-
Malukah se po úspěšném The Dragonbord Comes rozhodla složit a nahrát vlastní skladbu k herní...
Říkejte si co chcete ale ta holka prostě umí... -
-
Ten zpev to pro me osobne zabil.V te jeji Skyrim skladbe to bylo fajn,ale tady to imho nesedi.
Nemluve o tom,ze udelat cover verzi je trochu neco jineho,nez slozit neco sam. -
Jako amatérské dílko to není špatné, ale na druhou stranu by tohle mohla zazpívat každá trochu nadanější slečna. Navíc mi nepřijde, že akustická kytara je ten pravý nástroj pro hardcore scifi prostředí...
A mě osobně se nelíbí ten není hlas ^^ -
Umí kýč jak prase. Ne každý to snese.
-
-
RnB skupina SWV nahrála píseň Missed Up, jenž je silně ovlivněna songem z The Legend of Zelda.
účet zrušen, nefunguje.... -
-
Škoda, s tím asi nic nenadělám *9* mažu...
-
-
Simulátor lodí
Jako zkušený kapitán výletních lodí bych ocenil nějaký simulátor řízení lodí.Jsou vlaky,autobusy,proč nejsou lodě?Kdyby někdo tady chtěl nějakou takovou hru udělal,můžu se podělit o své kvalitní zkušenosti. -
-
Prijit domu z prace a zacit simulovat ze jsem v praci? *8* *8*
-
-
Ještě by to chtělo simulátor,kde bych si nacvičil zbabělý útěk z lodi před posádkou.Ještě nikdy jsem to neudělal...
-
-
Tak to by jim mohl zase delat poradce Vas italsky kolega :D
-
-
-
A co tohle:
http://www.shipsim.com/
Nevím, jak moc je to realistické, ale aspoň něco. -
Realistické havárie lodí?
-
No, nevim nevim jestli by někdo měl zájem o tvoje ''zkušenosti'' Francesco *1*
-
-
RnB skupina SWV nahrála píseň Missed Up, jenž je silně ovlivněna songem z The Legend of Zelda.
Brainwashing -
Rapový videoklip spadající do škatulky "ze života hráče".
Ufff.. začínám doufat, že 2012 je opravdu konec světa. -
haknuta PSVm, leda smradlava pin da tvojej ciganskej matky.
-
-
Upozornenie! IQ tohoto jedina ohrozuje buducnost planety!
-
-
Nové info ze světa her
Mohl by mi někdo zavolat na mobil nějaké nové info ze svšta her?Na firemní číslo 64454060-3.Máme automat jako např.O2,stisknete trojku(ta za pomlčkou) a přepojí vás to na majítele firmy(mě).Díky -
-
Zavolám, ale musíš mi slíbit, že na oplátku prozradíš něco pikantního o svém jaderném programu. Předběžně doporučuju Defcon, to by se ti mohlo líbit.
-
-
Nenásilná planeta Pandora v módu do hry Crysis.
Tak to se jdu odhulit a projít se po pohádkovém lese... :) -
Call of Duty: Black Ops 2 neoficiálně potvrzeno novými důkazy. Do obchodů se má dostat 13. listopadu....
no jo...to fakt nikdo necekal, pochvalte se *7* -
Kickstarter projekt Leisure Suit Larry in the Land of the Lounge Lizards (HD remake prvního dílu)...
Fakt by mě zajímalo kam ty peníze jdou. 250 000USD za extra obsah? WTF.