Přejít na výpis diskuzí

Bleskovky

BLESKOVKY 8.11.2010 
79089 příspěvků

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit
  • 12 palců vysokou sochu draka Alduina a oficiální artbook jste doposud mohli získat pouze zakoupením...

Čím degradovala zberateľskú hodnotu zberateľskej edície prakticky na nulu. Pre túto firmu typické... *10*
    • heh

Klasika, co se divis ? :-D
      Dalsim oblibenym trikem je "Kusove omezena edice!! Kupujte a nebudou" pak mesic pred vydanim fakt nejsou a tyen pred "Najednou nam dorazila zasilka od jinud a mame jich plne sklady.."
    • Ty delas,jako kdyby si mel v planu to za par let prodat za nekolikanasobne vyssi cenu.
  • MidnighT91

Korejský fanoušek Dead Space vyrobil parádní akční figurku Isaaca Clarka.

Dobrý ale od kdy je Isaac černoch...
    • Dead Space má mít podtitul Back in Black.
      • Několik cosplay fotografií z letošního ročníku Pax East 2012.

*Dead Space 3
  • jindra.veliky

xxx

delete
  • Kedaro

Vyzkoušejte novou strategii Nebula 44, kterou si můžete zahrát skrze prohlížeč.

Je na té hře i něco zajímavého nebo to je jen další browser strategie?
  • Jak by mohla vypadat herní série Battlefield v budoucnu s brýlemi od Google odhaluje fanouškovské...

Tohle video už tu bylo po jiným názvem jestli se nemýlím.
  • prudislav

jeden z důvodů proč nemám rád Ubisoft

http://www.strategyinformer.com/news/17626/black-hole-developer-blasts-ubisofts-actions-during-heroes-vi-development
  • Star Wars: The Old Republic pravděpodobně již nyní ubývá počet předplatitelů. Analytici předpovídají,...

Stretneme sa pri ME online alebo DA online
  • Ringwraith
    Hej, dneska vyšlo Blades of Time na PC.

Já ani nevěděl, že se to chystá.
  • pí-a
  • Star Wars: The Old Republic pravděpodobně již nyní ubývá počet předplatitelů. Analytici předpovídají,...

Začal jsem hrát od 17.12., včera jsem zrušil Subscription, z toho poslední dva měsíce jsem moc nenahrál, udělal jsem si Sorc BM a od té doby nuda, ani legacy patch mě nějak nepodnítil si opět zaplatit. Já nwm, něco tomu chybí, málokdo to vydrží hrát víc jak 4 měsíce v kuse. Naše 30. člená guilda naráz odešla v březnu protože je nebavilo dokola progresovat jen 2 operace, pvp je zas nuda, protože má každá classa stejný skilly (stun, cc, ability jen s jinym obrazkem a vizuálním effectem). Kdokoliv kdo hru bránil byl jen ten, co ji hrál max 2 měsíce 5h týdně, nakonec i ti odešli...legions of lettow pomalu ale jistě vymírá, brzo bude ze standart light.., na czech forum 1 příspěvek za 5h..dead
    • Agreed...
      a to až vyjde Tera a GW2, odejde spousta dalších lidí

Pokud chcete přidávat komentáře, musíte se:

Registrovat nebo Přihlásit