-
Neco pres dvacet minut...
Uz se tesite? :D -
-
Já se těším ... na to že tu bude klid protože většina odtáhne hrát a za měsíc se vrátí jak je to zklamalo :-P
-
-
Každopádně je vidět že to funguje. Kdybych něco takového napsal včera tak určitě nebudu mít kladné hodnocení :-P
-
Vypadá to, že Silent Hill: Book of Memories je opět odloženo. Amazon udává jako datum vydání...
Myslím, že když tě hra dokáže zabavit na měsíc, tak to samo o sobě něco znamená, ne? -
-
Hmm na tom něco bude.
-
-
-
Blizzard se ani letos na E3 nedostaví, svoji účast ovšem potvrdil na Gamescom.
Ne. (a myslím to vážně)
-
-
To snad vypadá, jako kdyby tam ten záběr na záchod dali schválně kvůli Vávrovi.
-
Diablo 3 stream
šialenstvo práve začalo ,stream Diabla 3 ,100k sledovanosť *7* -
-
šajze, grósse šajze!
-
-
Tři nová videa z prostředí Beyond Good & Evil 2.
Zatím to vypadá dobře. A jsou tam i záchody :) -
-
Tři nová videa z prostředí Beyond Good & Evil 2.
Čekal jsem spíš nějakou víc kreslenější/Fantasy grafiku podle stylu 1čky, tohle mi připadalo spíš jak záběry z Far Cry 2, ale tak půjde o zasazení příběhu samozřejmě, grafiku vem čert. -
Blizzard se ani letos na E3 nedostaví, svoji účast ovšem potvrdil na Gamescom.
Na to by měli být nějaké směrnice. Všechny hry 2012+ musí mít záchody!
-
-
Doctor Who:Eternity Clock
Budete tuhle hru někdo z redakce recenzovat? -
V zájmu výsledné kvality se Crystal Dynamics rozhodlo odložit vydání Tomb Raider z podzimu do...
Sice bych to viděl spíš na snahu vyhnout se příliš velké konkurenci v podobě vydání jiných titulů ve stejném období, ale i tak držím Crystal Dynamics palce. Pokud chtějí dodržet většinu svých rozhodnutí která ohlásili, tak předpokládám že TR9 je/bude gamedesignérské peklo. -
-
V zájmu výsledné kvality se Crystal Dynamics rozhodlo odložit vydání Tomb Raider z podzimu do...
Tak uz me odlozili Metro, Bioshock, Darksiders II, ted Tomb Raider, co se to deje *13* -
-
Čekají na launch nových konzolí ...
-
-
-
Tak šel čas s Larou Croft za posledních 16 let.
Ty jehlany mají něco do sebe.. -
-
Je to ostrá holka...
-
-
Tak šel čas s Larou Croft za posledních 16 let.
Jojo, Tomb Raider pořád frčí, Lara každým dílem zkrásní a já se nemůžu dočkat na další díl. -
-
az na ten nejnovejsi, protoze to uz neni lara
-
-
Prave naopak. Konečne vyzerá ako skutočná žena. Nie ako nepodarený genetický experiment osamelého vedca :-)
-
-
-
DIABLO 3 POZOR SPOILER!!!
Na netu se objevilo video z obsahu sběratelské verze Diabla III ukazující (asi) všechny filmečky ze hry. Takže pokud si to vážně chcete pustit, tak přeskočte rovnou na čas 1:20.
http://cs.twitch.tv/incgamers_clan/b/317938547 -
-
boha, to sú veletoče...
-
-
To nejsou veletoče ... to jen někdo nevěděl co si počít se scénářem ...
-
-
Tak nevypadá to špatně, akorát jsem nějako nepochopil proč
Adria udělala to co udělala. Jestli to byl plán od začátku, tak mi není jasné proč pomáhala v jednotce. Jedině snad že chtěli naplnit ten šutrák všema evilama, aby se dal vyrobit über Diablo. V tom případě mi to ale přijde poněkud dost přitažené za vlasy -
-
Cele je to pretazene za vlasy. Taaakze ....
prvotni zla pripravi plan jak zneuzit kameny ve svuj prospech, ten jim temer vyjde ale jsou porazeni a zniceni, a najednou je vytvoreni uber diabla dalsi plan?? s kterym teda museli pocitat od zacatku s tim ze ten prvni plan selze a ze se stane presne to co se stalo a bla bla bla... :-D
-
-
A to já se klidně podívám, páč to stejně hrát nebudu. Dík. :-D
-
-
Heh zezačátku to vypadalo dobře, skoro bych o tom i přemýšlel, ale ty scény v neby :D a samotná podoba Diabla, bože.
-
-
Jako samotná technická stránka filmečku vypadá dobře, ale z nějakého důvodu mi přijdou filmečky k Diablu 2 pořád o něco lepší. vis http://www.youtube.com/watch?v=dJS4TeykUmM
-
-
Jo o tom zadna, Blizzard tohle vzdycky umel. Hmm mozna mas pravdu, to uz nedokazu zhodnotit. Me prijdou lepsi v jinych ohledech.
-
-
-
-
-
Game of Thrones RPG co to vlastně bude ?
-
-
Bude to ... RPG.
-
-
FAKT *8*
nehodí se k tomu spíš FPS ?
-
-