-
Portal DLC trailer
Tady je trailer na DLC k editoru do Portalu http://www.youtube.com/watch?v=dBDFvixF1zA -
OMG .( Nechal jsem si utéct Call of Juarez: Cartel za 150,- od Playmana :( .
-
Dotazník pro všechny české hráče, jehož výsledky autor použije k vypracování své diplomky....
V pripade zajmu bych zpracovane vysledky urcite poskytl *3* kazdopadne vsem diky za vyplneni. -
-
hm keby statisticky vyslo ze cesi sa hraju napr na 85% na pc, zmeni tiscali pomer recenzii pc/konzolovych hier, alebo ma to na salame? *3*
-
-
na salame, sám sis odpověděl
-
-
Dotazník pro všechny české hráče, jehož výsledky autor použije k vypracování své diplomky....
Tak informační systémy na škole , nebo herní průzkum ? Tu diuplomku bych ctěl vidět až bude hotová :D . PS A ty herní výsledky mne zqajímají ... díky . -
-
Myslíš, že to tu bereme v rychlokurzech? Včera bakalářem a zítra inženýrem? *1*
Každý z dotazníků se týká zcela jiné práce (a každá má svého zadavatele)... -
-
:) S rychlokurzy jsi začal sám ..... S těmi dotazníky to je už na server "Vyplňte mi moji .... " No pooffence ;D
-
-
-
-
Měl bych otázku na autora diplomky jestli by byl ochotný zveřejnit výsledky dotazníku - rád bych se dozvěděl statistiky.
Děkuji -
-
divny otazky ohledne her na mobil, dal sem obcas i kdyz ted rok nehraju, a potom kolik her si porizuju mesicne ale ja si uz rok nic neporidil. a 1-5 je stejne moc -
U 2 otázky mi chybí možnost že hraju rád na konzoli a na pc a to bez rozdílu prostě takovej neutrál.
-
Ále, některý snad i odhadneš...
Na čem nejradší hrajete?
89% PC
7% konzole
4% handheldy -
-
Já nějakou určitou představu mám o každý otázce. Ale opravdu by mě zajímala když už ne ta diplomka, tak aspoň statistiky...
-
-
-
Jaj, to mě bavilo! *15* -
Dotazník pro všechny české hráče
Technická ohledně otázky číslo 7 , chybí možnost hry si stahuji LEGÁLNĚ z internetu tj. ne přes digitální distribuci,ne přes torrenty ale například přes rapidshare či podobné úložny. Plus u otázky číslo 4 si nejsem uplně jist jestli je myšleno kolik her vlastním, mám nainstalováno/uloženo na disku či kolik právě aktivně hraji -
-
A co morálka chlapci?
-
-
moralka su pravidla, na ktorych sa zhodla vacsina, co s nou?
-
-
Není morálka spíš vnitřní kompas, podle kterého se řídím? A když někdo věnuje čas a úsilí na vytvoření nějakého produktu a tento produkt pak nabízí za peníze, neměl by si ho člověk za ty peníze koupit? Pokud o něj má zájem?
Tady se pořád někdo ohání nějakou legálností ale je to přece jenom obchod. Mám hru - chceš hrát - zaplať. Zaplatím - hraju. Nechci zaplatit - nehraju. Nesouhlasím s cenou - počkám na menší cenu. -
-
K tomu ovšem přidej "nesouhlasím s distribucí/DRM/čímkoliv jiným - nekoupím nebo počkám na gog".
-
-
Což je právě jenom ta výmluva. Hry člověk hrát nemusí. Tudíž když mu něco nevyhovuje, tak to nemusí kupovat. Tečka. Ty další dodatky typu kdyby to nebylo na Originu/Steamu atd. tak to koupím, ale takhle si to stáhnu a můžou si za to sami je, s odpuštěním, pitomost.
-
No však, poslední dobou je Origin/Steam/GFWL velká výmluva pro stahování.
-
Své důvody si může dodat každý, důležité je ten závěr NEKOUPÍM. Bez dodatku stáhnu.
-
-
-
V určitejch kruzích asi nic. *3*
-
-
jj politici su nemoralne prasata
-
-
Santa, ak kupujes krabicky, tak ka k nim peniaze dostanu ci tu krabicku kupis alebo nie, pretoze tie krabicky kupia obchody, teda vydavatelov + programatorov platia v 1. slede obchody, to plati vlastne aj pre steam, si myslim...takze jedine ked objednas hru priamo z portala toho ktoreho vyrobcu, vtedy ich vlastne podporujes
-
krysák - to je už problém mezi vydavatelem a vývojářem. A určitě je lepší když vývojář dostane těch 10 - 15 % z mejch peněz než když nedostane nic od piráta.
-
Jasné, sem jsem vubec nesměřoval, ale pokud to bereš takto, tak je to ofc šlechetný. Určitě bych taky byl radši, kdyby peníze šli lidem, který tu hru přímo vytvořili.
-
ok, bavme sa o hrach a moralke: je moralne ked vydavatel berie povedzme 85 - 90% zisku, a programator ma tych 10-15%?
(kupujem cez gog, alebo v zlavach, podporil som aj kickstartera, inac nie) -
A společnost neni jiná. Svádět všechno na politiky je už dost vohraný. Znám mnohem víc lidí, který jsou nemorální prasata, než politiků. Ale chápu, je to trend..
-
-
-
-
-
Takze kradeni her z rapidshare neni nelegalni? Zajimave, tak ja si necham nejakou partou vynest televize z obchodu na chodnik a budu to krast odtama a bude to ok?
-
-
Ty a tři další (no, spíše ty a dva další) lidé si potřebují rozšířit obzory.
Může si totiž na nějaké stránce koupit levnej CD key s tím, že hru odněkud stáhne a pak ho jen zadá. A to je perfektně legální.
Ale pochybuju, že si to zaslouží zahrnutí do ankety.
No a pokud si VazBič myslí, že stahovat hry s cracky z RS je legál, tak se plete no. -
-
Teda nejsem právník, ale celej život sem žil v přesvědčení, že v ČR je postihnutelné jenom uploadování. O downloadu sem neslyšel...
Ale mile rád se nechám vyvést z omylu...:-) -
-
Software je vyjímka, ten se nesmí ani stahovat ;) A pokud stahuješ přes P2P (torrent), tak nesmíš stahovat ani hudbu prostě nic ;) Protože uploadu nezabráníš ;)
-
-
Mluvil sem o torrentu :) a přímo v něm to jde maximálně zpomalit na 1 kbs. Možná to pude nějak extérně to nevim.
-
P2P je i DC++, eMule a podobné srandičky, tam se uploadu zabránit dá v jednoduše.
-
-
Taky to nevím úplně 100% jistě... nikomu se to asi nechce hledat...
-
-
Hry jsou software a za softvare dostaneš figu i při downloadování ....
-
Na to sem opravdu moc línej xD.
-
-
-
-
Technicky jsem je neukradl já, ale někdo, kdo je tam nahrál. Ode mě je jen nemorální to stáhnout. Takto se to rozlišuje. -
-
Takhle to platí u audio/video. U software dokonce musíš mít i pokladní doklad o tom že si danou věc zakoupil, nestačí aby si měl na stole jen originálky.
-
-
to uz prehanas, plati prezumpcia neviny, zalujuca strana musi dokazat, ze ta origo krabica na tvojom stole je ukradnuta, nie ty, never vsetkemu co ti v spravach povedia
-
-
Ta licence je to jediné co dělá jejichih produkt koupitelný. Kdyby tu neplatila můžeš si to volně stahovat a používat z netu.
-
Ty to schvaluješ, pokud vím tak dobrovolně. Samozdřejmně máš právo s licencí nesouhlasit a produkt vrátit a dostat peníze. Jestli si myslíš že to tam je jen tak pro srandu .... dobrovolně stím souhlasíš tak to platí.
-
licencia je nad zakonom ceskej a slovenskej republiky? by som chcel vidiet :)
-
Ok, přečti si někdy licenci k MS Windows a pak se ozvy znova.
-
-
-
Hodne se pletes chlapecku, pokud to neni jak pise kolega dole ze si k klici stahujes hru, tak jsi proste normalni zlodej, tady uz to nejde prirovnavat k televizim ze nekdo to urkad prvni tak ty se na ni budes divat taky, kdepak, normalne krades hru. To je smutny ze lidi takle piratej a jeste jsou si jisty jak je to legalni *7* *8*
-
-
http://www.youtube.com/watch?v=TXauYIQxWIE&feature=g-like
Ale prakticky - kopíruješ a neplatíš ? U her s demem jsi zlý ! zlý !zlý ! Chudáci vývojáři kvůli tomu můžou příště jít na krabičky a tobě zbude jen EA s provařenýma sériema .
Já preferuji dotace - zaplať kolik chceš . Rozhodně lepší než nic nezaplatit a smát se že jsem to už za dopoledne dohrál ...
-
-
U softu je nelegální ho i stahovat. Tedy spíše ho používat bez zaplacené licence.
-
-
Možná se pletu, ale tuším, že je to tak, že pokud má stažený SW vlastní instalátor, který neobsahuje odsouhlasení euly, můžeš ho používat bez postihu. Samotné stažení nelegální není. Nelegální je jenom instalace, odsouhlasení smlouvy a následné využití programu bez zaplacení licence.
-
-
-
-
-
Akcni hry maji pozitivni vliv
Akcni hry zlepsuji vizualni pozornost (selektivni identifikaci a sledovani vizualnich objektu). -
Kreativní ředitel Crytek (Rasmus Hojengaard) v rozhovoru přiznal, že Crysis 2 byl vyroben tak, aby...
tož hlavně že to přineslo obrovský nárůst prodejů... oh wait! -
-
Za to prece ale muzou pc pirati *1* .
-
-
Kreativní ředitel Crytek (Rasmus Hojengaard) v rozhovoru přiznal, že Crysis 2 byl vyroben tak, aby...
Já to věděl, nechť pochodně vzplanou! -
Což platí nadále i pro další díl, zapomněl dodat. -
-
Ono se to těžko uhlídá. Vytvoříš první díl jen tak, netušíš jestli to bude někdo hrát, hraje se to je to oblíbené chceš dělat dvojku a prostě si řekneš že to prodáš více lidem, že uděláš pár malinkých úprav a nikdo nic nepozná, že všichni ostatní co takové věci zkoušeli a selhali to neumí...nakonec skončíš u toho že si překopal celou hru, ale sám to nevnímáš, protože si udělal jen pár úprav.
-
To přece nemůžeš vědět. Rozhodně ne z těch pár sekundovejch teaserů. Já třeba furt doufám, že se hratelností přiblíží spíš k jedničce. A nemusí to bejt nejlepší graficky zpracovaná hra pod sluncem (samozřejmě konzolovej port taky nechci), jenom chci míň koridorovosti a víc prostoru pro vlastní iniciativu. Uvidíme..
-
-
Tomu bych neveril.Vzhledem k tomu,ze u dvojky hracum vylozene lhali a nedodrzeli sliby,tak nevidim jediny duvod,proc by tomu melo byt u tretiho dilu jinak.
-
-