Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Kliknutím na tlačítko „To se mi líbí“ na Facebook stránce Playstation Access získáte zdarma...

Tyhle výkalné prakticky se mi líbí.
  • Malleth

Warren Spector je toho názoru, že Epic Mickey je stále hrou s nejkrásnější grafikou na konzoli...

Byl pěknej, ale takový Okami nebo Xenoblade Chronicles...
  • Deus Ex na PS3???

Pokud vyjde původní Deus Ex na PS3, tak by přece muselo jít o notně upravenou verzi - vždyť DX vyšel i na PS2. To by pro mě byl asi finální důvod, proč si PS3 koupit - po Deus Ex v lepší grafice už dlouho toužím. No, je to celé docela divné, tak uvidíme, co se z toho vyklube.
    Každopádně tam teď už žádná zmínka o DX pro PS3 není a dokonce tam není ani DX pro PS2...
    • deus ex v lepsej grafike mozes mat na pc, existuje par modov, ktore to umoznuju
      • Zkoušel jsem třeba lepší textury - změna k lepšímu, ale celkový feeling se nemění, je to prostě zastaralá grafika, která mě sice od hraní DX nedokáže odradit, ale proč si to nezahrát v lepším provedení...
        • keby to bolo za max 14,99$ preco nie, ked to bude za 39,99, je to kradez
    • Miserius
      Taky tam nic nevidim...
  • rancor1223
    A proč by neměly?

EDIT: To měla být reakce na Harrier k tomu Torchlightu.
    • to je tazka otazka
  • The 7th Quest pro iOS je na zadarmo. Jen dnes.
  • Proč ještě nebylo oznámeno nové Call of Duty?Mělo to být v 19:00
    • rancor1223
      Nový díl? Já myslel, že od 2007 vychází jen DLC! *1*
  • Skyrim DLC: Dawnguard

Pro ty, které to zajímá:

První DLC pro Skyrim se bude jmenovat Dawnguard, výjde v létě pro X360 (ostatní verze později), další informace na E3.

Teaser obrázek je na Bethseda blogu.
    • MrSanta
      Někomu se podařilo vykutat z patche informace podle kterých to vypadá, že by se tam mohli objevit falmeři (tj. sněžní elfové) ve své původní podobě, ne takoví jací jsou ve Skyrimu. Taky objevili "crossbow", takže možná budou i kuše. Pro ty kuše mluví i teaser obrázek, na kterém to vypadá, že v toulci na zádech má hrdina šipky do kuše. Na šípy to je nějaké malé. A moc by mě zajímalo, proč má hrdina ty svítící oči do oranžova.
      • Snědl moc pomerančů.
        • MrSanta
          Ve Skyrimu nejsou pomeranče k dostání *15*
          • Což doufám že v tom DLC napravěj *1*
  • ucho

Empire & Napoleon Total War™ - Game of the Year Edition

http://www.gamersgate.com/DDB-ENTWGOTYE/empire-and-napoleon-total-war-game-of-the-year-edition-bundle

7,5 eur. pro milovníky žánru to může být zajímavá nabídka za tyto dvě hry. podle všeho lze aktivovat na steamu...
  • V 17. týdnu roku 2012 se na UK STEAMu nejlépe prodávalo: 1. The Walking Dead, 2. Torchlight II, 3....

Torchlight 2 ?
    • http://store.steampowered.com/app/200710/
      • to se tam pocitaj i predprodeje ?
      • V 17. týdnu roku 2012 se na UK STEAMu nejlépe prodávalo: 1. The Walking Dead, 2. Torchlight II, 3....

Aha :)

kdy tak můžem čekat recenzi (video?) na walking dead?

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit