Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Česká pobočka Xbox divize si dělá (nejenom) demografickýprůzkum hráčů u nás. První ze...

Eeeee.... co je to sakra Gamertag, kterej tam chtějí vyplnit? *4*
    • Nick na xbox live.
      Ale ten dotaznik je teda slusna snuska hovadin : D
  • jindra.veliky

Jaká slova se dají doplnit za nick tohoto nepochopeného génia?
    • zi si vlastny zivot Tazateli, nebuduj si popularitu na zhadzovani inych ludi
      • Neboj,jindra to velice dobre zvlada sam *1*
      • Česká pobočka Xbox divize si dělá (nejenom) demografickýprůzkum hráčů u nás. První ze...

Už nikdy nepůjdu do diskuze pod vlivem, slibuji
  • Prometheus

Prometheus bude mat nakoniec R-kovy rating, potvrdilo to oficialne studio FOX
    • jesusek
      Zpráva dne. I když lidi tady to asi moc nebere.
      • vacsinu ludi tu to R ko kare, lebo oficialne si film nebudu moct pozriet :)
  • Portal 2

Ľudkovia, nevyšiel náhodou ten mapeditor do Portal2? V novinke aktualizácií píšu čosi o Portal puzzles...

Btw, stále mám Portal2 na výmenu, ak by niekto chcel :-)
    • A hej vlastne, je to ono, som si to pred tým neprečítal poriadne...
  • Alan Wake's American Nightmare

Alan Wake's American Nightmare je k předobjednání na Steamu. Datum jsem z toho nevyčet, ale jedno je jasný. Bude *3* Předobjednávka je za 10 éček.
    • ucho
      GOG nezůstává pozadu a má taky předobjednávku. při koupi Alana Wakea s další slevou vyjde na $11.24
  • ucho

Alan Wake

GOG vytáhl velký kalibr, přidal mezi své hry hru Alan Wake, hra obsahuje obě DLC. tento týden za 15 dolarů. Steam má taky 50% slevu, 14 eur. Boj začíná :)
    • Trol.diskuzni
      Tož GOG je jasná volba, ne?

H*vada z Valve si namastili kapsy už dost a tedy by jim mělo dojít, že pokud budou donekonečna dělat velké kulové a vyj*bávat s fanoušky H-F, tak to s nimi nakonec dopadne špatně, ať mají pro zaměstnance podmínky jakékoliv.
      • Ringwraith
        Jejda jejda.

Víš jistě, že Valve je ve svaté trojici PC vývojářů, kteří tady požívají velké vážnosti...
        • MrSanta
          Trojice? Mě napadá už jenom CD Projekt...
          • Ringwraith
            Valve, CD Projekt, Blizzard.

Jinak odpověď na otázku níže: Heh, máš recht, v poslední době hraju fakt asi jen MMO bety a brouzdám na netu.
            • Ringwraith
              Tak já osobně z Diabla 3 taky nebyl nijak extra unešenej, ale když se podíváš do diskuzí, tak lidi většinou unešení jsou.
            • Blizz bych zrovna za svatousky nepovazoval a ta kvalita uz taky neni co byvala.
            • MrSanta
              Tojo, Diablo III je mocná čarodějka *1*. Už aby tu byl ten Grim Dawn...
            • Ringwraith
              Řekl bych, že to ale vyhrává Diablem 3 a Starcraftem 2.
            • MrSanta
              Blizzard mě taky napadl, ale přece jen má WoWko. To tu nemá zrovna valnou pověst...
      • Mno, myslím že názor nejakého umasteného trola bývajúceho kdesi na konci sveta má Valve pekne hlboko v...
        • no právě... tohle je prostě ten případ, kdy kupní síla určuje, jestli chtěj radši "úžasný" komunitní funkce a DRM jim nevadí, nebo jestli to chtěj čistý bez DRM (a komunitní funkce má GOG taky)

volí naše peněženky, takže já jdu na to...
      • smejki
        High-Five?
  • Deep Silver po vzoru svých konkurentů uložil chystaná zpoplatněná DLC pro hru Risen 2: Dark Waters...

Když se vytvoří DLC obsah až po vydání hry a je zpoplatněný, tak to chápu, ale když se na disk vloží a je přístupný až po zaplacení, to bych jim nejraději řekl "strčte si ho do ......"
  • Ringwraith

Výsledky EA ohlášené na včerejší konferenci

Tak prosím:
    http://files.shareholder.com/downloads/ERTS/1856845903x0x566945/3aaa2f1a-342b-4cbc-b067-c974f720ecc1/EA_News_2012_5_7_General.pdf

Jinak výsledek:
    http://www.pt-news.org/electronic-arts-inc-nasdaqea-forecasts-misses-estimates-stock-plunges-ea-thqi-atvi-ttwo/121632/
    • Cahir
      Takže Mass Effect vydělal 200 mega, podle Vgchartz prodal něco ke 4 milionům kopií (ti to mají ale často dost nepřesné). SWTOR má v současnosti 1.3 aktivních hráčů. To je docela slušné, ne? ME pravděpdobně překoná výdělky obou předchozích dílů a SWTOR kdosi věštil, že v květnu s ním bude amen.
      • Ringwraith
        Ale EA stocks padají pořád níže a níže.

Jo a ten 1,3 mega ber s rezervou. Protože jak jistě víš, EA dali většině hráčů měsíc hry zdarma, což samozřejmě znamená, že jim byla aktivována subscribtion.

Takže jen těžko můžeme odhadovat, kolik z těch 1,3 mega už hrát přestalo a počítají se jen kvůli měsíci zdarma.

No uvidíme jak to půjde dál.
        • MrSanta
          Sub nebyl aktivován zdaleka všem (mě třeba ne), ale určo to vliv má. Já si pořád myslím, že v EA budou spokojeni, když bude mít SW:TOR stálý meloun. Cokoli nad je už bonus. On i ten meloun je docela služný číslo, když člověk vezme v úvahu jiné hry.
          EDIT: jestli je ta zpráva aktuální k 31. březnu, tak by tam ani ty obnovené suby být neměly.
          • Ringwraith
            Hmm, no jo, je fakt, že to je k 31.3.
            Tím pádem má chyba a beru zpět.

No tím pádem se nabízí otázka, proč ten měsíc zdarma lidem dali, pokud ne k nafouknutí tohoto čísla. Protože pokud si někdo myslí, že z dobroty srdce, tak je opravdu velmi naivní.

No Troll už předtím říkal, že to je dobré PR. A na první pohled určitě je. Jenže žádná společnost by neobětovala několik mega dolarů za měsíční poplatky je tak, pro nic za nic. Nemohu si pomoct, ale zavání to snahou si udržet lidi, co mají... ale pokud mají dobrá čísla, proč by dělali takovéto extrémní kroky.

Zase nejsem nějakej analytik, takže bůhvíkde je pravda a moje závěry si může každej vyložit jak chce.
            • MrSanta
              Oki. Máš vůbec čas na jiné hry, když každou chvíli žhavíš nějakou betu *15*
            • Ringwraith
              Nam So-Yoo z Blade & Soul.

Tak nějak jsem se dostal do třetí korejské uzavřené bety, tak to mírně oslavuju.

Hmm, jistě, nepochybuju, že je Grimrock velmi dobrá hra, ale když už jsi ji nadhodil, tak jsem si nemohl pomoct než vyjádřit svůj názor.
            • MrSanta
              Ringo: LoG byl jenom takový příklad na odlehčení situace. Slováci včera porazili USA - to je taky třeba zázrak *15*
              Co to máš za stvoření na nové ikonce?
            • Ringwraith
              Legen of Grimrock není žádný zázrak. Možná z herního hlediska, to nevím, ale pochybuju, když je to návrat ke starým dungeonům.

Ale zázrak hlavně určitě není úspěch a hodnocení, kterých hra dosáhla. Autoři prostě dobře odhadli situaci v herním světě a než aby dělali další XXX pro masy, tak se rohodli zacílovat na početně menší skupinu nespokojenců s mainstreamem a připravit jim hru na míru.
            • MrSanta
              Třeba se jenom stal zázrak a EA si řeklo, že je třeba zlepšit pošramocenou pověst a rozhodli se k tomuto kroku. Zázraky se někdy dějí, podívej se třeba na Legend of Grimrock *4*
    • Trol.diskuzni
      Ty jsi do té EA nějaký zapálený... Nebo jen mylný dojem? *4*
      • Ringwraith
        Možná trochu. Ale ono je to hlavně celé fascinující, to, co se kolem EA děje.

A bonus na zamyšlení. Jsme na Games,cz, kde všichni v diskuzích pořád nadávají jak jsou nové hry špatné a jak vše bylo kdysi lepší.

Tož zamyslete se, jaké série jste v minulosti na PC milovali? Podívejte se, kdo byli jejich autoři. A pak se podívejte, kdy je koupili EA a kdy je rozpustili a zrušili. Schválně kolik takových každej z vás najde...

Jo a toto video je sakra chytlavé: http://www.youtube.com/watch?v=7T_LT8-uuX4
  • Grim Dawn Kickstarter - 100% Funding Achievement Unlocked!

http://youtu.be/f2MLTlDHUgo
  • Diablo 3 CE

Tak vyšlo video unboxingu http://www.youtube.com/all_comments?v=2RM5o5l_UsM A btw, mám ji zarezervovanou u Xzone v Praze. Kdo chce, tak mu ji dám za malej poplatek. Ozvěte se na kfk@seznam.cz
    • Trol.diskuzni
      "Vím, že je to OT, ale nabízím D3 kolektorku, kterou mám zarezervovanou na Xzonu v Praze za 4ku. Kdyžtak mail kfk@seznam.cz Dík"

"Tohle je kapitalismus. Zvykejte si;)."

S tímhle uspěješ možná tak u Venci Klausů, kamaráde... *5*
      • Ringwraith
        Tak zas to má chytře vymyšlený.

Pokud vím, tak ty kolektorky už jsou všude vyprodaný, takže mu stačí jeden dost švihlej D3 fanda, co si ji ještě nekoupil a hoch může vydělat nějakou vatáž.
        • jak vyprodaný? Český shopy maj 16. v pohodě collectorky na skladě..
        • A nebude to jako u EA ?:D Tyden povydani "Dosla nam zasilka neodebranych CE z polska, mame par exkluzivnich kusu na prodej" a prodavaj to jeste rok potom :D
      • obča snejsi marnej, chlape *7*

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit