Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • Activision si zaregistrovalo ochrannou známku "The Blast Furnace".

Call of Duty The Blast Furnace!
    • modern blastfurnace!
  • smejki

Tip

Steamácké HW statistiky byly dlouhou dobu buglé - scan se nerojížděl na novějších počítačích. Bug se opravil a došlo k velkým změnám v datech. Počítače jsou ještě "novější", než se zdálo.
    http://store.steampowered.com/hwsurvey
    • Steamácké HW

µTorrent
      29.41%
      ahá :D
      • Miserius
        Co je steamu do toho co ma kdo za programy v pocitaci? "Estébáci" podělaný
        • ?

Nikdo ti nenuti to spoustet. Je to dobrovolne a pred spustenim ti to popise vse co to bude delat. Kdyz to neznas, mlc.
          • ano kdyz te nekdo kontroluje- mlc... kdyz ti nekdo sere do huby- jeste mu zatleskej... ty ses dobrej polodebilni simpanz
            • ;-)

Dám. A ty si udělej domácí úkoly.
            • Dej si banánek na uklidnění blbečku. *12*
            • Kdo me kontroluje? Me steam pri spusteni slusne pozadal zda se chci ucastnit pruzkumu, popsal mi co vse bude zjistovat a na oplatku mi nabidl ze se budu moci podivat na vysledky ostatnich a porovnat svou konfiguraci. Ja na PC nemam nic za co bych se mel stydet tak jsem souhlasil.
          • Vrook
            sranda je, že kdybys tohle napsal o originu, tak tě tady 95% lidí ukamenuje
            • Playman pořádá na svém webu slevovou akci, v jejímž řámci si pouze dnes můžete koupit deluxe...

Sranda je v tom, že Origin se tě na nic neptal a neměl jsi možnost nějak to ovlivnit...
            • Když nevíš jak tohle funguje na Originu tak mlč raději. *11*
            • :)

Nevim co vsichni resi, temer kazdy SW ktery clovek nainstaluje na svuj PC muze udelat totez, a muze to klidne broadcastovat volne do netu a pokud clovek nema FW a nezajima ho to tak na to neprijde.

Valve ma alespon tu slusnost ze se zepta.

Origin komentovat uz nebudu. Hlavni rozdil je pravdepodobne v tom ze Steam nikoho nekopiruje a nesnazi se byt necim co neni a nebude.
            • presne, a jen to dokazuje kolik hlupaku tohle forum navstevuje...muzeme vam zavrazdit babicku, vsak jsme vam hodili letak do schranky a vy jste si nestezoval *7*
          • Miserius
            To to jako ospravedlnuje? Pokud to ale opravdu da kazdymu najevo ze to bude zkoumat co ma pustenyho za programy tak budiz...ale ja se toho ucastnil a toto jsem nevedel *7*
            • Problem ktery zacal s Microsoftem, kdyz spristupnil PC masam a ne lidem, kteri tomu rozumi. Nikdo nic necte a vsichni na vsechno slepe klikaj. Je to zdarma tak proc nedat ano?
            • Že tě matka raděj nespolkla.. *12*
            • Ale to,ze odkliknes vse,aniz by sis precetl,s cim vlastne souhlasis je ale jen tvuj problem a tva blbost.
              Za to valve nemuze.
            • ucho
              tak si máš číst, k čemu dáváš souhlas... :)
      • tak ono to tak trochu souvisí s tímhle - Microsoft Office 57.26%, pochybuju o legálnosti *1* To samé ESET skoro 9 procent (já ho placený mám, ale už jsem u tolika lidí viděl cracklej)
    • díky za tip, opravdu pozoruhodné. vzhledem k tomu nárůstu - nevíte jestli stem počítá opravdu jen aktivní intel grafiky, popř. pokud má někdo řešení od lucid tak počítá obě nebo jen silnější?
  • Amylee.Anderson

Dishonored maska

http://www.revengesolveseverything.com/ Hrozně hezky udělané.
    • MrSanta
      Pěkné, málem jsem žuchnul ze židle, když jsem jí "otveřel". Přece jen jsem měl ty repráky moc nahlas *1*
  • smejki

Activision si zaregistrovalo ochrannou známku "The Blast Furnace".

Vysoká pec? Call of Duty: Ostrava? fuck yeah!
    • Hairy_Ass
      Proč ne? Když se poslední díl odehrával v Praze... *15*
  • GamersGate nabízí 50% slevu na první a druhý díl Crysis.

Poběží to pod čím??? pod Originem?? :D nebo Steamem?
    • origin, Crysis nikdy nebyla steamworks, šla koupit na steamu, ale žádné klíče nikdy redeemnout na steamu nešly.
  • Marquis

Průzkum prozradil, že Ubisoft plánuje pokračování Rayman Origins. Tentokrát nás hra zřejmě...

Jestli to jakkoli ovlivní práce na BGE2, který v případě dobrých prodejů Rayman Origins slíbili, tak mě opravdu naserou.

Před pár měsíci bylo řečeno tohle:

"Ultimately, Rayman is [Michel Ancel's] original creation, and if all the people that love Beyond Good & Evil understand he is more than a one trick pony ... and that if Rayman Origins does well, it gives him more leeway for other opportunities because he has to build up his studio," said Ubisoft's Sales VP Tony Key. "Other opportunities," in this case, meaning the long awaited follow-up to Ancel's highly regarded Beyond Good and Evil. "Beyond Good & Evil: HD is doing very well on PSN and Xbox Live and there's a lot of people coming back, and if they choose to do a sequel the audience is bigger than before," he added.

Takže jsem zvědavý, jestli dostojí svého slova a nebo budou Ancela skutečně nutit do dalšího Raymana...
  • Valve prý na letošním ročníku E3 neoznámí Half-Life 3, Portal 3 ani Left 4 Dead 3. Tedy... pokud...

Ono nemusí oznámit Half-Life 3, ale nezmiňuje se o HL2: Episode three ;). Přece to, že to dost možná bude velká hra neznamená, že se pořád nemůže jmenovat Episode Three...Na to by teoreticky mohlo i platit, že už sme ji "viděli", pokud se daji počítat ty staré koncepty.

A i kdyby to psal Gabe, mohl lhát a mlžit, takže závěry bych rozhodně nedělal...
  • Valve prý na letošním ročníku E3 neoznámí Half-Life 3, Portal 3 ani Left 4 Dead 3. Tedy... pokud...

Já se toho Half-Life 3 snad ani nedožiju *9* By mně zajímalo, co v tom Valve kromě Doty teda kutí.
  • Miserius

Mrkněte jaký stroj budete potřebovat pro Max Payne 3. Plná hra nabídne téměř 4 hodiny filmečků....

4 hodiny videí? No super, tak i kdyby ta hra byla průměrně dlouhá tak u toho prodřepim i tak dlouho :)
  • LEGO Batman novinka

Heleďte se, četli jste pořádně ten článek co jste linkovali?
    - Experience (for the FIRST time in a LEGO videogame) talking LEGO minifigures.
    Toto mi připadá daleko důležitější z hlediska tý série.

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit