Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • montatatana

Pokud Vás čekání na Black Mesa: Source ještě baví, jistě uvítáte 3 nové screeny.

To pak muzou rovnou zacit delat remake toho modu :)
    • Pokud Vás čekání na Black Mesa: Source ještě baví, jistě uvítáte 3 nové screeny.

Bohužel, BMS už podle mě nevyjde.
      • Hanzales
        No spíše než na ty nové screeny bych upozornil na to nové interview:
        http://www.rockpapershotgun.com/2012/05/09/interview-what-happened-to-black-mesa-source-part-1/
        http://www.rockpapershotgun.com/2012/05/10/what-happened-to-black-mesa-source-part-two/
        Team leader se tam krásně rozpovídal celkově o průběhu vývoje, o tom, proč nebyl dodržen termín 2009 (což už ale na svých stránkách trpělivě vysvětlili snad 100x) a taky o současném stavu vývoje. Datum vydání samozřejmě neřeknou, můj odhad je někdy v březnu-dubnu 2013, ale může to být klidně o těchto prázdninách a nebo taky po prázdninách příštího roku. Jedno je ale jasné, vývoj pokračuje a dá se mezi řádky vyčíst, že déle než dva roky to opravdu trvat nebude.
        Outdated to taky není, pro milovníky prvního HL to bude i za 3 roky největší událostí posledních několika let a současný Source engine, vyždímaný na maximum má stále co nabídnout. Navíc celá tato věc není vůbec o polygonech a shaderech. Jde o to, jak se jim daří znovu vytvořit herní legendu a dosáhnout kvalit Valve a HL série, což je samo o sobě dosti těžké.
  • Ringwraith

Víkendová beta The Secret World

Jděte do ní! Otevřená pro všechny.

Bleskaři kdyžtak to nahoď do zpráviček, ať to lidi vidí. *3*

http://au.gamespot.com/event/codes/secret-world-pc/
    • PC verze Max Payne 3 nebude potřebovat Games for Windows. X360 verze bude pro instalaci celkem požadovat...

Hlavně tam nechoďtě a nedávejte to do bleskovek, pokud nechcete příjít o nervy.
      • Ringwraith
        Co se stalo?
        • Zkusil jsem, smazal jsem. Nemůžu říct že bych byl zklamanej je to přesně co jsem očekával. Ale díky za upozornění, alespon mohu argumentovat že sem to zkusil. :-)
          • Ringwraith
            Popravdě já taky. Je to takové rozporuplné... něco je vyloženě skvělé, něco zase strašně průměrné.

Pokud nahodí článek, tak asi napíšu dojmy konkrétněji.
            • Tohle bylo v tutorialu....no takove skilly tam budou vsechny. Proto jsem to vypnul a smazal. Nevim soubojovej system se moc neliší od STO, ale z nějakého důvodu mě výsadky v STO neuvěřitelně bavili a to nejsem žádnej Star Trek fanboy.
            • Ringwraith
              Hej ani ne. Já s ňou po tutoriálu už neběhal, takže ne. Běhal jsem samozřejmě s katanou. Trochu nic moc bylo, že první dva skilly byly prostě jinak barevný otočky.
            • btw všiml sis kneeshotu u brokovnice?: D
            • Kdyztak se pridam :)
        • No není to WOWfan ,aby tu byly oslavné ódy ...

Bojkot TSW *3* ? ..... Já to minimálnmě okusím , pokud bude čas .
  • OT: Neví někdo kde by se dal sehnat soundtrack k Ve stínu havrana?
    • muzes nahrat vystup zvukovky
    • Nebo aspoň jak jej vypreparovat ze hry?
  • Sony se zajímá o autostereoskopický (zkrátka nepotřebujete 3D brýle) displej, který nabízí...

http://www.youtube.com/watch?v=9oqJqZzk2Sc&feature=player_embedded

Zde je video jak to vypada :) Aby si někdo nemyslel že to bude jak v kině :D
    • Tohle je víc jak 2 roky staré. Novinka bude o něčem jiném (doufám).
  • lipkozzi

20. narozeniny neslavil včera jenom Wolfenstein 3D, slaví je také společnost Epic. Jako dárek vám...

Pocuval uz niekto tie songy? Pri tom uplne prvom "UT3 - unreleased theme" by som bol prisahal, ze som ten motiv uz pocul v C&C:Generals. Konkretne pri jednej z USA battle themes, i ked teraz neviem dohladat v ktorom z tych 11-tich trackov co tam USA ma.
  • Hry ze série Angry Birds byly staženy již více než miliardkrát. Najde se mezi Vámi někdo, koho...

co to je angry birds?
    • ucho
      utfg!
  • lipkozzi

Už dříve oznámená reinkarnace arkádových závodů Carmageddon serozhodla nasbírat peníze...

Novy Carmageddon? Preco nie, snad sa im tu seriu konecne podari restartnut poriadne. Kazdopadne som si prave spomenul na inu vrazednu "zavodnu" hru, na ktoru by som mile rad prispel - Quarantine :)
  • Už dříve oznámená reinkarnace arkádových závodů Carmageddon serozhodla nasbírat peníze...

:) Chceme .... ale stejně mne to k podpoře Kickstarteru nepřemluví ...
    • Vrook
      Proč? Kickstarter je podle mě nejlíp vymyšlenej projekt za dlouhou dobu. Jen mě s*re, že jsem to nevymyslel dřív. *15*
      • :) Právě takové veeelké letadlo ... Přece jen zatím všichni přispívají na projekty ale o ničem co bylo dokončeno jsem nečetl .
        Takže ano , určitě je to způsob jak podpořit tvůrce , kteří by v dnešní mašinérii nebyli schopni udělat hru tak jak chtějí staromilci . O tom žádná
        Ovšem zaplatit předem a nemít kontrolu .... je jako zaplatit cikánům za úklid , dám jim klíče od bytu a odejít s klidným srdcem do práce .
        • Paul_cz
          Projektů co bylo úspěšně dokončeno je spousta.
          • Nahod´jeden o kterém má smysl číst dál ....
          • Za co ty mínusy? Paul má pravdu, kickstarter funguje už poměrně dlouhou dobu, akorát si ho teď všimly velký weby, když se na něm začaly obejvovat i dražší projekty. Hotovejch věcí už z toho vylezla spousta.
            • Vrook
              Souhlas. Jinak mínusy u smysluplnejch komentů jsou většinou od lidí, který nemaj pádný argumenty proti a jsou na*raný, že to nemůžou vyvrátit a zároveň jsou moc tvrdohlavý na to, aby uznali cizí opačnej názor. Pokud teda k mínusku nepřiložej i nějakou smysluplnou reakci ofc.
        • MrSanta
          Co jsem koukal, tak snad vždycky za příspěvek dostaneš tu hru. Je to vlastně takovej pre-order hodně do budoucna.
        • Vrook
          Tak za prvý jsou příspěvky naprosto dobrovolný. A za druhý si myslim, že tam určitě je nějaká podmínka ve smlouvě, nějakej postih za neuskutečněnej projekt, na kterej se už vybraly prachy. To je snad jasný ne? Bez něčeho takovýho by to nemohlo nikdy fungovat přece. Kór v takovym rozsahu.
          Takže to pomáhá realizovat projekty a shánět "investory" (ještě líp - nejsou to ani investoři, protože po tobě nechtěj žádný procento ze zisku) a ještě to vydělává jako prase.
          Přijde mi, že dneska maj lidi tendenci vidět ve všem, v čem se točej prachy, nějaký zlo. Nechápu proč.
          • Chcete Alan Wake s 50% slevou, bez DRM? Utíkejte na GoG! Pakliže Vám DRM nevadí, nabídku můžete...

No pokud vím, tak někde v podmínkách je, že kickstarter funguje na důvěře. Takže teoreticky je možné, že tam přijde s projektem nějaký podvodník, který nasbírá prachy a zmizí. Naštěstí se tam zatím neobjevil žádný vychcaný Čech, aby to udělal :-D
  • Omlouvám se, že tu takhle spamuju, ale nemůžu si to nechat pro sebe - na GOGu je komplet Quest for Glory série!!! *1*
    • QFG

Není série , která by si zasloužila víc HD remake než je tahle :)
      • Od začátku prodeje PSV do konce března tohoto roku prodalo Sony celosvětově pouze 1,8 milionů...

nedavno jsem o tom zrovna premyslel jestli bych si nejakej dil nedal znova, pamatuju si je jak tehdy vychazely ve score v cestine a jeden dil jako druhy byly pecky :)
        • tohle je samozrejme reakce na QFG
  • MidnighT91

Arma 2

Prosím můžete mi někdo říct jestly jsem to správně pochopil??? Arma 2 Combined Operations obsahuje základní hru + přídavek Operation Arrowhead... A Arma 2: Reinforcements zase obsahuje přídavky British Armed Forces + Private Military Company... Takže pokud jsem to správně pochopil stačí nainstalovat pouze Combined Operations + Reinforcements a budu mít v pc Armu 2 a veškeré přídavky které k ní vyšly je to tak ???
    • nechci kecat ale v dobe vydani balik combined operations obsahoval jen armu 2 + arrowhead, ty dlccka nebyli soucasti
      • MidnighT91
        No však ano, jestly jsem to správně pobral tak dodatky British Armed Forces a Private Military Company by měly být oba dohromady součástí Arma 2: Reinforcements... Tohle právě ale nevím jistě tak se radši zeptám, vůbec se v tom nemůžu zorientovat...
        • MidnighT91
          tedy alespoň podle tohohle je to správně Arma 2: Reinforcements brings to the Armaversum two new factions -
          British Armed Forces (BAF) and Private Military Company (PMC). Play it
          separately or combine with original Arma 2: Combined Operations for
          ultimate military combat experience. Join massive online multiplayer
          battles with up to 50 players and hundreads of AI units
      • Hmmm a neleaknuly jim nakonec jako součást běžného update ? .... V každém případě Combined Operations jsou ochuzeny jen o Reinforcements

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit