Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • smejki

Už dříve oznámená reinkarnace arkádových závodů Carmageddon serozhodla nasbírat peníze...

kristepane. Devalvace významu Kickstarteru pokračuje... :-/

i když musím poznamenat, že začít video riffem z mého oblíbeného Zero Signal od Fear Factory je pěkná podpásovka. *1*
  • MidnighT91
    Najde se tu někdo kdo hraje Red River nebo Dragon Rising ? Začali jsme to hrát s bratrem po lanu ale když jsou další dva členové týmu AI tak to není ono...
  • EuroSamurai

Square Enix zažalováno :D

http://kotaku.com/5908796/kane--lynch-developers-sued-for-defaming-chinese-people
  • COD na STEAMU za 5 EUR

Viz. nadpis. Nabídka platí do 14. 5.
    • COD ne, už jsem úplně mimo z těch zkratek... Tak ještě jednou *3*

Company of Heroes (RTS, Relic) je na Steamu za 5 EUR, nabídka platí do 14.5.
  • Gamespy: Exclusive! First Hands On with Grim Dawn

http://pc.gamespy.com/pc/grim-dawn/1224555p1.html
  • Jazz

AC III

http://www.youtube.com/watch?v=9Ke_1yd1nAE
  • Včera vyšel patch pro Risen 2, tak kdyby někdo nevěděl, tak...
  • Marquis
    Na GOGu je všech pět dílů "Quest for Glory"! *14*
  • Hry ze série Angry Birds byly staženy již více než miliardkrát. Najde se mezi Vámi někdo, koho...

Mne to ani neškrtlo - je to totální vykrádačka her z kongregate games akorát v kabátu skousnutelným středním proudem. A vůbec, tyhle hry jsou pro maminy a znuděné týpky v kanclu...já jsem hardcore hráč *5*
    • Hry ze série Angry Birds byly staženy již více než miliardkrát. Najde se mezi Vámi někdo, koho...

taky sem o to nezavadil... (: Myslím, že je nás víc, než si redakce myslí ( (:

Já teda na této hře nevidím vůbec nic odlišného od dalších stovek katapultovek, které tady byly na netu i zadarmo dříve. Angry Birds má akorát udělanou dobře reklamu?
    • Hanzales
      Next.... mám hloupej telefon a nemám FaceBook, takže mně tihle naštvaní ptáčci taky minuli.
      Spíše už bych si je zahrál naživo (viz ta virální reklama, která neunikla ani mně, jež televizi s reklamama úplně ignoruje a reklamy na netu blokuje :)

Já se taky hlásím k těm, které tahle hra minula. Sice nejsem žádnej HC hráč, ale když už, tak pořádnou hru na PC a né nějaký šmudlání na phonu (aby mě někdo nepodežříval z trollingu, tak vlastním iPhone). Viděl sem pár videí z tohoto "zázraku" a nechápu, jak to může někoho bavit. Ale když to někoho baví, ať si to užije..

ja sem na tom stejne.. kdyz se o tom zaclo vic mluvit tak sem to zkusil a zjistil sem ze je to uplne stejna blbost jako milion ostatnich flashovek na webu.. asi jedina hra co me na iphonu zaujala bylo cut the rope :)
      • Vrook
        Protože to neni hra pro "nás" hráče. Neni to ani hra pro casual hráče. Angry Birds hrajou lidi cestou do práce, v čekárně u zubaře apod. Většinou jsou to lidi, co nikdy na žádnou náročnější hru ani nešáhli, nehrajou na konzoli a už vůbec ne na PC. A protože je těchhle lidí strašně moc, tak to má očividně tolik stažení. To, že my nejsme cílová skupina, ještě neznamená, že to je špatnej produkt. Naopak, díky tomu, jak se dokázalo Angry Birds proslavit, si toho produktu a jeho tvůrců cenim. I přesto, že to hrát taky nikdy nebudu.
        • Ono spis jde o to,ze to je v podstate vykradacka spousty jinych her,jen zabalena do libiveho kabatku podporena velkou reklamou.
          Takze pokud je na tom neco k obdivu,tak jejich marketing.
          • Vrook
            Vždyť jo. O tom jsem psal. Já ale furt nechápu, proč se dneska některý lidi na produkty podpořený velkou reklamou a marketingem koukaj zkrz prsty. Ona to neni pr*el dokázat něco takovýho. A označovat něco dneska vykrádačkou je takový zcestný. Ono vpodstatě skoro všechno je vykrádačka něčeho.
            • Tak samozrejme,ze dneska prijit v herni branzi s necim oporavdu novatorskym ,neni zrovna jednoduche.
              Ale vzdy by se meli snazit prinest neco sveho,vlastni pojeti zabehnuteho konceptu.Proste snaha aspon o trochu inovace,coz zrovna u teto hry nevidim.Proto bych se slovu "vykradani" v takovychto pripadu vubec nebal.
              Co se tyce toho marketingu,tak je myslim jasne,ze to je taky celkem kumst a nemuze to delat kdejakej pepik.
              Me slo spis o to,ze prodavaji neco,na cem moc zasluh nemaji.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit