Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Neco pres dvacet minut...

Uz se tesite? :D
    • Já se těším ... na to že tu bude klid protože většina odtáhne hrát a za měsíc se vrátí jak je to zklamalo :-P
      • Každopádně je vidět že to funguje. Kdybych něco takového napsal včera tak určitě nebudu mít kladné hodnocení :-P
      • heartless_cz

Vypadá to, že Silent Hill: Book of Memories je opět odloženo. Amazon udává jako datum vydání...

Myslím, že když tě hra dokáže zabavit na měsíc, tak to samo o sobě něco znamená, ne?
        • Hmm na tom něco bude.
    • PreidaQ

Blizzard se ani letos na E3 nedostaví, svoji účast ovšem potvrdil na Gamescom.

Ne. (a myslím to vážně)
  • To snad vypadá, jako kdyby tam ten záběr na záchod dali schválně kvůli Vávrovi.
  • Diablo 3 stream

šialenstvo práve začalo ,stream Diabla 3 ,100k sledovanosť *7*
    • šajze, grósse šajze!
  • Divotvurce

Tři nová videa z prostředí Beyond Good & Evil 2.

Zatím to vypadá dobře. A jsou tam i záchody :)
    • Tři nová videa z prostředí Beyond Good & Evil 2.

Čekal jsem spíš nějakou víc kreslenější/Fantasy grafiku podle stylu 1čky, tohle mi připadalo spíš jak záběry z Far Cry 2, ale tak půjde o zasazení příběhu samozřejmě, grafiku vem čert.
    • Blizzard se ani letos na E3 nedostaví, svoji účast ovšem potvrdil na Gamescom.

Na to by měli být nějaké směrnice. Všechny hry 2012+ musí mít záchody!
  • Doctor Who:Eternity Clock

Budete tuhle hru někdo z redakce recenzovat?
  • V zájmu výsledné kvality se Crystal Dynamics rozhodlo odložit vydání Tomb Raider z podzimu do...

Sice bych to viděl spíš na snahu vyhnout se příliš velké konkurenci v podobě vydání jiných titulů ve stejném období, ale i tak držím Crystal Dynamics palce. Pokud chtějí dodržet většinu svých rozhodnutí která ohlásili, tak předpokládám že TR9 je/bude gamedesignérské peklo.
    • V zájmu výsledné kvality se Crystal Dynamics rozhodlo odložit vydání Tomb Raider z podzimu do...

Tak uz me odlozili Metro, Bioshock, Darksiders II, ted Tomb Raider, co se to deje *13*
      • Čekají na launch nových konzolí ...
  • pernicek

Tak šel čas s Larou Croft za posledních 16 let.

Ty jehlany mají něco do sebe..
    • Je to ostrá holka...
  • Makres

Tak šel čas s Larou Croft za posledních 16 let.

Jojo, Tomb Raider pořád frčí, Lara každým dílem zkrásní a já se nemůžu dočkat na další díl.
    • az na ten nejnovejsi, protoze to uz neni lara

Prave naopak. Konečne vyzerá ako skutočná žena. Nie ako nepodarený genetický experiment osamelého vedca :-)
  • Hairy_Ass

DIABLO 3 POZOR SPOILER!!!

Na netu se objevilo video z obsahu sběratelské verze Diabla III ukazující (asi) všechny filmečky ze hry. Takže pokud si to vážně chcete pustit, tak přeskočte rovnou na čas 1:20.

http://cs.twitch.tv/incgamers_clan/b/317938547
    • smejki
      boha, to sú veletoče...
      • To nejsou veletoče ... to jen někdo nevěděl co si počít se scénářem ...
    • MrSanta
      Tak nevypadá to špatně, akorát jsem nějako nepochopil proč Adria udělala to co udělala. Jestli to byl plán od začátku, tak mi není jasné proč pomáhala v jednotce. Jedině snad že chtěli naplnit ten šutrák všema evilama, aby se dal vyrobit über Diablo. V tom případě mi to ale přijde poněkud dost přitažené za vlasy
      • Cele je to pretazene za vlasy. Taaakze .... prvotni zla pripravi plan jak zneuzit kameny ve svuj prospech, ten jim temer vyjde ale jsou porazeni a zniceni, a najednou je vytvoreni uber diabla dalsi plan?? s kterym teda museli pocitat od zacatku s tim ze ten prvni plan selze a ze se stane presne to co se stalo a bla bla bla... :-D
    • A to já se klidně podívám, páč to stejně hrát nebudu. Dík. :-D
      • Heh zezačátku to vypadalo dobře, skoro bych o tom i přemýšlel, ale ty scény v neby :D a samotná podoba Diabla, bože.
        • Hairy_Ass
          Jako samotná technická stránka filmečku vypadá dobře, ale z nějakého důvodu mi přijdou filmečky k Diablu 2 pořád o něco lepší. vis http://www.youtube.com/watch?v=dJS4TeykUmM
          • Jo o tom zadna, Blizzard tohle vzdycky umel. Hmm mozna mas pravdu, to uz nedokazu zhodnotit. Me prijdou lepsi v jinych ohledech.
  • Game of Thrones RPG co to vlastně bude ?
    • Bude to ... RPG.
      • FAKT *8*
        nehodí se k tomu spíš FPS ?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit