Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Deep Silver po vzoru svých konkurentů uložil chystaná zpoplatněná DLC pro hru Risen 2: Dark Waters...

to mi chce niekto povedat, ze by ho nekaralo pouzit crack na odomknutie, toho co uz vlastni? :) vydavatelia si kadia do vlastneho biznisu
    • GlaDOS
      Tak oni předpokládají to, že když už sis tu hru koupil a neupirátil, tak nejspíš i DLC nebudeš crackovat, protože sis mohl hru rovnou stáhnout s crackem. Taky jde o to, jak je to uložení na disku provedeno, jestli to není nějak kódované apod. No jo, tohle maximálně dokazuje, že si kupujeme pouze licence na hry.
  • Odulin
    Skvělá úvaha a diskuze. (Aj)
    http://www.eurogamer.net/articles/2012-05-05-it-was-the-best-of-times
  • Trol.diskuzni

Zdá se mi to, nebo tohohle člověka v životě potkalo příšerné trauma, hlavně spojené s TES sérií? Vypadá to, jako by ho v mládí osahávali barbaři.
    • Nemyslím si. Tak jako za dob středověku - šašek byl jeden z mála, kdo si mohl dovolit říkat mocným to, za co by mnohé jiné čekal mistr kat.

A troll asi bude ještě velmi dlouho redakci předhazovat něco, co i podle mnohých jiných diskutérů opravdu nebylo košer. I když si taky myslím že by mohl začít mírnit svůj nátlak. Risen 2 a SniperElite V2 možná ukazují na lepší časy.
      • Vrook
        Vy ste nejvíc trolled, protože se necháte ztrollit někym, kdo to má napsaný v nickname. *15* Berte to jako prd*l.. Ste na internetu proboha...
        • Já neříkám, že jsem se párkrát nepobavil, ale vždyť ten člověk to dělá už jakou dobu, to snad nemůže bavit už ani jeho :D
      • Kdyby neupozorňoval pod každým článkem na COD nebo Skyrim, tak by se dalo uvažovat o jakémsi "odporu proti zlu." Když ty hry lidi kupují a baví je, tak co? Zároveň spousta lidí ty hry nemá rádo, ale nepotřebují to každý den všem připomínat. Trollování může být vtipné, ale musí jej provozovat člověk s mozkem :). I když uznávám, že občas něco zajímavého napíše, ale co je moc, to je moc.

P.S. Píši to sem, protože pod článek se to nehodí, zde je to přeci jen trochu volnější.
  • Mario, hrdina nejednoho fanouška videoher, skončil na ulici.

Kam ten svět spěje...
    • Inquisitor
      To viš kríze.
  • Hairy_Ass

Nový systém navracení předmětů pro World of WarCraft

Můžu se zeptat, proč jako jediný na celém webu tenhle článek (spolu s ostatními z wowfanu) podléhá cenzuře? Resp. není diskuse pod ním povolená? Pokud je to kvůli trollingu, tak to byste měli zrušit diskuse na Games.cz úplně, v opačném případě se ptám proč?
    • Deep Silver po vzoru svých konkurentů uložil chystaná zpoplatněná DLC pro hru Risen 2: Dark Waters...

Já bych řekl že proto že tam chodí jen lidi jako já, psát že je to nezajímá a že to sem nepatří. :-D
    • smejki
      ze stejného důvodu jako jsou diskuse pod Replayem jen pro registrované.
      • Hairy_Ass
        OK, jen pro registrovaný, ale ne úplně zamčený.
        • smejki
          v tom už nejsem rozhodčím *4*
      • A tim duvodem je?
        • EuroSamurai
          Bětčino poprsí (beze srandy)
    • Ok, sry, beru zpět, už je zamčená *3*
    • Protože se lidi chovají jako idioti?
      • Hairy_Ass
        To se chovají na v každé diskusi, a taky nejsou zamčený...
  • Hanzales

Microsoft v dobách minulých zjišťovalo, jaký software se nejčastěji nachází v amerických PC....

Ja ja, Doom byl prostě pecka. Pamatuju si jen úryvky. Obrázek v časopise v době Wolfenstein 3D s vytlemenou papulou, později jak utíkám s disketama ke kámošovi jako o život a pak už jen řež :)
  • Hrané video si dělá legraci z dvou typických problémů Battlefield 3.

zrovna vcera jsem jednoho osla nahanel a ne a ne tu bednu schodit,neeeeeed ammmmo
    • Miserius
      Presne tak, kdyz uz me fakt sere, a jsme treba v Metru, tak ho tak dlouho blokuju dokud nezustane kuli me trcet nekde kde ho zastreli a pak si jen vezmu jeho kit, hodim si naboje a beru zpet muj *5* *2*
  • Resident Evil Operation Raccon City

Tak prave jsem si to zahral a muzu rict diky bohu ze sem si to nekoupil.
    Grafika - hodne prumerna
    Zvuk - Absolutni podprumer (obcas nektery chybi)
    AI - Co to je ?? Nekdo by mel v CAPCOM USA vysvetlit co znamena to I
    Herni prostredi - Absolutne nudny staticky hodne stereotypni a jak je u CAPCOMu zvykem textury taky nic moc.
    Jediny pozitivum je asi pribeh.

Timhle bych chtel vsechny varovat dejte si pozor tahle hra je asi nejvetsi zklamani roku je to uz vazne dlouho co jsem videl tak "deb.lni" AI a tak spatnej herni system. Tohle neni Resident Evil tohle je jen nejaka hra a nemela by mit v nazvu RE. Opatrne na koupi nejdriv si to zkuste pak se rozhodujte.
  • Max Payne Comic

Nevím, jestli to víte, ale Rockstar vydal první část komixu o Max Payneovi > http://www.rockstargames.com/maxpayne3/comics
    • EuroSamurai
      Hmmm komiksum sem vyhejbám jako čert kříži ale tohle si určitě koupim.
      • Je to zdarma.
  • Krtecek-GT

Dirt Showdown

Zkoušeli jste někdo demo? Popřípadě jaky to je?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit