-
50% hráčů Star Wars: The Old Republic denně navštěvuje válečné PvP zóny (tzv. Warzones).
A to je dobře, nebo špatně? -
-
:-)
Já to říkal! -
Warren Spector (Epic Mickey) se obává, že náklady na vývoj her pro next-gen konzole budou příliš...
Těžko říct, jelikož jsem tu hru nehrál, tak nevím jestli se počet zvýšil nebo snížil. -
Nemáš vlastní hlavu? *4*
-
-
V boxartu GOTY edice Batman: Arkham City aby se prase vyznalo...
Vždyť to vypadá spíš jako obalka časopisu než nějaký obal hry . -
Dishonored nabídne několik možných konců. Jaký vyjde na Vás záleží na tom, jak se zachováte...
Hmmm uřežu jim končetiny a jejich pravé ucho si pověsím na krk jako trofej pro štěstí... Jakej bude závěr ??? -
-
Znásilnění dostihovým koněm. *8*
-
Prijde si pro tebe Dexter *1* .
-
-
Vyjde CoD:BO2?
Redakce napsala tohle,cituji:Další Call of Duty musí být Black Ops 2 jinak nás vem čert..Já sice vím,že letos bude nové CoD,ale říkám vám,že se Black Ops 2 jmenovat nebude.
A když jste si úplně jistí co takhle sázka?Když vyhraju tak mi předobjednáte AC3.Co vy na to,když jste si tak jistí?Na mail bych poslal adresu -
-
A uvědomuješ si, že v EA samy řekly že jeden rok vydává infinity ward a další rok treyarch... Jelikož poslední cod bylo modern warfare 3 od infinity ward tak další logicky bude od treyarchu pokračování black ops... Mno ale jestly se opravdu bude jmenovat Black Ops 2 to už je jiná...
-
-
:)
1. activision ne EA
2. na poslednim MW delali oboje zminena studia a jeste jedno navic! :-D
-
-
Uvedomujes si, ze sazka se sklada z dvou zucastnenych stran? Co jim nabizis kdyz vyhrajou oni? A sazej se jen ****** (nechci byt rasistický gádžo)
-
-
V boxartu GOTY edice Batman: Arkham City aby se prase vyznalo...
Někdo tam psal že to vypadá spíš jak nějáký časák :-) true -
Viceprezident EA Sports Andrew Wilson označil hry bez multiplayeru za "mrtvé médium".
tak je ptom pekny debilko ... mne by multy vo vecine hrach nechybal vobec -
-
Presne tak,tahle moda rvat MP do kazde hry za kazdoou cenu je zhovadilost.
Nemluve o tom,ze ve vetsine tehle her,kam se MP nasilne naroubuje ,tak clovek po 2 mesicich nenajde ani jedineho zivacka v MP.
Do nekterych her se MP proste nehodi.
-
-
Existují nějaké globální (ish) statistiky oblíbenosti/užívání class v Diablu 3?
-
A je to v <->
https://twitter.com/#!/gscstalker
http://www.youtube.com/watch?v=Kl812VZv9VI&context=C4ce2ab1ADvjVQa1PpcFM3gGkmv-PHrIh7j9r0VuKIurvd0z5UyF0= -
-
Ach jo,a pritom to vypadalo,ze se toho stalkera prece jen dockame.
Spolu s dalsim dilem HL byl stalker jedna z mala fps,na ktere jsem se momentalne tesil v zaplave tech generickych brainless shooters ,ktere v posledni odbe vychazi.
Tak snad ten jejich novej projekt bude stat za to.
-
-
Viceprezident EA Sports Andrew Wilson označil hry bez multiplayeru za "mrtvé médium".
EA jsou mistři na zabíjení studií a her, stejně tak inovace jim nevoní. K budoucnosti žánrů a her obecně by se raději neměli vůbec vyjadřovat. -
EA jsou mistři na zabíjení studií a her, stejně tak inovace jim nevoní. K budoucnosti žánrů a her obecně by se raději neměli vůbec vyjadřovat. -
-
Mrtve medium vytvareji spise oni,tim ze zabijeji kreativitu hernich vyvojaru a prasi jednu herni znacku za druhou.
Nemluve o tom,ze tenhle vyrok je snuska nesmyslu.
-