-
dejte mi W2000,vež VYSOKOU 1,1KM,výhled do pracovny Gabe newella,a v 20:00 čtete novinky.Jeho mozek najdou v pracovně na zemi vzdálený od jeho těla tak 80-110cmTohle bude mít za HL3...Waiting forever:........
*5* *5* -
-
Nehrabe ti?
-
-
Call of Duty: Black Ops 2 se na Amazon v první den spuštění předobjednávek poptávalo třikrát...
kecy kecy kecy, tyhle zpravy jsou pouze pro slabomyslne, informacni hodnota nulova pouz viralni kampan -
Call of Duty: Black Ops 2 se na Amazon v první den spuštění předobjednávek poptávalo třikrát...
Internet očividně nereprezentuje realitu. Nerdi můžou na tu sérii kydat hnůj, co jim síly stačí, Activision se svejma tržbama stejně směje naposled... -
-
Jj,Activision se smeje vsem tem,kteri jim na to kazdym rokem skoci *1* .
-
-
Notch nazval EA bandou cynických bastardů, která se pokouší vše zničit. Důvodem je vydání...
no nejlepší je spíš, že jedna z těch her vyžaduje Origin. -
-
nejlepsi je to ze megavydavatel vydava svoje hry pod znackou"nezavislych vyvojaru" pritom vyvojari tech her jsou primo zavisli na EA
-
-
z toho bych takovo vědu nedělal, pořád jsou to indie tituly. a přeci jen se ten bundle jmenuje EA... :)
-
-
znacka indie nerozlisuje AAA tituly od budgetovek, rozlisuje zda hra byla vyvijena na zakazku vydavatelem a zda vydavatel financoval/diktoval podminky pro vydani hry..
a ted si nejvetsi vydavatel ze vsech usmysli ze bude ne-indie hry bude vydavat pod tuto znackou indije jen protoze ze je to cool a dobre se to prodava -
-
Doslo vlakno, takze to UCHO:
Ty si pletes indie a budget...
Budget je hra, ktera VZNIKLA s malym pocatecnim kapitalem (muze byt zavisla i nezavisla)
INDIE je hra, kterou AKTUALNE nevlastni distributor - je to kvuli tomu, ze distributor ji dela reklamu a prodava ji na svych strankach, a za oplatku si bere procenta, urcuje dlc, patche, support, cenu atd atd... Pokud ji muze distributor kdykoliv stahnout z trhu, nebo totalne prekopat pomoci patchu dlc atd, uz neni nezavisla -
-
takže studio, které se zde prezentuje jako nezávislé udělá indie hru, a po čase to najednou indie hra není... budget sem netahej :) možná tě zaujme i tahle větička z wiki: There is no exact widely-accepted definition of what constitutes an "indie game"
já chápu, že se tady snažíš vklínit svůj jediný možný názor, ale tady narážíš, protože je v rozporu. moje tvrzení, že se stále jedná o indie hru, žádný rozpor nevyvolává :)
-
-
takže warp není indie hra? tak to prosím nahlaš na steamu, ať to jinak kategorizují.
http://indiegames.com/2012/02/out_now_warp_trapdoor_inc.html
to samé Deathspank
http://games.tiscali.cz/tema/nezavisly-rozcestnik-souhrn-udalosti-ze-sveta-indie-her-56253
to není indie hra? nahlaš to zdejší redakci, a nahlaš to asi i těm vývojářům, jak jejich hry bereš. -
-
czlukas pochop, když se hra tvoří jako indie a jako indie vznikla, tuhle škatulku jí už nikdo neodebere a všude se bude uvádět jako indie. já chápu, na co narážíte, ale prostě to tak je.
-
Notch nazval EA bandou cynických bastardů, která se pokouší vše zničit. Důvodem je vydání...
ucho pochop... INDIE neni zanr, indie znamena independent, neboli nezávislý. Indie hra je to pouze tehdy, když vyšla BEZ distributora. Pokud ji místo vývojáře začne distribuovat distributor, jako je třeba EA, už to nadále NENÍ indie hra. Ať si tomu říká kdo chce co chce...
Tak samo v hudbě. Pokud indie skupina dostane smlouvu s producentem, stává se z ní alternative kapela, protože už není nezávislá, jen má o něco jiný směr, než ostatní -
vsechny tyhle hry v bundlu maj jako publishera uvedeny EA games, tudiz nejsou uz od te chvile indie (mozna drive byli, kdo vi)
zkousel jsem hledat vlastniky tech developeru, ale nic jsem bohuzel nenasel -
Harrier: no a která hra z toho balíku tedy není indie? já jsem uvedl námatkou tři hry, o kterých se mluví jako o nezávislých. takže které hry tam vlastně nejsou indie? děkuji za info.
-
nechce se mi patrat po vlastnicich developeru, treba si nasli publishera az kdyz hra byla hotova, kdo vi..
kazdopadne EA (a nekteri dalsi) zamerne oznacuji budgetovky za indie hry jen kvuli vyssim ziskum
-
-
jen takovej priklad: operation flashpoint (1) byla zavisla hra (codemasters) a army jsou defakto nezavisle (indie)
-
-
-
-
-
Mrkněte, jak se změnil vzhled Floatera v připravované hře XCOM: Enemy Unknown.
Levity jsem měl vždy rád, nic nevydrželi *1* Sakra, já se na tenhle XCOM tak těším! *16* -
Produktový manažer Kevin O'Leary z EA označil Call of Duty: Black Ops 2 za ubohý a unavený a doporučil...
Nebudu hodnotit BO2 jako celek ale uvodni trailer byl obsahove tragicky a vizualne odpudivy. -
-
Ja bych rekl ze to byl nejzajimavejsi trailer na CoD co jsem v poslednich nekolika letech videl ale treba za to muze jen 'zmena' prostredi.
-
-
Rocksteady Studios (Batman: Arkham City) pracuje na nové AAA hře pro příští generaci konzolí
tak doufám, že to je Arkham World :) -
Artwork (2012) vypadá skvěle, ale ta herní podoba vypadá trochu jak od Pixaru. -
ja som zvedavy na Mutonov a hlavne na Etherealov :) -
No ja vam nevim... chapu proc odstranili tu spodni cast ale ty "turbiny" na zadech si klidne mohli odpustit.