zadara. Prostě takový menší vyblbnutí s různými stroji.
          • Taková dema jsou vždy nejvěčnější ..... doteď pamatuji na alfa simulátor terénních automobilů na 486 a DOSu , kde se dalo prostředí měnit dle výškové mapy (změnili jste barvu/masku terénu a tvořili jste hory i jezera .
            A splitscreen na jedné klávesnici ..... bez pravidel či jiného cíle .
            • nejvděčnější ..
    • Outerr Engine zaujme zpracováním a realističností trávy.

Moc reálné mi to nepříjde, v Cobře 11 vždy když auto narazilo, tak vybouchlo. Tady se jen pomačkaj plechy, pche...
    • asi už nikdy nebudu moct řídit ve hře :)
    • neuveritelny!
    • Miserius
      Tak to je hodne povedeny!
      • GlaDOS
        Ně připadá jakýsi gumový.
      • Mechwarrior_bw
        chcem poriadnu rally na cryengine ! ... *9*
      • Konečně někdo začal trochu pracovat s kinetickou energií a nesnaží se náraz vyřešit pár skripty. Crytek si ale měl uvědomit, že na Měsíci tráva neroste a na Zemi máme zase poněkud větší gravitaci *1*
        • Zas tak úžasné mi to zatím nepřijde a hlavně při samotném hraní třeba oproti GTA4 nepozná člověk rozdíl, pokud se na to nebude soustředit.
        • Na jednom záběru to je vysvětlený ;) :D
      • PreidaQ
        Pche... tohle bylo už v druhém Carmageddonu. *3*
        • Je smutné že jsme museli čekat "jen" 14 let na to , abychom samozřejmě +- totéž mohli vidět v FPS enginu :(
  • V Infinity Ward pracují na dosud neoznámeném titulu pro novou generaci konzolí.

Na novy generaci konzoli bude stary CoD engine vypadat urcite skvele!
  • Dneska Alice za 10€.
  • montatatana

Oficiální boxart Resident Evil 6 odhalen.

Blowjob zirafa je teda nepresla :)
    • No teda ....

*1* ROFL .....
  • 31. května Spike TV poodhalí novou Star Wars hru od LucasArts.

Prosím, hlavně né žádné Lego!
    • osobně tipuju buď Republic command 2, Battlefront 3, nebo Kotor 3
    • Doufám že to bude něco ve stylu Jedi knight(nebo Kotoru) s volbami jako mass effect(kromě konce) a v období jako TOR
  • Counter-Strke: Global Offensive bude na letošní E3 dostupný v hratelné podobě.

A já hraju asi co? :)
    • Vakek

Counter-Strke: Global Offensive bude na letošní E3 dostupný v hratelné podobě.

jo a my hrajeme co :D :D
      • Nehratelnou podobu? *5*
    • Ani nechtej vedet *1*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit