Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Ringwraith

Harry Potter Kinect

http://www.youtube.com/watch?v=OXizEuYzLRI

A pak, že Star Wars Kinect vypadalo blbě...
    • Kdyby videohry s tématikou Harry Potter nebyly jedněmi z mých (tak trochu) guilty pleasures, tak bych řekl, že je srágora... Ale... *6*

(doufám, že jednou neudělají na kinect nic s Pokémony, to by pak teprve nastal epický souboj se svědomím)... *7*
  • Ringwraith

PS4 ze kterýho se naděláte do kalhot

http://ps3.dashhacks.com/2012/05/26/ps4-will-be-massive-gen-jump-least-thats-what-this-leak-says

Fake? Quite probably. Still interesting.
    • Mechwarrior_bw
      *1* jasne že je to fake ... ale bola by to paráda :)
    • Kdyz chces psat anglicky,tak bez na nejake anglicke fora.Myslim,ze by to mnozi zde dokonce i uvitali *1* .
      • Ringwraith
        Má hluboká omluva tobě. Nevěděl jsem, že pět slov v cizím jazyce může někoho tak zasáhnout.

Jinak jen připomínám, že Aleš Smutný říkal, že nemáme dělat offtopic ad hominem útoky. A to je přesně to, co jsi ty teď udělal.

Jinak ti přeji mnoho hodin zábavy v Diablu 3. *3*
        • Neboj,me to nijak nezasahlo,jen mi prijde usmevne,jak se nekteri snazi pusobit cool,kdyz pisnou neco anglicky *3* .
          A ja si zadneho utoku vedom nejsem,pouze sem ti napsal,ze pokud tak rad pises anglicky,tak by ses mohl vyradit na nejakych zahranicnich strankach.
          A pokud mas na mysli tu cast s tim,ze by to nekteri uvitali,tak to neni urazka,ale konstatovani faktu *1*.
          • Ringwraith
            Beru na vědomí.

Nebudu dále reagovat, neboť se to neslučuje s přáním pána Smutného.

A tobě přeji mnoho hodin zábavy u všemožných PC her. A buď si prosím vědom, že za fakt může někdo klidně vydávat i tvrzení "lol je blb", když bude chtít. Já bych to samozřejmě neudělal, ale někdo by mohl.
  • Teaser trailer na film, ve kterém byl svět napaden... Tetrisem! Třeba se toho někdo (Michael Bay)...

Proč mi to připomíná Mass Effect? :D
  • Marquis

Zelda a Midna na povedených cosplay fotografiích.

Taky bych jednou chtěl vidět cosplay malé Mindy...:)
  • Crysis 2 se vraci na Steam...

...a to v maximum edici http://cdr.thebronasium.com/sub/14840.

treba budou dalsi hry od EA nasledovat *4*
  • Alex81
    Na GoG.com míří Carmageddon + the Splat Pack!!!
    • no a hlavně jedou kampaň na Kickstarteru s odměnami pro všechny, kteří dají alespoň 25 dolarů. Seriózně zvažuju zafinancování.
      • Tak jsem je podpořil. Tu hru miluju.
        • Vítej v klubu. I nabídka na možnost dostat DRM-freee verzi je výborná. Teď si už jen držet palce, ať nám to dobře dopadne. Jestli se to povede, tak máme za těch 15$ zábavu na mnoho a mnoho týdnů. Hodně sázím na multiplayer. A nekamenujte mě za to, ale myslím, že by si zasloužila i XBOX verzi. Je to hra na konzoli, ovladač a velkou telku jako dělaná.
          • Já dal 25 (+2 kila kč poplatek bance), kvůli prvnímu dílu + splatpacku na gogu.

Hodně mě namotivovalo to, že se jedná o indie titul a že si tak budou moct dělat s hrou "co se jim zachce". Z původního týmu je tam údajně pořád 5 lidí, takže mají vizi jasnou.

Těším se těším.
  • Iron Front žije!

Tak dnes konečne porodili Iron Front: Liberation 1944

Kto sa odváži a vyskúša?

*4*
    • doporucuju s koupi chvili pockat, v posledni verzi (1.01) nejde dohrat ruska kampan, vydani dedikacu je odlozeno kvuli nejakym bugum kterej schazuje servery
      necekejte velky "ostrov" jako v arme2 (jsou tam 4 a ten nejvetsi ma 16x16km oproti 225x2 chernarus)
      • tak tak
    • link

https://store.bistudio.com/iron-front
  • Marquis

Další díl série Zone of the Enders dostal název Enders Project. K dispozici jsou první artworky.

To je škoda, protože ZoE je jedmo z nějvětších zklamání, které jsem mezi hrami zažil? Zápletka je sice fajn, ale je podaná naprosto stupidně a obsahuje ty nejnesmyslnější dialogy, které jsem kdy viděl. A hraní je nehorázně stereotypní. Doufal jsem, že tu sérii zabalej a zapomenou na ni...
  • Alex81
    Vím, že je to absolutně OT ale zítra je 70 let od Operace Anthropoid!
    • Ringwraith
      Jo jo, četl jsem v Mladé Frontě.
  • gramatika

09:30 Uniknutý trailer WWE 13 prozrazuje několik bojovníků a datum vydání hry (1. listopadu 2012)
    Uniknutý trailer? Snad UNIKLÝ, ne? Naučte se česky...

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit